Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 164 525
  • 995
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ето една нова Хелуинска снимка да ми видите актуалния цвят  Mr. Green:

Страхотен цвят. Ти ли се боядисваше с Вела?

# 751
Всъщност цвета е доста тъмен, нищо, че на кутията изглежда по-светъл. Аз потъмнявах от ниво 7ца, рижо, покри от един път и не падна след това при измиванията (3+седмици). Не ме дразнеше много, а съм с чувствителен скалп.

# 752
Точно така! Препаратът прониква в косъма и свива молекулите на боята, но ако ти не ги измиеш хубаво, и останат в косъма, после пак ще се проявят при контакт с оксиданта. Най-добре си вземи дълбоко почистващ шампоан и наистина няколко пъти трябва да измиеш, ама хубаво, и енергично, направо я изпери... Grinning

# 753
  • Sofia, Bulgaria
Winterflame цвета ти е уникален Heart Eyes. И ти отива много.
Освен, че е ключово измиването при ремувърите, важно е да се вземе и 1-2 тона по-светла боя, за да не стане прекалено тъмно.
Успех и ще чакаме да се похвалиш Blush

# 754
Този ремувър какво съдържа и на какъв принцип премахва цвета? Изтощава ли косата  и променя ли основния ти цвят, т.е. какъв цвят ще се получи след процедурата?
Аз питам защото искам от медено-червена да премина "безболезнено" към тъмно русата гама, ниво 7... Такава ми е естествената коса... Та се опитах до сега с едно боядисване с 7.0+7.1, но с без амонячна боя+6% оксидант... Косата ми стана по-светла, златисто русо, но на светлина пак има меден оттенък... Та сега се чудя дали да продължавам с тази комбинация или просто да взема да пробвам ремувъра... Всъщност аз нямам нужда от изсветляване, а по-скоро премахване на медено-жълт нюанс до натурално русо или пепелно русо... newsm78  Дали с някакъв пепелен тонер няма да стане това без ремувър?

# 755
Римувърът прониква в косъма и свива изкуствените молекули, които са били вкарани при боядисването. Така свитите молекули трябва да бъдат много добре измити от косата. Резултатът ще бъде топъл, защото при боядисването оксидантът макар и минимално е изсветлил естествения цвят. На теб явно ти трябва тониране.

# 756

Благодаря, мили дами. Да, с Вела 77/44 , снимката е на 1 месец след последното боядисване. Цвета все още е наситен, може би една идея по-светъл, но стои добре.

# 757
  • София

Благодаря, мили дами. Да, с Вела 77/44 , снимката е на 1 месец след последното боядисване. Цвета все още е наситен, може би една идея по-светъл, но стои добре.

Мдааа, само да не беше толкова съсипваща главата...чуден е цветът

# 758
Наистина е хубав и й отива! Пък аз винаги съм мислела, че 77/44 е по-оранжавеещ...

# 759
Римувърът прониква в косъма и свива изкуствените молекули, които са били вкарани при боядисването. Така свитите молекули трябва да бъдат много добре измити от косата. Резултатът ще бъде топъл, защото при боядисването оксидантът макар и минимално е изсветлил естествения цвят. На теб явно ти трябва тониране.

Благодаря ти, а знае ли някой такива тонери, които вършат работа?

# 760
Lakme gloss 8/17 с 1.9% активатор, на чиста и суха коса (за максимално интензивен и дълго траен резултат). Пепелявото на Lakme (/17) е със синьо-зелен подтон и е точно за твоя случай.

# 761
  • Бургас
Winterflame,много си красива Heart Eyes

# 762
Lakme gloss 8/17 с 1.9% активатор, на чиста и суха коса (за максимално интензивен и дълго траен резултат). Пепелявото на Lakme (/17) е със синьо-зелен подтон и е точно за твоя случай.

Много ти благодаря, ще пробвам... bouquet  На Лакме съм ползвала боите и оцветяващите шампоан и маска в медената гама и бях доволна...  Hug

# 763
  • София
Наистина е хубав и й отива! Пък аз винаги съм мислела, че 77/44 е по-оранжавеещ...
Оранжевеещ е. Всички с 4-ка в номера са. Не знам каква й е основата, че така излиза. И на предната снимка, която беше пуснала, се учудих.

# 764
GatoNegro,аз също имам чувствителен скалп.Това ме спира от експерименти с нови бои.Но тази щом е ок при теб,ще я взема и аз😀

wdv,точно вчера мислех да ползвам ДПШ с ремуувъра. Имах колебания да не е прекалено агресивен понеже при процедурите с ремуувър косата се мие по 4-5 пъти след всяко нанасяне.А се правят 3-8 процедури според косата и наслояването на черния цвят.Аз ползвам ДПШ на Милк шейк който е уникален и супер щадящ.Но все пак се притеснявам.

NoshtenYastreb,ще опиша резултата задължително😀

lunna pateka🤗🤗🤗,от вчера чета старите теми тук в бг мамма за въпросния ремуувър.Не изтощава косата,сваля боята до естествения цвят.Ако има бели косми,те лъсват първи,разбира се...Притеснява ме че махането на черния цвят е доста трудна работа и често дори след 5-6 процедури се завръща.Понякога след дни или след боядисването с по-светла боя черното избива.Но пък за светлите тонове мисля няма да има проблем.Ще пробвам на 1 кичур и ако има ефект,да мажа цялата.

Общи условия

Активация на акаунт