Боя за коса / Клуб на червенокосите/ 3

• 163 460
  • 995
  •   1
Отговори
# 810
A мнение за wellaton не професионалната или wellaton (в жълта и в лилава кутия) абе търся да не се отмива лесно и да не гори много май за сега към вела клоня. Имат ли разлика , гледам има доста доволни.

Писала съм назад в темата много за Wellaton, аз съм много доволна, но имай предвид че боята е силна.
Ако косата ти е до дупето със сигурност ще ти трябват поне 2 кутии. Аз съм с коса до под бюста и 2 кутии са ми точно, когато ме боядисва фризьор.

# 811
A мнение за wellaton не професионалната или wellaton (в жълта и в лилава кутия) абе търся да не се отмива лесно и да не гори много май за сега към вела клоня. Имат ли разлика , гледам има доста доволни.
Останах с впечатлението, че търсиш боя в кафявата гама. Ако е така, с две ръце съм за Кастинг или Garnier Color Sensation, които вече ти ги предложиха. Велатон има богат избор в червената гама /аз не си намерих цвят обаче/ и затова е често спрягана тук.

# 812
  • Ст Загора
Търся червена боя. Вудях сега една HD color на farcom ползвали ли сте я? Мерси за предложенията.

# 813
  • София
На Фарком много горят.
Аз не разбрах много добре въпроса ти, но на Велатон в лилавата кутия са хубави. На мен са ми много трайни и с наситен цвят. Simple Smile

# 814
Аз съм ползвама Велатон някакъв шоколад преди години. Изсуши ми косата малко повече. Колежка много я хвали, но тя се боядисва черно.
Фарком горят МНОГО!

# 815
  • Ст Загора
Благодаря ви, днес гледах видях една kolora за нея мнение имате ли?

# 816
Kolora е хубава и не гори много, но бързо се отмива Simple Smile

# 817
  • Варна
Ето това е сайтът, не знам за цветове.
http://fanola.bg/контакти/

Здравейте,

Отдавна не съм се включвала в темата.  Миналия петък се боядисах с Фанола и по-точно booster червеното и засега съм доволна от резултата, дано цвета се задържи по-дълго време. Препоръчаха ми шампоана им за боядисана коса, смятам да го пробвам и него. Ето и резултата:

https://www.facebook.com/urbanvarna/photos/a.396258557415776.107 … ype=3&theater

# 818
  • София

Здравейте,

Отдавна не съм се включвала в темата.  Миналия петък се боядисах с Фанола и по-точно booster червеното и засега съм доволна от резултата, дано цвета се задържи по-дълго време. Препоръчаха ми шампоана им за боядисана коса, смятам да го пробвам и него. Ето и резултата:

Към края на месеца вече пада, но аз не ползвам booster, а само боята на Фанола.

# 819
  • Ст Загора
Аз се боядисах с Граниер selection 5.62 стана доста тъмно, забележимо на слънце/лампа . Смятам на Вела да заложа другия месец.
А боята на Ревлон как е мнение

# 820
Аз се боядисах с Граниер selection 5.62 стана доста тъмно, забележимо на слънце/лампа . Смятам на Вела да заложа другия месец.
А боята на Ревлон как е мнение
Изчакай още едно измиване след боядисването. Поне по моя опит цвета се "разкрива" след второто измиване на косата, като за първо броя това, което е с боядисването.
Какъв цвят има 5.62 направена, т.е. смесени боя и окислител? Червено-оранжево ли?

# 821
  • София

Здравейте,

https://www.facebook.com/urbanvarna/photos/a.396258557415776.107 … ype=3&theater
Уха, доста наситено. В корените изсветлявана ли е предварително или буустърът хвана с висок окислител?
Аз наскоро си мислех да пробвам да ползвам буустъра на някоя боя като хайлифт, да видя дали ще стане нещо.

# 822
Какъв цвят има 5.62 направена, т.е. смесени боя и окислител? Червено-оранжево ли?
Тук може да видиш в какъв цвят се превръща сместа, както и резултата. Разбирам какво имаш в предвид с въпроса, но да знаеш, че по цвета на сместа не (винаги) може да се съди за тоновете в боята. Много често медените цветове оксидират в лилаво.

# 823
Аз наскоро си мислех да пробвам да ползвам буустъра на някоя боя като хайлифт, да видя дали ще стане нещо.
Според мен не е добра идея да се боядисвате само с коректори. Като цяло не се сещам за марка, която да препоръчва самостоятелната им употреба. Те по принцип нямат база/основа и не могат да се захванат в косъма.

# 824
Тук може да видиш в какъв цвят се превръща сместа, както и резултата. Разбирам какво имаш в предвид с въпроса, но да знаеш, че по цвета на сместа не (винаги) може да се съди за тоновете в боята. Много често медените цветове оксидират в лилаво.

Благодаря ти много.
А възможно ли е лилавочервена боя да оранжевее при приготвяне?

Общи условия

Активация на акаунт