ЮЛЧЕ грамчета наддава, рита, шава и на мама радост дава! ТЕМА 3

• 54 093
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
 Ани, преди два дни бях на Чаталджа и влязох в два магазина. Единия е до техникума по облекло,другия в самият пазар. Бяха еднакви модели . На около 13 лв цената. Материята е наистина хубава,но тези апликации...много ме дразнят. Има и едно магазинче срещу пазара,,пак за бельо и там ще видя. И в Джъмбо бях миналата седмица.Специално се отбих при пижами и нощници,но нямаше нищо интересно.

# 631
Христа статията ще мие много полезна. Вярно отрегулирах си кръвното засега и дори не се налага да си пия Допегита, но пък го меря поне три пъти на ден
За хипогликемията - и на мен доста често ми пада кръвната захар, обикновено в небременно състояние почти през ден и винаги гледам да имам някакво шоколадово десертче в чантата или шоколад, иначе се изпотявам и почвам да треперя. Вчера даже пак ми се случи, а не е като да не ям редовно.
Днес имах час за ЖК ама докторката болна, записаха ми час за утре, та да видим ще видим ле бебока.
Нищичко не съм приготвилаза бебо, за раждане, даже като нищо да се улисам, че три сватби ни чакат в рамките на месец преди термина и сега правя късметчета за сватбата на сестра ми и въобще всички украси, отделно картонени торти имам за правене и вкъщи е един творчески хаос - нищо да не намериш

# 632
  • морето и сините вълни :)
Пипа,в Джъмбо не на сектора с пижами,ами на плажни рокли.Имаше мин година добри свободни.

# 633
  • Варна
Добър ден,момичета! Малко съм притеснена. Тази сутрин се събудих с ужасно подути ръце.Едва си изкарах халката с 300 зора със сапун. Лявата повече.
 След половин час ,след раздвижване се оправиха,но лявата ме понаболява още и я усещам леко изтръпнала и кутрето ме понаболява и е изтръпнало. Краката ми са добре, не са отекли.
 Случвало ли ви се е?

# 634
Pippa, може да е от бременността. Пусна ли албумин, ако е ок няма от какво да се притесняваш, според мен.

# 635
Здравейте и от мен,
току що бях на ЖК да се видим с бебчо Simple Smile Вече сме 983 гр, 26 +5 седмица съм, качила съм 7.4 кг от началото, което казаха, че е напълно нормално Simple Smile
В момента сме на вълна "избор на брачни халки" и е ад, ако някоя от вас може да ми сподели мнение / опит, ще съм много благодарна Sad

bouquet
И ние сме на тази вълна. Но тъй като краката и ръцете започнаха да ми отичат, халката трябва да има възможност за корекция. Иначе ние не сме гледали много, но разбрах че тези с класическата форма са по-удобни от тези "ръбестите".

# 636
  • морето и сините вълни :)
Момичета, шега не бива с пръстените  да знаете. Аз моята ходих да я режат /халката/.
Не можах да я изкарам-посиня ми пръста чак.Сега съм махнала  всичко-даже и златната ми гривна която не пречи толкова,но за всеки случай.
Днес мислех да подреждам гардероба с лятното ,ама май ще оставя днешната работа за утре-хахахах.Нещо ме домързя сякаш Blush Blush
Хубав ден момичета bouquet

П.П. Едно предложение за заглавие от мен
" Времето лети,минава- а на Юлското човече все по тесничко му става "

# 637
  • Варна
А Албумин сутрин на гладно ли се пуска?
Няма да си нося халката вече! Ани,ужас! Сигурно е било много гадно.

Последна редакция: ср, 13 апр 2016, 10:26 от Pipppa

# 638
А Албумин сутрин на гладно ли се пуска?
Няма да си нося халката вече! Ани,ужас! Сигурно е било много гадно.
Ако може да свържи с лекаря си. Той най-добре ще те насочи Peace
И на мен скоро сякаш ми бяха отекли леко глезените, но го приех за нещо инцидентно и изчаквам контролните изследвания.
Нашите халки са класически, като отвътре са обли. Отива повече материал, но това е бижутерски трик против мазоли Laughing

# 639
Ани-Бани, чудесна идея за заглавие!

Пиппа, точно при последната ми консултация, в понеделник, моят гинеколог ме предупреди, че вече, предвид затоплящото се време, трябва да очаквам задържане на течности и подуване на тялото.
Вчера сутринта и моите ръце ме притесниха. Много бяха подути.

Относно пръстените, съгласна съм с Ани - не е шега работа!  Grinning Махайте ги поне преди лягане, чеее сутрин се подуват повече. От опит знам.   Mr. Green Между другото, и на братовчедка ми се наложи да й срязват халката.
Nevermind, и аз се подготвях за сватба докато бях бременна. Взех по-свободни халки, а после като ми спаднаха ръцете, а и отслабнах , отидох да ми ги коригират. То , защо ли... в крайна сметка изгубих халката.  Mr. Green
krischana, ти си като в затворен кръг. Ядеш много сладко и шоколад, а от това се вдига кръвното. Една специалистка по хранене ( от курса за бременни, на който ходих при предната бременност ) посъветва, в такива случаи да се ядат повече ядки (има ли повече магнезий ), а също и фурми ( сладки са, но много полезни ).

# 640
Най-добре да събираш 24 часова урина за албумин. Може и с еднократна, аз съм давала втора урина и ми отчете +. Само си изкарах акъла. Оттам казаха 24 часова и всичко беше ок. 24 часова се събира така. Примерно ставаш в понеделник към 9, първата урина не я събираш-започваш от следващата и така до другия ден до 9 часа. Събираш я в нещо на хладно да е и сутринта отсипваш в шишенце за урина и я носиш. Но, аз вярвам, че просто се подуваш от бременността. Но ако случайно на еднократна урина ти излезне +, да знаеш, че се гледа 24 часовата. Peace

# 641
  • София - Варна
Pippa, смятам и аз, че е по-скоро нещо от бременността. Една моя позната миналата година още от 5-ти месец започна така да се подува, не и ставаха сандали, обувки, нищо... Беше като напомпана, но тя и качи солидна цифра килограми. Пък кръвното ѝ беше 90/60, дори припадаше.
Все пак се консултирай с лекаря си.

Благодаря на всички за диетата за кръвно, която сте предложили.
Нямам албумин в урината, нямам и отоци, не качвам килограми, но ето днес пак си треперя. Може и от нерви да е, вече не знам. Както казах: имам много ядове вкъщи.

# 642
Африканче, от нерви е според мен. Аз бях така седмица-десетина дни, много се бях изнервила, като спря да ми пука и рязко ми мина. Почивай повече, разсей се с нещо хубаво.

Ако спадат отоците не са притеснителни, проблем са тези които не спадат.

Ани, много ми харесва предложението ти!
Ето и едно от мен:
"В последния триместър влезе ЮЛСКО бебче, мами тръгват на пазар, изпъчили коремче!"

# 643
Аз този път предвидливо още от 3я месец си махнах халката и годения пръстен. Че не ми се стигаше до ситуацията от предната бременност : 2 часа рев и сополи, сапуни, кремове и в резултат лилави пръсти  Crazy в крайна сметка успях да махна и двата пръстена
не мога да си представя какво е да ти срежат халката  ooooh!

# 644
И ние ще избираме халки другата седмица и моята със сигурност ще я пусна по-голяма, че от жегите ми отичат пръстите и после ако се налага ще я коригираме. Точно класическите халки ми харесват само искам да са в бяло и жълто злато Simple Smile иначе засега не ми отичат ръцете и годежния не го свалям, днес е изключение-сутринта си сложих много крем и го свалих да си изтрия крема от ръцете и го забравих и цял ден ми е търсене...

Общи условия

Активация на акаунт