Как да преодолея отхвърлянето и вината?

• 9 424
  • 87
  •   1
Отговори
# 15
Ми браво на пича,даже ти е малко!

# 16
Така е виновна съм,но и той ме е пренебрегвал много заради приятели най-вече,винаги е бил критичен и просто видях и друго отношение.А съм сигурна,че е влюбен.Държи се с нея като с принцеса,а с мен не е.Излизат от скоро,а вече забрави годините с мен.

# 17
Нищо де, новия не ти ли харесва?
Щом си го боднала, значи трябва да ти харесва?

# 18
bubanka няма ли как да се трият мнения, които са откровено злобни (като на двамата мъже в темата) и безполезни. Имам чувството, че като напишат нещо такова, изпадат в гърч и се въргалят по земята с пяна на устата, толкова ги е утрепал живота. Трябва ли да си го връщат на всяка обаче

# 19
  • Linz
Не си виновна ти. Жените имаме склонност да се самообвиняваме за чуждите грешки. Осъзнай това и тогава ще преодолееш негативните чувства. Отървала си се навреме.

# 20
  • Linz
Напълно сериозно и отговорно.

# 21
Здравейте,пиша тук,защото ми се искаше да чуя безпристрастно мнение и различни гледни точки.
Историята е такава,че загубих любовта си заради изневяра от моя страна.Имали сме много проблеми и често се чувствах неоценена и необичана и дали това,дали интерес или глупост ме подведоха в друга посока не знам,но той разбра и първоначално много страдаше и искаше да се върна,а аз се чудих заради другия.След няколко седмици ме отряза,защото след толкова болка станал безчувствен,но разбрах,че си е намерил друга и е много влюбен.Знам,че вече нямам шанс и че сама съм виновна,но вината и липсата му ме разяждат.Започвам да мисля,че има само един изход,за да спре болката.
Моля споделете с мен мненията си.Благодаря.
Много, ама много ми е интересно след колко точно седмици момъка се излекува от болката....?

Защото, така написано, у мен се загнездва едно мнооооого голямо подозрение, че той си е имал страничната забежка още преди твоята изневяра.
Как пък така бързо-бързо му минало на човека...!Че и успял лудо да се влюби.

Ами 3-4 не си спомням точно датите,а малко преди това ми каза,че е излизал и с други две ,но само за по кафе и все пак ме искал.А въпросната се оказа сестра на негов познат.Каза,че прекалено много болка изтърпял.около половин година преди това бяхме разделени за малко и заедно с времето  тогава и сега като разбрал и че съм изневерила и се чудя,нямало смисъл.Докато ме чакаше,а и след това казваше,че трябвало да си призная за изневярата,но той така и не каза за друга като питах,а като разбрах,каза че съм минало и не е моя работа.Много се скарахме и ме блокира.
Ами, виж сега...ако приемаш съвети от други, чети и изпълнявай.
Зачеркни го тоя ....момък, не струва.Излизал с тая, кръшкал с оная, пък пил кафе с ......пък флиртувал с десетата.....Лекомислен, инфантилен, и тъп на всичкото отгоре-поне да се беше крил от кумова срама, ако за теб не му пука толкова.
После иди на църква (дори да не си вярваща), запали си свещ за здраве и удовлетворение, че си се отървала безболезнено от подобен плужек.Щото можеше да те "зароби" с едно-две деца, докато той си пие кафета и си флиртува с разни маНдами други.
После разкарай и лИбоФника, ако още се навърта наоколо.
Дай си някой и друг месец почивка от мъжОве, добре ще подейства и на душевното спокойствие, и на външното излъчване.
Пък после, каквото "сабя покаже".И подбирай добре-за да си щастлива, запомни:трябва той да те обича до полуда, той да тича след теб, той да те носи на ръце, той да е готов и земята да преобърне заради теб.За по-малко не се давай.
Е, ако не си се настрадала достатъчно, не ме чети и не ме слушай.Все ще се намери идиот, който ще ти стъжнява живота ежедневно .....такива по улиците с лопата да ги ринеш.
Ако цениш себе си и собствения си живот и щастие обаче, поне ще се замислиш над думите ми.

# 22
Не си виновна ти. Жените имаме склонност да се самообвиняваме за чуждите грешки. Осъзнай това и тогава ще преодолееш негативните чувства. Отървала си се навреме.
Ама ти сериозно ли ?????????????????????
За какви чужди грешки става на въпрос, като тя е изневерила? Аз драма тук не виждам, нито кой знае каква любов от двете страни. Единия изневерил, другия пък бързо се залюбил след това. Голяма работа, изгубили сте взаимно по малко време!

# 23
  • Linz
Ама ти сериозно ли ?????????????????????
За какви чужди грешки става на въпрос, като тя е изневерила? Аз драма тук не виждам, нито кой знае каква любов от двете страни. Единия изневерил, другия пък бързо се залюбил след това. Голяма работа, изгубили сте взаимно по малко време!
Изневярата при жените е следствие, не причина. Поне в масовия случай, но авторката не изглежда да е от изключенията.
Проблемът й идва от това, че има нова. Но бързо ще й мине, убедена съм.

Без лице, не дей така, дее.........

# 24

Изневярата при жените е следствие, не причина.
Никога не мога да приема подобен довод сериозно. Следствие от някакво недоволство или неудовлетвореност в една връзка може да бъде раздяла. След това всеки да търси каквото му липсва и каквото би го устроило в любовта. Ако изневярата е следствието, то до какво би довела в перспектива? Пак до раздяла! Със сигурност не би довела до запълване на липсата във връзката!  Какъв е смисълът тогава от нанасяне на подобна рана? За това трябва да се мисли овреме!

# 25
  • Linz
Капитан Морган, за оправдана изневяра нищо не съм казала. Само обърнах внимание, че е почти сигурно, че ако авторката беше щастлива във връзката си, до изневяра от нейна страна не би се стигнало.

# 26
Цитат
Следствие от някакво недоволство или неудовлетвореност в една връзка може да бъде раздяла.
Точно се канех да го напиша. Когато връзката не е каквото трябва да е, се приключва. Чак след това се търси нова.

# 27
Не мога да променя мнението на господата, пишещи в темата, но ги моля по-внимателно да подбират изразните си средства. Убедена съм, че това, което желаеят да кажат, би могло да бъде написано без да звучи обидно и грубо.

# 28
Капитан Морган, за оправдана изневяра нищо не съм казала. Само обърнах внимание, че е почти сигурно, че ако авторката беше щастлива във връзката си, до изневяра от нейна страна не би се стигнало.
И тук няма да се съглася!  Laughing Има хора, на които нищо не им липсва, но пък си изневеряват. За спорта, за егото, не зная за какво. Разбира се, повечето такива случаи са мъже, но и жените не остават по-назад! Разбирам доводите ти, но правилно в случая е да се приключи връзката или поне аз така бих направила и да се встъпи в нова! Но и хората са различни.   Peace

# 29
  • Linz
Капитан Морган, за оправдана изневяра нищо не съм казала. Само обърнах внимание, че е почти сигурно, че ако авторката беше щастлива във връзката си, до изневяра от нейна не би се стигнало.
Ама защо като не е щастлива се стига до изневяра, а не просто до край??
Хора (жени) и ситуации най-различни, всички правим грешки, човешко е.
Краят така или иначе е най-вероятният изход.

Общи условия

Активация на акаунт