Как да преодолея отхвърлянето и вината?

• 9 418
  • 87
  •   1
Отговори
Здравейте,пиша тук,защото ми се искаше да чуя безпристрастно мнение и различни гледни точки.
Историята е такава,че загубих любовта си заради изневяра от моя страна.Имали сме много проблеми и често се чувствах неоценена и необичана и дали това,дали интерес или глупост ме подведоха в друга посока не знам,но той разбра и първоначално много страдаше и искаше да се върна,а аз се чудих заради другия.След няколко седмици ме отряза,защото след толкова болка станал безчувствен,но разбрах,че си е намерил друга и е много влюбен.Знам,че вече нямам шанс и че сама съм виновна,но вината и липсата му ме разяждат.Започвам да мисля,че има само един изход,за да спре болката.
Моля споделете с мен мненията си.Благодаря.

# 1
Единственият изход е следващия път да помислиш преди да правиш неща, за които ще съжаляваш.
Други глупости да не ти минават през ума, незаменими хора няма, но човешкият живот е единствен.

# 2
Я си прочети разказа и се замисли над собствените ти думи ...
Той разбира за изневярата, първо малко страда, после те отсвирва и съвсем бързо си намира нова приятелка, в която е много влюбен Whistling
Май с твоята изневяра, подтикната от лошото му държание към теб, само си улеснила края на отношенията ви.
Нищо чудно тази му голяма любов да се е появила още във времето, в което сте били заедно, но да не е смеел той да приключи отношенията ви, защото е знаел, че ще го търсиш и ще опитваш да си го върнеш. Сега, обаче, ти си виновна за раздялата ви и нещата са много по-лесни за него Peace

# 3
Мислете,преди да се .....

Последна редакция: чт, 25 фев 2016, 10:44 от bez_lice

# 4
  • София
Здравейте,пиша тук,защото ми се искаше да чуя безпристрастно мнение и различни гледни точки.
Историята е такава,че загубих любовта си заради изневяра от моя страна.Имали сме много проблеми и често се чувствах неоценена и необичана и дали това,дали интерес или глупост ме подведоха в друга посока не знам,но той разбра и първоначално много страдаше и искаше да се върна,а аз се чудих заради другия.След няколко седмици ме отряза,защото след толкова болка станал безчувствен,но разбрах,че си е намерил друга и е много влюбен.Знам,че вече нямам шанс и че сама съм виновна,но вината и липсата му ме разяждат.Започвам да мисля,че има само един изход,за да спре болката.
Разбира се, че е един изхода- да  почнеш да знаеш какво искаш.
И да спреш с турските сериали.
Чувала ли си тази народна мъдрост:
" Куче кокал не яде, ама на друг не дава".
Това е твоето терзание- защо не тича подире ти, ама си е намерил друга.
Че и болка- от какво, от неначесано его ли? newsm78

# 5

Само си се чувствала или наистина си била неоценена и необичана? Помисли върху това. И дали ако нещата можеха да се върнат назад, именно заради проблемите нямаше ли да приключат така или иначе?
Да, изневяра от глупост - случва се, но интерес - сексуален, сърдечен или пък някой Чичко Паричко може би? Чудела си се и си се колебаела дали да не останеш с него няколко седмици, докато "възлюбеният" те е "чакал и молил" да се върнеш. Знам колко гали егото това, но след като са те отсвирили и ти си в позицията от два стола на земята, мислиш за самоубийство - Ти сериозно ли?. По-голяма глупост не бях чела отдавна! Няма ли шанс да подредиш нещата с новия - след като си се чудела дали да не останеш с него? Или се опиташ да си си самодостататъчна и да обичаш малко повече себе си?
Помисли за най-добрият вариант за себе си и помни винаги има изход, докато дишаш, а после така или иначе няма значение.

# 6
Благодаря ви зажмненията до тук.Прави сте,че трябва да се мисли,но и не беше само зарадиж.....а и заради различното отношение.Пеиятелят ми едва,когато усети,че се отдръпвам,започна да се ороменя в по-добра насока,а що се отнася до егото.Проблемът не е това,а че просто го искам обратно,да се поправя,да съм по-добра от преди и да съм винаги до него.Знам,че може би не съм била истинската му любов,щом така бързо стана студен, а и съм го хващала да флиртува,но отричаше да е имало нещо.Винаги е казвал,че аз съм момичето за него и беше готов да прости,защото знаел,че тъй като съм била само с него,било нормално да де подведа,дори призна грешките си,но после като се появи момичето,каза че неговите грешки били минало и не можели да се сравняват с моята.Другото момче е много мило,но някак си не мога да продължа.

# 7
забравяш и двамата - единия не го искаш, а другия няма да го имаш /той не те иска/ - и започаваш на чисто

# 8
  • Linz
Той не те е обичал истински, скоро ще го осъзнаеш. Ще го забравиш, ще срещнеш нова любов и сама ще се чудиш на глупавите мисли, минавали през главата ти.

# 9
А бе заслужила си си попарата, сърбай си я.
Но усещам някак как този новия само те е боднал и сега не те иска за гадже ами само за боц боц. И сега ти е двойно тъпо, хем стария си намерил нова любов, хем с новия няма да станат нещата. Ей така минавай от един на друг накрая ще се кротнеш споко.

# 10
Единствен полезен ход на авторката е да си направи някои изводи от ситуацията и да продължи напред.

Отделно, реално погледнато, ако и на нея и бяха изневерили и след няколкоседмични молби изневерителят не се беше върнал, а при нея се беше отворил хоризонт за нова връзка, едва ли щеше да постъпи по-различно от бившия си приятел.

# 11
Много, ама много ми е интересно след колко точно седмици момъка се излекува от болката....?

Защото, така написано, у мен се загнездва едно мнооооого голямо подозрение, че той си е имал страничната забежка още преди твоята изневяра.
Как пък така бързо-бързо му минало на човека...!Че и успял лудо да се влюби.

# 12
Млади са влюбчиви са.
При условие, че та е залитнала... хайде сега пак момчето ще го изкарат виновно Simple Smile

# 13
Кой е казал че е влюбен-лично аз след изневяра бих отмъщавал с почти всяка срещната,стига да е човекоподобна,хихихихих.Наща се сетила да се жалва ,ама като легна с Оня,никак не се е замислила,нали така......Айде сега-сърбай каквото си надробила....с големия черпак!

# 14
Много, ама много ми е интересно след колко точно седмици момъка се излекува от болката....?

Защото, така написано, у мен се загнездва едно мнооооого голямо подозрение, че той си е имал страничната забежка още преди твоята изневяра.
Как пък така бързо-бързо му минало на човека...!Че и успял лудо да се влюби.

Ами 3-4 не си спомням точно датите,а малко преди това ми каза,че е излизал и с други две ,но само за по кафе и все пак ме искал.А въпросната се оказа сестра на негов познат.Каза,че прекалено много болка изтърпял.около половин година преди това бяхме разделени за малко и заедно с времето  тогава и сега като разбрал и че съм изневерила и се чудя,нямало смисъл.Докато ме чакаше,а и след това казваше,че трябвало да си призная за изневярата,но той така и не каза за друга като питах,а като разбрах,каза че съм минало и не е моя работа.Много се скарахме и ме блокира.

Общи условия

Активация на акаунт