Как да преодолея отхвърлянето и вината?

• 9 575
  • 87
  •   1
Отговори
# 75
Аз мисля, че е нормално всеки да иска вярност.
Как се изисква вярност?    newsm78
Аз съм ревнива.ОЧАКВАМ  да ми е верен, след като давам любов, след като казва, че ме обича и че съм единствена за него.Но не виждам как бих могла да ИЗИСКВАМ вярност.
Както и очаквам, ако спре да ме обича, да бъде честен и да приключим, преди да търсим други.Но не мога да го ИЗИСКВАМ.
В крайна сметка човек сам решава какъв ще бъде-добър или лош, лоялен или не, подлец или честен.

# 76
Аз мисля, че е нормално всеки да иска вярност. Ако не се справя с качествата си, връзката приключва с край, а не продължава с изневери.

За един мъж без ония редки лидерски качества животът може да е по-весел с отракана споделена кака, отколкото във вечно търсене на някоя непорочна. Но това вече си е негово решение.

Както и за гаджетата на Хю Хефнър и Доналд Тръмп е ясно, че го споделят, ама неговите кинти и споделени са достатъчно:)

# 77
Цитат
Как се изисква вярност? 
Използвах думата "иска", не съм казала "изисква". Иска, очаква... не изисква Peace

# 78
Благодаря на всички за мненията.Помогнаха ми да преосмисля нещата,но за съжаление в последните дни той ме блокира и във всички възможни канали за комуникация.Вероятно е и ядосан след последната ни среща,защото и двамата,или поне аз със сигурност,казах много неща в яда си и обидата,които не мислих,а по едно време преди това той искаше да сме приятели.Сега явно е решил,че не иска контакти с мен и много ме боли и се чудя как може с лека ръка да заличиш години,в които даден човек е бил толкова близък.Как става само с цъкане на няколко бутона и решаване,че вече този човек не ти е важен.Най-лошото е,че постоянно му намирам оправдания,че в неговите очи аз съм го предала и наранила и той е в правото си да постъпи така. Cry

# 79
Благодаря на всички за мненията.Помогнаха ми да преосмисля нещата,но за съжаление в последните дни той ме блокира и във всички възможни канали за комуникация.Вероятно е и ядосан след последната ни среща,защото и двамата,или поне аз със сигурност,казах много неща в яда си и обидата,които не мислих,а по едно време преди това той искаше да сме приятели.Сега явно е решил,че не иска контакти с мен и много ме боли и се чудя как може с лека ръка да заличиш години,в които даден човек е бил толкова близък.Как става само с цъкане на няколко бутона и решаване,че вече този човек не ти е важен.Най-лошото е,че постоянно му намирам оправдания,че в неговите очи аз съм го предала и наранила и той е в правото си да постъпи така. Cry

Явно нищо не си разбрала от съветите. Направо съм изумена- кой те посъветва да продължаваш да се влачиш след него и да търсиш контакт? Момиче, дали са ти съвети жени патили и препатили, ами вземи опита наготово или не търси съвет въобще!

# 80

Явно нищо не си разбрала от съветите. Направо съм изумена- кой те посъветва да продължаваш да се влачиш след него и да търсиш контакт? Момиче, дали са ти съвети жени патили и препатили, ами вземи опита наготово или не търси съвет въобще!
Аз не съм търсила контакт.Просто видях,че ме е блокирал,а последната ни среща беше още преди да напиша темата.Знам,че не трябва да го търся,дори и да искам.

# 81
Голяма работа, че те е блокирал, направил ти е услуга. Възползвай се да се откачиш от него емоцоинално. И не тъжи - като му се доиграйка пак, ще те отблокира.

# 82
А тогава вече е важно да не се връзваш:) щото после ще има за какво да те шантажира, ако ще и трима сина да му родиш и да му изкопаеш заровено съкровище, защото си сънувала сън.

# 83
Друго важно нещо е да не останеш във времето с мисълта, че той е бил голямата любов на живота ти и заради теб нещата не са се получили. Не съжалявай. Хубавото е минало и заминало.  Simple Smile

# 84
и се чудя как може с лека ръка да заличиш години,в които даден човек е бил толкова близък.
Ще ме прощаваш, ама ти как така с лека ръка, взе че се наниза на чужд полов орган, та на него му държиш сметка?

# 85
  • София
Защо продължаваш да се буташ в шамарите, не ми го побира ума! newsm78
Изневерила си по собствено желание, не с опрян пистолет на тила.
Знаеш  какво не ти харесва във връзката ви, което е причина за изневярата.
Имай малко самоуважение и престани да му досаждаш.
Най- досадното нещо са лепките, дето все нещо не им стига, когато ги обичат, но са готови да отровят живота на човека, щом реши да продължи напред с друг.

# 86
и се чудя как може с лека ръка да заличиш години,в които даден човек е бил толкова близък.
Ще ме прощаваш, ама ти как така с лека ръка, взе че се наниза на чужд полов орган, та на него му държиш сметка?

Грубо казано, но е факт! Ако много държиш на някой и не можеш с лека ръка да заличиш годините с него, няма да тръгнеш да кръшкаш и после да се тръшкаш по форумите!

# 87
  • Linz
Обичала го е, за това не е искала (или намирала сили) да прекрати връзката. В същото време й е липсвало нещо, което колкото и да подтиска, с времето избива. Разговорите не помагат или са с краткотраен ефект, докато се кротне "мрънкалото", после всичко става пак по старому. Мъжът и бездруго проблем не вижда и смята, че такъв съществува само в нейната глава... Това е обичайният сценарий, който води до изневяра от страна на жената. Но после пак тя е виновна задето не си е държала краката събрани.
Не съдете строго, не знаете и на вас какво ви готви живота.

Общи условия

Активация на акаунт