Как да преодолея отхвърлянето и вината?

• 9 419
  • 87
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Ами 3-4 не си спомням точно датите,а малко преди това ми каза,че е излизал и с други две ,но само за по кафе и все пак ме искал.А въпросната се оказа сестра на негов познат.Каза,че прекалено много болка изтърпял.около половин година преди това бяхме разделени за малко и заедно с времето  тогава и сега като разбрал и че съм изневерила и се чудя,нямало смисъл.Докато ме чакаше,а и след това казваше,че трябвало да си призная за изневярата,но той така и не каза за друга като питах,а като разбрах,каза че съм минало и не е моя работа.Много се скарахме и ме блокира.

Е, тя работата е била отекла отдавна и е било въпрос на време - ден, седмица, месец, година. Пробвай със старото клише за времето.  Simple Smile

# 46
Ух че моралистки се наредили тука  Crossing Arms

Станалото станало. Връзката ти за да приключи така не е била нещо, което е имало шанс да съществува дълго.
Дали ти си само виновна да изневериш - ами то за тия работи не е виновен само единия. Да се прибираш от работа и да си просто там не е достатъчно за една връзка. Хората приемат отношенията си за даденост и  полагат милиони пъти повече усилия за външния си вид, отколкото за отношенията с партньора.

# 47
Благодаря ви зажмненията до тук.Прави сте,че трябва да се мисли,но и не беше само зарадиж.....а и заради различното отношение.Пеиятелят ми едва,когато усети,че се отдръпвам,започна да се ороменя в по-добра насока,а що се отнася до егото.Проблемът не е това,а че просто го искам обратно,да се поправя,да съм по-добра от преди и да съм винаги до него.Знам,че може би не съм била истинската му любов,щом така бързо стана студен, а и съм го хващала да флиртува,но отричаше да е имало нещо.Винаги е казвал,че аз съм момичето за него и беше готов да прости,защото знаел,че тъй като съм била само с него,било нормално да де подведа,дори призна грешките си,но после като се появи момичето,каза че неговите грешки били минало и не можели да се сравняват с моята.Другото момче е много мило,но някак си не мога да продължа.

Еми... теб не те е удовлетворявала връзката, той се е сетил да те търси едва, когато си му избягала, на теб пък вече не ти е бил интересен, после пък ти става интересен, когато му е писнало да ти се моли и си видяла, че вече има нова играчка... Шести клас, вторият срок. Явно нито ти, нито той сте искали истински да сте заедно, изчерпали сте си отношенията. А сега ти е кофти, защото си сама. Намери си нещо интересно за правене и ще ти мине. Не е задължително да е нова връзка, даже по-добре известно време да не е, имаш малко да поузряваш.

# 48
 Изневяра има само, когато има официално сключен брак. Ако той се върне при теб ти ще му простиш ли любовната афера?

# 49
Няма да те лъжа, че постъпката ти е нормална, защото не е. Дълго неудовлетворителни отношения се приключват, вместо да се кръшка. Кофти ти е, че си сама, нормално е, имаш създаден навик да си с мъж и сега ти е некомфортно. Ще ти мине. Внимавай да не увиснеш на шията на поредния льохман.
А бившия ти - леке без характер. Никога не съм ги разбирала такива - хем не искат, хем не им стиска, хем и те флиртуват и кръшкат, но обвиняват.
Вземи си поуките от ситуацията и не повтаряй занапред стари грешки.

# 50
Изневяра има само, когато има официално сключен брак. Ако той се върне при теб ти ще му простиш ли любовната афера?
Каква любовна афера е завъртял момъка? Тя е завъртяла такава и изневерила. Той си намерил нова любов след като са се разделили. За каква любовна афера го обвиняваш?

# 51
Да, да, то така става, разделяте се и ВЕДНАГА си намира нова, много голяма любов... Вярваш ли наистина? Защото аз не. Момъкът си е имал странично нещо.

# 52
Все тая имал, не имал, да се събира с него е... Млади са, бръщолевят глупости, правят още по-големи такива. Да не говорим, че ако се съберат той ще се чувства чист, а на нея винаги ще й бъде напомняно за издънката.

# 53
Да, да, то така става, разделяте се и ВЕДНАГА си намира нова, много голяма любов... Вярваш ли наистина? Защото аз не. Момъкът си е имал странично нещо.
Възможно е момъка да си е имал нещо странично, но е възможно и просто да си е такъв и в началото на нови флиртове или връзки да се държи така. А с авторката вече се е чувствал зле и за това с нея се е държал по съответния начин.

# 54
Коренът на изневяра е "вяра", т.е. изневярата е нарушаване/измяна на тази вяра. Не е необходимо да си се клел във вярност пред някоя институция, за да си верен на даден човек. Да не говорим, че има хора, които никога не се женят, а имат деца, т.е. семейство са. И там ли няма изневяра, а пак любовна афера?

# 55
Не го взимай толкова насериозно, ще ти се сбръчка мозъка. Това е шега, която наксоро ми попадна в интернет.
http://www.fun13.net/vic.php?page_id=2626

# 56
Не го взимай толкова насериозно, ще ти се сбръчка мозъка. Това е шега, която наксоро ми попадна в интернет.
http://www.fun13.net/vic.php?page_id=2626
Той мозъка си ми е сбръчкан, Слава Богу!  Mr. Green Laughing Само казвам, че изневяра има, където има връзка и вяра между партньорите!  Peace

# 57
Значи девойката не е изневерила Simple Smile

# 58
Здравейте,пиша тук,защото ми се искаше да чуя безпристрастно мнение и различни гледни точки.
Историята е такава,че загубих любовта си заради изневяра от моя страна.Имали сме много проблеми и често се чувствах неоценена и необичана и дали това,дали интерес или глупост ме подведоха в друга посока не знам,но той разбра и първоначално много страдаше и искаше да се върна,а аз се чудих заради другия.След няколко седмици ме отряза,защото след толкова болка станал безчувствен,но разбрах,че си е намерил друга и е много влюбен.Знам,че вече нямам шанс и че сама съм виновна,но вината и липсата му ме разяждат.Започвам да мисля,че има само един изход,за да спре болката.
Моля споделете с мен мненията си.Благодаря.

Мнението ми е, че като поизчакаш малко да се отвлюби, можеш пак да  опиташ дали евентуално не ще се възвърне вашата взаимност. Ако междувременно не си намериш трети.

Чак пък толкова терзания и вина, хайде холан. Не сте женени, деца нямате, може да се събирате и напускате колкото пъти ви скимне.

# 59
Това въобще не се брои за изневяра. Сгаджосване и разгаджосване е.

Червен флаг е, ако мъжът държи прекалено много на '"чистота" и "лоялност" и го казва с думи. Мъжът трябва да те задържа с действията си главно и да е сигурен, че няма къде да ходиш за по-хубаво. Ама такива мъже са малко. Станал бил безчувствен...мамин сладък!

Общи условия

Активация на акаунт