Намаления - пролет/лято 2016

• 201 598
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
О, каква чудесна тема за майка, връщаща се на работа и имаща нужда от ВСИЧКО!  Crazy Интересуват ме на първо време дънки, слънчеви очила и часовник.

# 91
О, каква чудесна тема за майка, връщаща се на работа и имаща нужда от ВСИЧКО!  Crazy Интересуват ме на първо време дънки, слънчеви очила и часовник.
В сайта на ХМ в момента има намаление на дълки.
http://www2.hm.com/bg_bg/jeni/promocii-i-specialni-produkti/gs21 … denimtrouser.html

# 92
Ще се иде в събота... ако някой харесва обувките на "Дарис", има намаления на доста от тях.

# 93
Ще се иде в събота... ако някой харесва обувките на "Дарис", има намаления на доста от тях.
Ако имаш предвид, че ще се ходи в ХМ, офертите важат само онлайн при пазаруване от сайта им. Но това нищо не ти пречи да си премериш и харесаш в магазина и да си ги поръчаш после. Може да ползваш и 25% отстъпка на един артикул и безплатна доставка ако се регистрираш с имейл за бюлетина им. Peace

# 94
Неви, благодаря ти за полезната информация! Да, съботата съм набелязала за "старт-пазар", но идеята с меренето и поръчката он-лайн е добра, ще се възползвам!  bouquet

# 95
  • София
Момичета, да подсетя тези от вас, които имат ваучери от ХиМ, че вече тече срокът им.
Аз имах 4 Х 10 лв. и взех 3 анцуга на децата по 20,00 лв, от тези 3 за 2, та ми излязоха съвсем без пари.

# 96
Аз си го уползотворих моя още в първия ден от срока. Mr. Green Бях си набелязала едно долнище за 25лв. и си го взех за 15. Party

# 97
  • Варна
Намаление на комплекти на Eucerin Hyaluron-Filler за 8-ми март.

# 98
Някой виждал ли е намаление в аптека Сейба на промо пакета 3 в 1 на Янина?
http://janinaultrawhite.bg/magazin/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%8 … 0%BC%D0%B8%D0%BD/

# 99
Има ли в момента отстъпки за новорегистрирани клиенти в сайта на Н&М ?

# 100
  • Sofia
Може да ползваш и 25% отстъпка на един артикул и безплатна доставка ако се регистрираш с имейл за бюлетина им. Peace

Би ли ме ориентирала – ако се регистрирам в сайта и поръчам чрез него, автоматично получавам 25% отстъпка + безплатна доставка, така ли? А тези ваучери за 10 лв., за които пишете, от някаква предишна промоция ли сте ги получили? Мерси предварително! Peace

# 101
  • София
Може да ползваш и 25% отстъпка на един артикул и безплатна доставка ако се регистрираш с имейл за бюлетина им. Peace

Би ли ме ориентирала – ако се регистрирам в сайта и поръчам чрез него, автоматично получавам 25% отстъпка + безплатна доставка, така ли? А тези ваучери за 10 лв., за които пишете, от някаква предишна промоция ли сте ги получили? Мерси предварително! Peace
Да, от декември някъде май бяха.

# 102
  • Sofia
   Ясно, благодаря. Peace

# 103

Като влезеш в сайта и отидеш най-отдолу в дясно пише: Абонамент за бюлетин. Има поле, в което си въвеждаш имейл и на него ти пращат писмо, в което има код. Той е еднократен и индивидуален, изтича след 2-3 седмици ако не го ползваш, в писмото ти пишат срока. Когато решиш да поръчаш въвеждаш кода в полето в дясно (в твоята кошница) и натискаш "добави". Тогава ти се начислява 25% отстъпка за най-скъпия продукт + безплатна доставка. Можеш да се регистрираш с колкото искаш имейли, колкото искаш пъти, като не е нужно да си правиш всеки път нова регистрация в сайта, от която пускаш поръчката. Един имейл може да се ползва само веднъж.
Но в момента има код: 0355. Въвеждаш го в полето в кошницата ти и ти начислява 25% + БД без да се занимаваш да регистрираш имейл. Този код важи до 09.03.
Надявам се съм обяснила както трябва. Има тема за пазаруване от онлайн магазина на ХМ.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902659.0

# 104
  • Sofia
   О, много ти благодаря, страхотно си го обяснила. Hug Изключително рядко купувам нещо от H&M, затова изобщо не съм запозната как стои въпросът с намаленията. Ако не бяхте вие, като нищо щях да си купя артикула на пълна цена, от физическия магазин. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт