Намаления - пролет/лято 2016

• 200 597
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
хубав бански си взех от Триумф в Аутлета на Цариградско. Имам техен бански от 7 год. и е най-здравият и качествен, който съм имала Peace. Разбира се, за това време съм сменила няколко други, но тази година отново заложих на Триумф. Цената беше около 75 лв.

# 706
  • София
В аутлета на Триумф има ли разнообразие на бански?Търся си цял бански.Не съм го посещавала скоро.
Наскоро минах през магазина им на Витошка,беше пообрано предвид -30% намаление.

# 707
  • Варна
 Дам в Масимо Дути вече е само стока от новата колекция,но пък в Кемпер намалението е до 50%.

# 708
аз моят бански си го взех в началото на юни. още тогава в аутлета имаше намаление. http://www.sofiaoutletcenter.bg/jeni/drehi/banski?p=2 има ги и онлайн

# 709
в Кемпер намалението е до 50%.
Camper ли имате във Варна? Продават ли и онлайн?

# 710
  • Варна
 Кемпер имат магазин в Гранд Мол Варна.
Онлайн може от тук http://www.fanpoint.bg/ExtendedCatalog/ManufacturerFilter?manufacturerId=7

# 711
  • 1st floor
Декатлон правят ли сезонни намаления и кога? newsm78

# 712
  • Sofia
   Всеки път, когато отида в Decathlon, имам чувството, че има много намаление стоки – поне съдейки по задрасканата стара цена на етикетите.

# 713
За момиченца остават не малко намалени модели на 70% в Бенетон в The Mall.

# 714
Някой ходил ли е до Манго в Тhe Mall скоро? Има ли още намалени детски неща?

# 715
  • 1st floor
   Всеки път, когато отида в Decathlon, имам чувството, че има много намаление стоки – поне съдейки по задрасканата стара цена на етикетите.
На мен ми е ужасно далече и си следя някои неща на сайта им, но не виждам никакви намаления...

# 716
  • Once there was a Hushpuppy...
Някой ходил ли е до Манго в Тhe Mall скоро? Има ли още намалени детски неща?
Мин. седмица бяха вече малко. Сега не знам какво е останало.
Аз взех дънки да детето.

# 717
  • в града на вечния купон
НИЩО ИНТЕРЕСНО
поне за мен, вчера бях

# 718
  • София-Младост
Бански намалени, но все пак хубави къде да търся  newsm78
В ХМ погледни, имаше някакви бройки намалени. Не се знае дали ще си намериш, но пък аз от качеството им съм доволна. По-хубави не съм ползвала, но и пари за бански не давам. Grinning
Опоскано е всичко...единственото, което харесах беше в магазина на Etam на бул.Витоша...но само долнища останали, горнищата свършили.  Mr. Green В Триумф същата работа...в Палмърс се надявах да харесам нещо, дори и да ми е скъпо...такива цветови съчетания странни.
В Дика все още има намаление и може да се намери нещо, ленени рокли има не лоши, но ако бяха 5-6 см по-дълги щях да си взема.

# 719
Бански намалени, но все пак хубави къде да търся  newsm78
В ХМ погледни, имаше някакви бройки намалени. Не се знае дали ще си намериш, но пък аз от качеството им съм доволна. По-хубави не съм ползвала, но и пари за бански не давам. Grinning
Опоскано е всичко...единственото, което харесах беше в магазина на Etam на бул.Витоша...но само долнища останали, горнищата свършили.  Mr. Green В Триумф същата работа...в Палмърс се надявах да харесам нещо, дори и да ми е скъпо...такива цветови съчетания странни.
В Дика все още има намаление и може да се намери нещо, ленени рокли има не лоши, но ако бяха 5-6 см по-дълги щях да си взема.
Ала-Бала, а цените в Етам как са- на каквото е останало. Чакам да пуснат финално номаление, защото последно като ходих преди 2 седмици беше само 30%, но то май до финалното нищо няма да остане  Sad
Последно долнищата на банските бяха намалени от 39 на 29. А преди години си спомням , че на финално намаление в Етам можеше да си вземеш бански комплект за 45-50лв.

Общи условия

Активация на акаунт