Намаления - пролет/лято 2016

• 200 597
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Ноар, аз за това винаги гледам да купувам чист памук Peace Веднъж се подлъгах да е примес с полиестер и вече не повтарям тази грешка. Станаха на топчета...

# 691
  • Пловдив
Днес минахме през Спорт депот. Взехме намалени неща на 40 и 50% , но е много е обрано.Много рано тая финална разпродажба тая година .Миналата година мисля беше към края на август.

# 692
  • 1st floor
През кой магазин минахте?

# 693
Много ме дразнят Спорт Депо. За втори път ми дава на сайта, че има моя номер от определен модел обувки, отивам на място - няма.
Имайте го предвид, да не се разкарвате напразно.

# 694
Много ме дразнят Спорт Депо. За втори път ми дава на сайта, че има моя номер от определен модел обувки, отивам на място - няма.
Поръчай от сайта! Естествено, че не всички номера ги има е определен магазин, в който ти ходиш. Веднъж ни бяга пратили в една поръчка стоки от филиали в различни градове Peace

# 695
Поръчай от сайта! Естествено, че не всички номера ги има е определен магазин, в който ти ходиш. Веднъж ни бяга пратили в една поръчка стоки от филиали в различни градове Peace
Знам, че не всички номера ги има в определен магазин. Сайта има опция, която показва номера в кой магазин го има, но явно не си актуализират информацията. Не искам да поръчвам без да пробвам.

# 696
  • 1st floor
Обаждала съм се да питам къде и дали имат номера, който ми трябва. Даже и ми го запазиха, докато отида. От горе на всичко, намалението в реалния магазин беше повече от това на сайта. Laughing Подобна разлика в цените им съм забелязвала доста често на намелиние... Crossing Arms Иначе общо взето им познавам цялата колекция, защото съм фен на спортните стоки и като намалят нещо, знам кой номер съм и дали ми е удобно. Mr. Green

# 697
  • Once there was a Hushpuppy...
Не знам дали само в Спорт депо претупаха намаленията, но едно бързане, едни надписи "Финални разпродажби" ooooh!, заредени нови колекции..
Ами, Август какво ще продават, директно новите неща ли Rolling Eyes
В МАНГО докато се натуткам прибраха намалените дънки и наредиха нови, а имаше страхотен избор на много хубави цени. Умрях от яд, защото се наложи да сменявам едни, които купих на око, не ми се събуваше. Не ми се смейте,но от там имам и други, и модела уж същия, даа - ама, не! Малко по-тесен и не ми станаха, отидох да взема по-големи и те - "А, вече ги пакетирахме и ги изпращаме" Shocked Мисля си какво е това бързане тази година Thinking
В Зара опоскано сериозно, но аз и без друго не мога да си избера нещо от там Rolling Eyes
Не можах да се добера до Инглиш хоум, но няма да се учудя да свърши разпродажбата до седмица, аз докато се занеса ooooh!

# 698
  • Варна
Аз помня от предни лета, да кажем две години назад, за Варна, че август нищо няма от намаленията.
Всичко е тотално обрано.
Само странни парцали.
Ако искам да си купя нещо от намаленията, то трябва да стане най, най - късно до средата на юли.
Тук има и много чужденци, с автобусите ги карат до моловете и  още по - бързо се изчерпва всичко.

# 699
  • Варна
 Вярно е.Абсурд е да намеря нещо свястно от намаленията във Варна през август.За мен е нормално да зареждат вече новите колекции.
В София съм намирала готини неща,когато тук вече всичко е свършило.Особено в Масимо Дути.

# 700
Вчера ходих, но няма нито един намален продукт. Само нова стока

# 701
  • София-Младост
Бански намалени, но все пак хубави къде да търся  newsm78

# 702
  • София, България

Вчера се върнахме от Виена, там в Десигуал в Пандорф имаше страхотно намаление - ако си купиш 2 неща, ги вземаш със 60 процента намаление от аутлет цената ... общо взето всичко беше между 15 и 25 евро ... купих си 6 неща, включително и чанта и сега ме е яд, че нямах повече време, за да меря повече неща. Имаше и детски дрехи  Peace

# 703
  • София
Днес от Уайкики Пловдив си взех много хубави плажни хавлии по 9лв! И без това ми трябваха, та доволна съм  Mr. Green

# 704
Бански намалени, но все пак хубави къде да търся  newsm78
В ХМ погледни, имаше някакви бройки намалени. Не се знае дали ще си намериш, но пък аз от качеството им съм доволна. По-хубави не съм ползвала, но и пари за бански не давам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт