Косопад - 9 тема

• 144 642
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, Simple Smile

Отдавна не съм писала тук и то не, защото проблемът ми се е оправил, а просто вече не мисля толкова за него. Моят начин е - направих си един ред екстеншъни с клипси и така придобива някакъв вид, обем и дължина косата ми. Не, че не я връзвам през повечето време, но изглежда добре, което ме кара да се харесвам и да не задълбавам това, което пък провокира стреса.

Моят косопад беше дифузен. Беше, защото сега се е нормализирал, но косата не ми расте, особено в дължина. По този повод и аз посетих Лилия стайл, след като постоянно ми изкачаше реклама при ровене в Гугъл. Мнението ми е - недоверчиво. Прегледът протече точно, както една потребитека описа с тази разлика, че ми напълни главата с глупости за болести, въпреки че съм изследвала всичко. И пак хукнах по ендокринолози, /по нейна препоръка/ и пак се оказа, че всичко в изследванията и ехографа е ок, но тогава докторката ме попита каква е причината за посещението и като разбра за косопада ми препоръча дерматолог. Жената работи в една поликлиника, изписа мидоста неща по схема. Не ги описвам, защото са лекарства и са индивидуални. В интерес на истината наистина се появи растеж. Доволна съм от нея, за първи път видях резултат. Честно казано малко съм занемарила лечението, заради екстеншъните  Flutter

Иначе съм доволна от шампоана Фитоциан на Фито, който употребявах заедно с Фито капсули, цинк и масло от Вечерна иглика.

Дано съм била полезна. Успех на всички! bouquet

# 136
Не знам за  хипохондризъм ,ама човек като му капе косата 6 години и на 28г е вече полуплешив не е много весело.Затова съм длъжна всичко да опитвам.По принцип аз имам и изтръпване в краката +други "екстри" .Вече 7ма година така си ставам и лягам.Все по-зле стават нещата,а отговор няма.
Хипохондриците по принцип нямат  оплаквания  или имат леки такива и за най-малкото нещо ходят на доктор.  
Оо Edelvais, въобще, въобще не съм визирала теб  Hug (или пък някой друг конкретно), написах го под линия, просто защото мн и всякакви хора четат темите, а в нета съм се нагледала на прибързани реакции и заключения.
Напълно те разбирам как се ч-ваш и съм наясно, че си тръгнала по пътя на само-помощта не от добро  Tired Глупавото е, че при толкова налични изследвания и оплаквания, читав специалист би трябвало да ги разче правилно и би се ориентирал за посоката и/или евентуални допълнителни изследвания, ако са необходими...

Angela радвам се, че косопада е намалял и косата расте Simple Smile! Само с клипсовете внимавай, т.е. ако може не ги носи постоянно, чувала съм че тежат на ест. коса и с времето я изтъняват/ водят до косопад. Иначе е страхотно, щом не ти пречат и те карат да се ч-ваш отново добре Heart

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 13:24 от Figs

# 137
Сега търся инфо за сао палмето.
На много места прочетох, че повлиява благоприятно косопада и стопира повишаването на тестостерона.
Мисля да опитам с приема му, пък дано да е за добро!

# 138
Ха тъкмо си поръчах и аз днес сао палмето. Като изпия първата опаковка ще пиша, дано има резултат.
П.п.аз съм с хормонален косопад така че имам големи надежди  Praynig

# 139
Ха тъкмо си поръчах и аз днес сао палмето. Като изпия първата опаковка ще пиша, дано има резултат.
П.п.аз съм с хормонален косопад така че имам големи надежди  Praynig
Задължително пишете дали има ефект Wink Аз също се водя с хормонален косопад макар  да нямам  хормон извън норма,а антитела.Поне това казват лекарите,защото друго  никой  не открива.

# 140
От къде го поръчвате това палмето  newsm78

# 141
моето е на swanson, от един био магазин, електронен. напиши в гугъла сао палмето таблетки и ще ти излязат. има го и по аптеките, главно на Nature"s way

# 142
Написах, но почти навсякъде пише "за простата"  newsm78

# 143
 Продават се на най - различни фирми таблетки Сао палмето. Тези дни мисля да поръчам това. Много разчитам да има ефект.
 Преди време често се срещах с ендокринолог, въпреки хормоните в норма и добрите ми ехографски изследвания.  Та тя често намекваше за проблем с надбъбречните жлези. Така и не продължих с изследванията в тази насока...

# 144
Продават се на най - различни фирми таблетки Сао палмето. Тези дни мисля да поръчам това. Много разчитам да има ефект.

Каква цена е, как се поръчва, не видях опция

# 145
реално в Бг сао палмето е известна билка главно за проблеми с простата, има адски много продукти с тази съставка, но ако погледнете чуждите сайтове, ще видите, че примерно в Сащ палмата се ползва за хормонални проблеми както на мъже, така и на жени. Главно жените го ползват за акне и косопад - проблеми породени от хормонални смущения. Мен точно тези неща ме притесняват  Twisted Evil, защото никога не съм имала акне, а сега е нещо ужасно.. моите таблетки са от един био магазин в Бургас, по 540мг едната и пише да се пие по две. Има и други типове таблетки като тези които са показали по- горе, но аз отделно пия и други витамини, минерали и билкови екстракти, за това исках само такива със сао палмето.

# 146
Случайно видях линк към темата и идвам за съвети. Имам проблем с обилно падане на косата от около 2 години. Знам от какво е, не е на хормонална основа, там всичко е наред, но въпреки че моментът отмина, падането не спира... Пих капсули за укрепване на косата и за момент спря, но като ги спрях, скоро след това се поднови. Много е неприятно, защото шепите ми се пълнят при всяко ресане, а аз се реша по веднъж на ден, защото съм с къдрава коса и сресването разваля къдриците, които оформям със стилизиращи продукти. Направо се чудя как имам коса на главата при падането на една топка косми всеки ден! А все още изглеждам като с много коса на главата... Rolling Eyes

# 147
Бижу, съжалявам да те видя в тази тема  Confused
Ти поне знаеш от какво е проблема, а ние тук 90 % се мъчим сами, четем повече от лекарите, пием скъпите добавки по метода на изключването...Аз лично вече съм отчаяна, при мен е и генетично, а от там спасение няма. От всичко прочетено мога да обвиня упойките, точно когато започна проблема ми, още в тийнейджърска възраст, ми правиха няколко операции. Дали е съвпадение или не..не знам, това си мисля от всичко изчетено

# 148
  • Велико Търново
Бижу, ако не си пила/и ползвала противокосопадни продукти, трябва да ги комбинираш - добавки /аз пих на Допълхерц доскоро, Макси хеър - поръчва се от iherb, Приорин...има голямо разнообразие/, + шампоан/от аптечните - Дюкре, Фито, Рене..., от професионалните - Напура, Медисютикълс/ + ампули. С това съчетание боря аз косопада Peace

# 149
Момичета, привет!
Аз се боря от няоколко години с косопад, за който причина не се намира. Появи се преди бременността, продължава вече 4 години. Всички възможни изследвания, които съм правила, показват че съм готова за космонавт - цитирам последният лекар при когото бях.
Реално, всички стойности на кръвната картина и всички хормони са ми в златната среда. Нямам никакви странични заболявания, но косата продължава да капе. Ако трябва да направя сравнение за количество - с коса до раменете използвах 2 бои, сега с коса до раменете 1/2 боя ми е много.
В тази връзка, защото съм изпила и измазала всички лекарства, и няма ефект, мисля че не съм била при подходящ специалист по темата. Моля ви, ако знаете подходящ лекар, но не ендокринолог и тн, а може би по скоро дерматолог (някой свързан с косопада основно), да дадете име и контакт  bouquet
Направо съм в безизходица...
Благодаря предварително.
(Ето какво съм пила - Пантогар и Приорин, калий, калций, цинк, магнезии. Мазала съм ампули, Regaine, къпя се с Ducray . И НИЩО Sad )

Общи условия

Активация на акаунт