Косопад - 9 тема

• 145 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Бижу, съжалявам да те видя в тази тема  Confused
Hug И аз съжалявам, че се вписвам в нея, ама...

Бижу, ако не си пила/и ползвала противокосопадни продукти, трябва да ги комбинираш
Пия омега-3, Q10, селен и едни капсули, които са специално за укрепване на косата. Лекарите... нали знаете, щом сте в темата - стрес! Да, при мен наистина е точно и само стрес, след като провериха и хормоните все пак. Но този период отмина, макар да се струпа адски много наведнъж през 2012-та... но косата си пада и пада. Confused Че аз през двете бременности не загубих общо толкова коса, колкото сега! ooooh!
Имаше период точно в пика на събитията, когато скалпа ми се лющеше на едри люспи, сух и сърбящ, целият на ранички... Sad Тогава и за гъби и за не знам си какво ме провериха. Ни-що. И накрая - стрес. Но потвърждавам - стрес беше. Ама отдавна не съм така стресната, а какво се случва?! Tired поне главата ми не е на ранички и не се лющи вече. Само коса пада.
Сега слагам една испанска кератинова маска с ментолово масло, с която косата и скалпът ми се чувстват добре. Имам и ампули от същата серия, трябва да ги сложа и тях. Мия се с шампоан Нахткерцен и съм доволна много, дано не изчезне от продажба.

# 151
Ирина Величкова, квантовият анализ показва ли например, точно кой витамин/минерал е в недостатъчно количество? Извън квант.анализ, с всичко друго, което си написала съм напълно съгласна Peace
  Да, показва минерален баланс, витаминен, плътност на костите...и много други, аз си правих паралелно и в Хронолаб тези изследвания по каса- пак същото излезе- за хормони, желязо и холестерол.Не открива всичко, не е панацея за пълно изследване, но и изобщо има ли такава?За себе си- имам ли път към гинеколога, първо отивам да си видя по този начин хормоните и общото си състояние.Апропо, два дни преди рентген на врата ми, чрез този анализ ми излязоха шипове че имам на врата, после снимката показа същото-в клиниката и по направление.Самата диагностика е за 2 минути, но после този, който я прави, трябва и да "разчете" резултатите и да покаже на достъпен език има ли някъде проблем и до колко е сериозен или само трябва да се следиш.Не разчитам само на този вид диагностика, но за минерали и други неща, ползвам него.Все пак давам пари еднократно за него на година.

# 152
  • София
Моля ви, ако знаете подходящ лекар, но не ендокринолог и тн, а може би по скоро дерматолог (някой свързан с косопада основно), да дадете име и контакт  bouquet
Направо съм в безизходица...
Благодаря предварително.
(Ето какво съм пила - Пантогар и Приорин, калий, калций, цинк, магнезии. Мазала съм ампули, Regaine, къпя се с Ducray . И НИЩО Sad )
Мога да ти дам координати на лекарка, от която съм доволна, ако решиш... Д-р Дора Андреева. Работи в 22-ро ДКЦ, ул.Н.Коперник 9, ет.2, ст.10, сл.тел 028929848. Работи с направление в следния график:
П - 8-15ч
В - 10-18ч.
С - 8-16ч.
Ч - 10-18ч.
П - 8-12ч. и 14-17ч.

Успех! Simple Smile

# 153
Продават се на най - различни фирми таблетки Сао палмето. Тези дни мисля да поръчам това. Много разчитам да има ефект.

Каква цена е, как се поръчва, не видях опция

Малко множко ми се вижда цената  , но като пресметнах излиза по 30лв на месец. Притесняваме това, че като се спре приема на хранителната  добавка, косопада може да се завърне тъй като няма какво да блокира ДХТ-а.

# 154
Angela, много благодаря.
Ще дам информация, когато стигна до дамата.

Поздрави

# 155
Скрит текст:
Продават се на най - различни фирми таблетки Сао палмето. Тези дни мисля да поръчам това. Много разчитам да има ефект.

Каква цена е, как се поръчва, не видях опция
Малко множко ми се вижда цената  , но като пресметнах излиза по 30лв на месец. Притесняваме това, че като се спре приема на хранителната  добавка, косопада може да се завърне тъй като няма какво да блокира ДХТ-а.
Излиза по 65 лв на месец, не по 30. Това е опаковка за три месеца - 180 таблетки; 2х1 на ден.

# 156
Абсолютно, как 30 лв, то си пише за 3 мес. Може ли да разбута нещо това палмето?

# 157
Момичета, търся тази добавка:

Случайно някоя от вас да я е срещала по сайтове/магазини в Европа? Само за Америка намирам инфо а чета много добри ревюта.

Аз съм с косопад от много години...  Tired На вълни - ту силен, ту слаб. Всичко започна след операция преди 20 години. Изследвания, лекари и т.н. съм минала де що има. Причина така и не се откри. Преди време имах страхотен резултат от една добавка, която купих от Франция:

Пих 3 месеца и после повече от година косата ми си беше ОК.

# 158
Момичета, търся тази добавка:

Случайно някоя от вас да я е срещала по сайтове/магазини в Европа? Само за Америка намирам инфо а чета много добри ревюта.

Аз съм с косопад от много години...  Tired На вълни - ту силен, ту слаб. Всичко започна след операция преди 20 години. Изследвания, лекари и т.н. съм минала де що има. Причина така и не се откри. Преди време имах страхотен резултат от една добавка, която купих от Франция:

Пих 3 месеца и после повече от година косата ми си беше ОК.
Не мога да помогна за HairPrin за съжаление, но ако френската добавка (lobamine-cysteine..) ти се е отразила толкова добре, защо не я повториш/не си я повтаряла през годините до сега  Rolling Eyes ? Явно с нея си уцелила точно това, което му липсва на организма ти Peace
Благодаря, че я сподели между другото, ще почета за нея.

# 159

Не мога да помогна за HairPrin за съжаление, но ако френската добавка (lobamine-cysteine..) ти се е отразила толкова добре, защо не я повториш/не си я повтаряла през годините до сега  Rolling Eyes ? Явно с нея си уцелила точно това, което му липсва на организма ти Peace
Благодаря, че я сподели между другото, ще почета за нея.

Защото не съм ходила във Франция от 2 години и не я намирам никъде по онлайн аптеките с доставка извън Франция а HairPrin съдържа освен L-CYSTEINE и L-METHIONINE много други. Тези съставки се съдържат и в Анакапс (същият производител - pierre fabre), но при мен нямаше ефект от него.  Thinking
Това е съдържанието на Hairprin:
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 18:16 от gevestra

# 160
  • София
Попрегледах темата, но не видях някой да е коментирал Nuvo Origins Genetic Hair Evolution, само линк имаше към продукта. Някой с опит?
gevestra, искаш ли да помоля да го потърсят тези дни? обаче много вероятно да е с рецепта. там за какво ли не ги искат

# 161
Попрегледах темата, но не видях някой да е коментирал Nuvo Origins Genetic Hair Evolution, само линк имаше към продукта. Някой с опит?
Видях днес в имейл, че е намален в рибката, но прочетох някои ревюта (като това например http://hairgrowthreport.org/product-reviews/nuvo-origins-genetic … Fwww.google.bg%2F ) и се отказах. newsm78

gevestra, искаш ли да помоля да го потърсят тези дни? обаче много вероятно да е с рецепта. там за какво ли не ги искат
В САЩ ли?

# 162
  • София
Не, не, имах предвид това от Франция.
https://hairprin.com/shopping_cart.php тук ми дава, че има доставка до Бг

# 163
Не, не, имах предвид това от Франция.
А, мерси много. Не, не е с рецепта. Аз го купих свободно преди. Но няма нужда, благодаря наистина. Аз не живея далеч от Франция, но така и не се наканих да отида заради това и да го имам в запас. Просто косата ми започна да се сипе от една седмица със страшна сила отново и търся решения (в момента съм в България).
А, това не го бях проверила.  Благодаря  bouquet bouquet bouquet
Аз търсих по европейски сайтове.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 19:06 от gevestra

# 164
Сподели за ефекта, ако започнеш да го приемаш Peace Дано ти се отрази още по-добре от "френския" препарат

Общи условия

Активация на акаунт