Косопад - 9 тема

• 144 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Обикновените Герикапс дали помагат Thinking

Ако ще ги пиеш само като поддържащи витамини стават, но при засилен косопад няма да ти помогнат (поне при не помогнаха-слабички са)

# 331
От Сериоксила засега съм доволна. Мисля, че доста нова коса ми се появи. Но казват, че същинският резултат е след три месеца, като не бива да се пропуска и един ден. Аз засега съм на месец и половина. Непременно ще напиша като свърша курса. Смятам да използвам 3 опаковки, които ще са ми за малко повече от 3 месеца. Иначе според упътването трябва да втриваш 8 пипети всеки ден, но това е много, мисля, че така една опаковка ще е за две седмици, а и мен ме интересува определен участък, точно отпред и съм се съсредоточила точно там.

От къде го поръчваш?

# 332
  • Велико Търново
В Златна рибка го има серума Peace Аз го бях пробвала преди време, в интерес на истината, не бях твърде редовна, но го използвах за сгъстяване и растеж на косата, не за косопад - в това отношение Poni69 може да сподели. Омазняваше ми по-бързо косата и разредих употребата.

# 333
Косопада е заболяване, което има различни етапи на развитие, зависимост от причините, които са го породили. За да има ефект лечението трябва да се разбере причината за косопада като се направят редица изследвания. Да не забравяме, че е нормално косата да се променя с времето, отделно и заболявания на щитовидната жлеза, автоимунни заболявания, тежки  инфекции, анемии, карциноми, чернодробни  заболявания, интоксикации с тежки метали, могат да бъдат причина за косопад.  Стреса, начина ни на хранене - тежките  диети, липсата на желязо, витамини, особено от групата B, липсата на протеини в храната, манипулациите върху косата, като третиране със силни химикали , термични процедури, неподходяща козметика и др. изтощават косата.
Отидете на лекар, който ще вземе под внимание всички тези фактори когато ви назначи лечение и ще видите, че резултатите няма да закъснеят. 

# 334
Това е девета тема по въпроса и никой още не е открил Лекаря. Ако имаш предложения- давай, всичко друго го знаем.
Съжалявам, ако звуча остро, но това за мен е най- неизучената област с иначе доста  скъпоструващи лекарства, лосиони и т.н.

# 335
При мен лекарите констатираха хормонални нарушения, които можели да се повлияят само от противозачатъчни, които аз отказвам твърдо да приемам! и за това на своя глава съм си назначила някакви витамини и билкови, които имат действие защото виждам антенките  Mr. Green, но косопада си стои. Лекарите освен да ме тъпчат с хормони до сега нищо др не са, даже мн ме е яд, че така рано ми се появи пустата хипофункция на ЩЗ, ако сега тепърва трябваше да започна лечението й, никога нямаше да посегна към лекарствата, а щях чрез храната или хомеопатия, билколечение да си я вкарам в норма. Но аз вече доста години пия гадния лтироксин и ме е страх да го спра, но съм си казала че един ден като си родя детенце, задължително ще пробвам билколечение.  Много се отнесох..
Не знам дали е за тази тема, но понеже съм много доволна ще споделя, че откакто ползвам билковите бои на Хенафокс, те са разни смеси от кана, алма и индиго мисля, косата ми изглежда доста по- плътна, доколкото разбрах от каната, която обгръщала косъма и му придава обемност.

# 336
Момичета искам да питам, тъй като съм срещала някъде в темите, че някои от вас са си поръчвали от този миноксидил http://prikachi.com/images.php?images/652/8872652t.jpg
Доволни ли сте от него? Малко ме притеснява, че няма нито произход, нито нищо. Сайта и той като някакъв фантом ми се струва http://minoxidilbg.com/
Притеснява ме също, че на етикета е поправено с фулмастер цифрата 2%. Да не би да е 5% и да са го поправили на 2?

# 337
И на мен нещо не ми вдъхва доверие този сайт. Аз преди години бях поръчвала миноксидил от един английски сайт- biovea. Всичко беше точно с тях. Флаконите изглеждаха доста по различно от тези на снимка, която показваш. Жалко само, че при мен и един косъм не поникна. Ползвах го половин година...ама нищо.

# 338
Момичета,ето този миноксидил ползвам аз
http://www.rogaine.bg/bg/products/kosopad-myje/
.Тези,които обсъждате нещо не ми вдъхват доверие.Приличат на шишете пълнени  в домашни условия..
Аз сега съм на шапмоан "Ducray" и съм много доволна ,но със сигурност след месец-два ще знам ефекта.

# 339
  • Street of Dreams
И на мен нещо не ми вдъхва доверие този сайт. Аз преди години бях поръчвала миноксидил от един английски сайт- biovea. Всичко беше точно с тях. Флаконите изглеждаха доста по различно от тези на снимка, която показваш. Жалко само, че при мен и един косъм не поникна. Ползвах го половин година...ама нищо.

Kакво му е "всичко точно"-то, като са ти пратили боклук? Тук съм пускала снимки как расте коса от миноксидил (5%). За съжаление, след спиране на третирането, пада всичката коса, която не е паднала по време на използването на миноксидил (а тогава не пада нито косъм). Ако не и повече. Иначе новите растежи си остават.

# 340
  • sofia
Здравейте дами  Simple Smile,

Имам един може би малко странен въпрос - за тези от вас, които са приемали Maxi Hair - закъснявал ли ви е цикъла от тях?
Попаднах на някои статии от чуждестранни сайтове, че витамин В6 в по-големи количества (над 50 мг), както и на вит. С могат доста да забавят цикъла?
Питам, защото ми закъснява вече 2-ри ден и като че ли нямам причина да си мисля друго..

# 341
за вит. Б не мога да кажа, но от опит - вит. С го отлага с ден-два, съкращава времетраенето и намалява количеството, но при по-сериозни дози; не знам колко има в Макси Хеър

# 342
truetrue стресът също забавя. Промяната на климата (към по-топъл, примерно ако идеш на море) може пък да накара да подрани. За витамин С и аз знам, че може да отложи или да го спре..

# 343
  • sofia
Благодаря ви !  Hug
Има и повечко витамин С вътре, да. Ще съм по-търпелива значи.  Blush

# 344
За съжаление, след спиране на третирането, пада всичката коса, която не е паднала по време на използването на миноксидил (а тогава не пада нито косъм). Ако не и повече. Иначе новите растежи си остават.

Ондин, чела съм някъде в старите теми за теб, помня че използваше миноксидил. Може ли да споделиш към днешна дата, какво е положението на косата ти, имаш ли още косопад, използваш ли още миноксидил?
И също да попитам, че не ми стана ясно - при спиране на миноксидила, окапва НЕ НОВАТА КОСА, а  старата, така ли? Понеже останах с впечатление от всичко, каквото съм прочела, че окапва всичко новоизрастнало от миноксидила.

Общи условия

Активация на акаунт