Косопад - 9 тема

• 144 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Ще се запиша и ще се върна да чета темата. Апропо къде има м Центъра на София ветеринарни аптеки?

# 316
  • София
Но сещате ли се още неща, които бих могла да проверя, моля споделете какво друго изследвате.
Феритин.
Благодаря, ще споделя как е минало и какви са резултатите.

# 317
Аз май не помня при някой в темата да е открит проблем от лекар  Cry
Всички се самолекуваме, нариваме една камара пари за безполезни продукти и отново сме тук.

Ако имаше решение нямаше да има плешиви лекари. За мен спасение няма за жалост  Cry

Това ми излезе във фейса:
https://aloha.bg/kolagen-kosa.html

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 21:44 от raja_nikol

# 318
Има ли някоя от вас, която и пила и Приорин, и Пантогар и може да ги сравни?

Аз твърдях, че съм доволна от Приорин и днес си поднових четвъртата опаковка, но реално през това време използвах ампули на Керастас. Не съм спряла да ползвам и много добър шампоан против косопад. Така че се замислих дали Приорина ми е помогнал или останалите неща.
И с чесън се мазах два пъти  Blush
Някой, ако се притеснява, мирише до следващото измиване само.

# 319
Аз пих Приорин 4 месеца и съм доволна. Започнах да се мажа със Сериоксил, но това беше поне месец след като започнах Приорина. Въпреки, че в листовката пише, че се очакват резултати след поне 3 месеца, още след първите няколко дни усетих косата си някак по-плътна и жизнена. По съвет на фризьорката ми (?) спрях Приорина за през лятото, за да мога да го почна през есента, когато косопада по принцип се обостря. Сега използвам да мажа Приорина, защото мога много често да си мия косата (когато го втривам много ми намокря косата точно отпред и изглежда отвратително на следващия ден). Не съм чувала за Пантогар, сега ще го потърся, за да прочета нещо за него

# 320
Poni69, ти кое втриваш? И лосион Приорин ли има? Аз имам шампоан и капсули.
Пантогар го няма в България, но има добри отзиви.

# 321
Втривам Сериоксил на Лореал

# 322
Втривам Сериоксил на Лореал
Доволна си от Сериоксил, така ли?

Може ли линк към лосиона на Приорин?         bouquet

dani_part, в какво се изразява прегледа при дерматолог по отношение на косопада?

# 323
След 2-то раждане започна по-засилен косопад, който така и не спря, а последната година се засили. изследванията ми показаха ниско желязо и нисък вит.Д. Желязото го качих, вит. Д още имам да качвам, но засега няма кой знае какви резултати откъм косопад. Т.е. ту намалява, ту се увеличава, поръчах си колагена на Алоха, чакам го утре, да видим какво ще стане.

# 324
dani_part, в какво се изразява прегледа при дерматолог по отношение на косопада?
[/quote]

Последния преглед при дерматолог беше през зимата(мес.10-11), когато косопада пак ми се засили, ако изобщо мога да го нарека преглед.Носих и предварително пуснати от моя страна изследвания ,които бяха в норма въпреки косопада.Погледна ги, и без да ми прегледа скалпа,само с няколко предварително зададени въпроса започна да ми пише рецепта със стандартните лекарства свързани с косопад-алпикорт ф, анакапс и някакъв шампоан(при условие, че и казах че тези неща вече съм ги ползвала), тя просто си замълча ooooh!.
Еее вие на това преглед ли му казвате? Добре че бях с направление да не ме е яд чак толкова.
Не само на този преглед ми е протичал по този начин(с 1-2 изключения). Как пак да ида на дерматолог като знам предварително какво ще ми предпише Sad

# 325
Да, същата история и в нашия град, извади брошурките от чекмеджето и взе да ми ги хвали....
Казах и, че аз тези ги знам наизуст

# 326
  • Бургас
А някой пускал ли е изследване за Б12.
Разбрах ,че има отношение към косопада,а този витамин може да се набави с таблетки метилкобаламин.
Моят косопад беше спрял след 3 опаковки анакапс.След като ги приключих косопада започна.Пак си купих 3 опаковки и сега ги пия.Замислям се и за вит.б12.

# 327
На какъв косопад влияят те? Да не са на промоция 3-те?

# 328
От Сериоксила засега съм доволна. Мисля, че доста нова коса ми се появи. Но казват, че същинският резултат е след три месеца, като не бива да се пропуска и един ден. Аз засега съм на месец и половина. Непременно ще напиша като свърша курса. Смятам да използвам 3 опаковки, които ще са ми за малко повече от 3 месеца. Иначе според упътването трябва да втриваш 8 пипети всеки ден, но това е много, мисля, че така една опаковка ще е за две седмици, а и мен ме интересува определен участък, точно отпред и съм се съсредоточила точно там.
Аз не съм писала за лосион на Приорин - ползвам таблетките и определено съм доволна
Аз също ходих на дерматолог, не само за косопада, но и за други проблеми - за косопада въобще нищо не каза, предписа ми шампоан на Приорин, ала-бала, нататък ще видим. Реших, че с немалкото пари, които плащам за прегледи по-добре да си купувам по-скъпи продукти, то е ясно, че все ще е борба на приливи и отливи.

# 329
  • Пловдив
Обикновените Герикапс дали помагат Thinking

Общи условия

Активация на акаунт