Косопад - 9 тема

• 144 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Преде време четох за шилажит мумио че оправял косопада, но не съм го прилагала този метод

# 301
zari65 eucerin има такъв и е мноого добър Peace

Благодаря, него не го бях гледала.

# 302
zari65   за задържането на резултата ключов фактор е да се отстранят причините, довели преди до състоянието. още повече, щом е дете, организмът му се възстановява бързо. пробвайте по-скоро с намаляване на стреса, силна, пълноценна и витаминозна храна, движение за добро кръвообръщение.. като цяло здравословни навици.

# 303
 Simple SmileБлагодаря, наясно съм , но детето е на 20 година и учи на друго място, има създадени навици, но там може и да не е била толкова стриктна, незнам, въпреки че постоянно говорим , не ми е пред очите, а стреса от изпитите се надявам да се преодолее с времето, та като се върна, веднага за ръка при дерматолога, козметика и върнахме вече някакво нормално състояние.
Не  е небрежна към външността си, но тази една година, на ново място нови задължения и т.н.  върна всички проблеми от пубертета

# 304
  • Велико Търново
Благодаря ти, Vetrena, че ми обърна внимание на съставите, не бях запозната bouquet
Не знам вече и аз какво да купувам....продукти - бол newsm78

# 305
Момичета, от тази тема разбрах за пилинга с морска сол при косопад. Искам да питам дали може да се направи с хималайска? Ще има ли същия ефект?

# 306
Момичета, от тази тема разбрах за пилинга с морска сол при косопад. Искам да питам дали може да се направи с хималайска? Ще има ли същия ефект?
Аз миналото лято го правих повече с хималайска, отколкото с морска сол. Каквато и да избереш обаче, използвай фино смляна, ако искаш да не си нараниш скалпа.Едрата сол не може да се разтвори от влажната коса. Не можеш и да я втриваш, защото ръбчетата й са остри. Дори не може и да се премахне хубаво от косата. В този смисъл ефектът от нея е почти нулев.
Като цяло, процедурата наистина помага при косопад, но и изсушава косата.
/ ползвала съм и английска сол за масаж на скалпа /

# 307
момичета, пробвайте нещо по-щадящо за скалпа. това със солта не е толкова ефективно.

# 308
За мое голямо съжаление косопада пак ме завърна  Cry. От близо месец започна постепенно да се засилва. От седмица насам започна много да ме сърби скалпа и броя на падналите косми стана значително повече. Най-тъжното е че от началото на годината не съм спирала да пия добавки за коса- макси хеър, биотин, омега 3, л-цистеин и въпреки тях пак започна да капе. Сега си купих пантогар и от 4 дена го пия, пък дано има същия положителен ефект както последния път  Praynig .
Ще следя темата. Хубав ден.

# 309
Dani_part, от къде си купи Пантогар?

# 310
Dani_part, от къде си купи Пантогар?

от ebay - 3x90 за 155лв./но цената му се мени от долара/

# 311
dani_part ако какато казваш, пиеше нонстоп добавки за коса и косопада се засилва, най-добре отиди на дерматолог. може да се окаже, че има причина някаква друга причина, която да трябва да се атакува, за да не се завръща.

# 312
dani_part ако какато казваш, пиеше нонстоп добавки за коса и косопада се засилва, най-добре отиди на дерматолог. може да се окаже, че има причина някаква друга причина, която да трябва да се атакува, за да не се завръща.

Ходила съм и на дерматолог и на ендокринолог, но причината не се откри.Изследванията ми са в норми.Затова на този етап съм се отказала от тях.Миналата зима пак се беше засилил и то доста, и пантогара спаси положението след около 3 мес. и половина.Сега се надявам пак да ми помогне.

# 313
  • София
Здравейте, момичета,
Косата ми пада ли, пада Sad вече няколко месеца. Днес имам час за ендокринолог и ще искам контроли на TSH и антитела, ако реши, че трябва ( с хипофункция и Хашимото съм). Допълнително ще искам да проверим желязо, свободен тестостерон, витамин Д, инсулинова резистентност- всичко това по вашите споделяния - благодаря! Но сещате ли се още неща, които бих могла да проверя, моля споделете какво друго изследвате.
Хубав ден и по-здрави и силни коси- скоро!
Simple Smile

# 314
Но сещате ли се още неща, които бих могла да проверя, моля споделете какво друго изследвате.
Феритин.

Общи условия

Активация на акаунт