Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръки за използване на лавандулово масло за косопад?
Какви са някои препоръки за предотвратяване на косопад?
Какви са някои препоръки за подобряване на здравето и външния вид на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръки за използване на лавандулово масло за косопад?
-
Какви са някои препоръки за предотвратяване на косопад?
-
Какви са някои препоръки за подобряване на здравето и външния вид на косата?
За да уплътните косата си, помислете за използване на шампоани и ампулки за растеж на косата като тези от Napura, Lakmе Active или Kerastase Densifiсque. Някои препоръки за укрепване на косата включват използването на специални шампоани и лосиони, прилагане на маски със съставки като джинджифил, кисело мляко и мая, както и приемане на добавки като ревалид, тривитаминол и омега-3 мастни киселини.
-
Какви са някои препоръки за добавки за коса, кожа и нокти?
-
Какви изследвания се препоръчват при косопад?

Благодаря, наясно съм , но детето е на 20 година и учи на друго място, има създадени навици, но там може и да не е била толкова стриктна, незнам, въпреки че постоянно говорим , не ми е пред очите, а стреса от изпитите се надявам да се преодолее с времето, та като се върна, веднага за ръка при дерматолога, козметика и върнахме вече някакво нормално състояние.

. От близо месец започна постепенно да се засилва. От седмица насам започна много да ме сърби скалпа и броя на падналите косми стана значително повече. Най-тъжното е че от началото на годината не съм спирала да пия добавки за коса- макси хеър, биотин, омега 3, л-цистеин и въпреки тях пак започна да капе. Сега си купих пантогар и от 4 дена го пия, пък дано има същия положителен ефект както последния път
.
вече няколко месеца. Днес имам час за ендокринолог и ще искам контроли на TSH и антитела, ако реши, че трябва ( с хипофункция и Хашимото съм). Допълнително ще искам да проверим желязо, свободен тестостерон, витамин Д, инсулинова резистентност- всичко това по вашите споделяния - благодаря! Но сещате ли се още неща, които бих могла да проверя, моля споделете какво друго изследвате.