Косопад - 9 тема

• 144 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък следя активно тук във форума темата за професионалните продукти за коса и от там ми е инфото,а също така и съм ги ползвала.

# 91
Не е вярно,че напура  се предлага само в златна рибка.Тук дори цените на някои неща са по-евтини-http://greenzonevitality.com/brand/50/napura-lechebna-kozmetika-za-kosa.html
Може да ти се струват по-евтини цените,но не виждам ефикасната ампула за косопад Стаминген Т00.Ефекта от нея е впечатляващ.

А колко време се ползват тези апмули и как?По 1 след  къпане?

# 92
  • София
Аз пък следя активно тук във форума темата за професионалните продукти за коса и от там ми е инфото,а също така и съм ги ползвала.

Може да я следиш, но явно не внимаваш  Naughty NAPURA T|00 Stamigen Pre е терапия за възстановяване на фоликулите.
Терапия против силен косопад за нормална коса е T|2 Energy Post, T|3 Energy Post - терапия против силен косопад за мазна коса, има и T|4, лосион D|4 и т.н.

# 93

Може да я следиш, но явно не внимаваш  Naughty NAPURA T|00 Stamigen Pre е терапия за възстановяване на фоликулите.
Терапия против силен косопад за нормална коса е T|2 Energy Post, T|3 Energy Post - терапия против силен косопад за мазна коса, има и T|4, лосион D|4 и т.н.
Изказах си мнението за Т00,а не за другите ампули.Тази се нанася преди измиване на косата и повече инфо има в самия сайт на Рибката.Който го интересува си прочета упътването за продукта там.

# 94
  • София

Изказах си мнението за Т00,а не за другите ампули.Тази се нанася преди измиване на косата и повече инфо има в самия сайт на Рибката.Който го интересува си прочета упътването за продукта там.

Именно, T|00 Stamigen е за възстановяване на фоликулите, а не против косопад.
Скрит текст:
Цитат
Не е вярно,че напура  се предлага само в златна рибка.Тук дори цените на някои неща са по-евтини-http://greenzonevitality.com/brand/50/napura-lechebna-kozmetika-za-kosa.html
Може да ти се струват по-евтини цените,но не виждам ефикасната ампула за косопад Стаминген Т00.Ефекта от нея е впечатляващ.

# 95
  • на острова на мечтите
Аз съм много доволна от напура. Имайте предвид , че в България е на по-ниски цени.

# 96
Ами добре де, ама нали всъщност възстановяването на фоликулите влияе косвено и върху косопада? Колкото по-здрави фоликули, толкова по-слаб косопад...

# 97
  • София
Да, по принцип има някаква връзка. Без да съм специалист мога да кажа, че жизненият цикъл на косъма минава през 3 основни етапа: растеж, преход и покой. Има случаи между два цикъла, когато косменият фоликул може да навлезе в латентен период, т. е. остава заспал, празен и спира да е активен, т. е. от него не израства косъм. Обсъжданият тук продукт на NAPURA T|00 Stamigen Pre е създаден, за да спомогне да се активизира този „заспал“ фоликул и да го върне към живота  Simple Smile

# 98
# 99
Масово момичетата от другата тема са доволни от Напурата,аз също съм го ползвала и имаше ефект при мен.Макар,че сега се замислям да си взема и
https://www.zlatnaribka.com/index.php?route=product/product&product_id=5608
Доста добри отзиви има.
Да, по принцип има някаква връзка. Без да съм специалист мога да кажа, че жизненият цикъл на косъма минава през 3 основни етапа: растеж, преход и покой. Има случаи между два цикъла, когато косменият фоликул може да навлезе в латентен период, т. е. остава заспал, празен и спира да е активен, т. е. от него не израства косъм. Обсъжданият тук продукт на NAPURA T|00 Stamigen Pre е създаден, за да спомогне да се активизира този „заспал“ фоликул и да го върне към живота  Simple Smile
А това,че си решила да се заяждаш със мен-не си познала,объркала си човека.
Толкова момичета са доволни от въпросните ампули и им е спрял косопада,как пък не прочетох на една да и са се удвоили космите по главата,интересно. newsm78

# 100
Точно щях да ви питам- освен, че спира косопада, подпомага ли никнене на нова коса  newsm78
За какъв тип косопад е?

# 101
Аз лично при мен не съм забелязала да ми се е повишил обема на косата,но аз ползвах шампоана Напура есента.Иначе ампулите сега пак ги започнах,нямам оплакване,но профилактично.Косата ми е дълга и все още не съм забелязала такава промяна.

# 102
Аз като бивша с конска опашка,за 6 год загубих всичко. Видимо плешива съм отпред и отгоре.Съмнявам се нещо да ми сгъсти косата,просто който си няма коса само екстеншън може да го оправи.Щастлива съм поне,че знам  какво е да имаш огромна коса,да няма шнола за нея....Сега само спомените останаха,но като си купя перука ще съм яка хахахаха Малко ирония  вложих 😥😁

# 103
Аз като бивша с конска опашка,за 6 год загубих всичко. Видимо плешива съм отпред и отгоре.Съмнявам се нещо да ми сгъсти косата,просто който си няма коса само екстеншън може да го оправи.Щастлива съм поне,че знам  какво е да имаш огромна коса,да няма шнола за нея....Сега само спомените останаха,но като си купя перука ще съм яка хахахаха Малко ирония  вложих 😥😁
Edelvais  Cry Hug
 Разреждането на косата, особено видно/засилено в предната, теменна част е характерно при проблеми с щитовидната, а също и при андрогенен косопад (пиша го, понеже по спомен споделяш, че не е установена причината при теб... може да ти е насока)

# 104
Аз като бивша с конска опашка,за 6 год загубих всичко. Видимо плешива съм отпред и отгоре.Съмнявам се нещо да ми сгъсти косата,просто който си няма коса само екстеншън може да го оправи.Щастлива съм поне,че знам  какво е да имаш огромна коса,да няма шнола за нея....Сега само спомените останаха,но като си купя перука ще съм яка хахахаха Малко ирония  вложих 😥😁
Edelvais  Cry Hug
 Разреждането на косата, особено видно/засилено в предната, теменна част е характерно при проблеми с щитовидната, а също и при андрогенен косопад (пиша го, понеже по спомен споделяш, че не е установена причината при теб... може да ти е насока)
Да,аз имам Хашимото,но хормоните са в норма и според док.не можело да имам косопад без ТСХ да е висок/нисък...
 Антителата са ми лека завишени само.

Общи условия

Активация на акаунт