Косопад - 9 тема

• 144 500
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,някоя от вас  пила ли е омега 3 ако може да даде отзиви? Как се отразява на косата и Щитовидната жлеза? bouquet Praynig
Пила съм и го пия без спиране,но за щитоводната жлеза е хубаво да се комбинира със селен.

Какъв ефект забеляза от него върху целия организъм след като започна приема му и по колко на ден пиеш? bouquet Hug

Пила съм течно  в началото по 2 дози на ден-10 мл,сега пия на капсули един продукт по 2 капсули дневно.Пиши ми ако искаш на лични да ти дам линкове.Имах стягане на гърлото-хипофункция на щитовидната жлеза-оправи се.Бях непрекъснато уморена,боляха ме краката,имах суха кожа и коса,която ми цъфтеше,капеше като есенни листа и не растеше-това са част от проблемите,които съм решила вече,но не го спирам или може би само в дните,когато ям риба,богата на омега 3-скумрия,сьомга,тон....

# 481
Имам проблем с щитовидната и затова питам , тъй като четох хубави отзиви и мисля да го пия. Защота има продукти които като пия ми удрят в щитовидната и ми става неприятно на организма.

# 482
Дани, в аптеките не се продава.
Ето сайта http://www.dslabs-bg.com/products/9/Revita.html
За колко време стига? Комбинира ли го с нещо друго?

Рая, аз не съм го използвала, само дадох линк на съфорумката. Има други момичета тук, които са го използвали или в момента го използват.

# 483
Имам проблем с щитовидната и затова питам , тъй като четох хубави отзиви и мисля да го пия. Защота има продукти които като пия ми удрят в щитовидната и ми става неприятно на организма.

консултирай с ендокринолог преди да пиеш каквото и да е. не разчитай само да усетиш дискомфорт.

# 484
Здравейте, отдавна следя темата и искам да споделя успешен опит.
Преди 3 години в следствие на диети, третиране с различни бои и прием на противозачатъчни косата ми започна да пада безобразно много  и да изтънява, винаги съм имала адски гъста и лъскава коса, докато не стана като преушина.
Опитах какви ли не продукти, маски, шампоани, но единственото средство, което ми помогна е колаген с хиалурон. Има доста голямо разнообразие на пазара, но аз лично предпочитам Solgar, а в момента ползвам Бютин течен колаген.
Консултирала съм се и със специалисти, важно е какви хранителни добавки приемате и начина ви на хранене, тъй като мазането, маските и т.н могат да въздействат само върху най-повърхностната част на косъма.
Реших да спра и противозачатъчните и в съчетание с колагена, отново си имам същата здрава и гъста коса, процесът е доста дълъг и се иска търпение.
Успех на всички, които борят този досаден косопад!

# 485

консултирай с ендокринолог преди да пиеш каквото и да е. не разчитай само да усетиш дискомфорт.

От толкова кадърни ендокринолози станах по-зле.И в болница съм лежала и хапчета съм пила.Сменила съм 10 сигурно и като видях че нито един не може да ми каже точна диагноза, спрях и хапчетата дета ми спираха цикъла и Всичко се оправи.
След толкова ходене по мъките не мога да им се доверя.

# 486
  • Варна
Реших да спра и противозачатъчните

Мдаааа и аз като ги пиех преди години забелязах косопад, но ги спрях и косопада спря после, а тях ги заместих с хранителна добавка, че пусти цикъл....
Моята фризьорка прави някаква кератинова терапия на Шварцкоф и ми е споделя чудеса с нея. Аз съм си я правила само с подхранваща цел и наистина се усеща резултата.

# 487
  • Велико Търново
sharpy Hug
Аз свърших с шампоан Ревита, от лосиона на същата марка DS - имам още малко; равносметката - има намаляване на косопада, но незначително Confused Първоначално ползвах шампоана на всяко миене, по два пъти, престоявах с него, после - първо миех с друг шампоан, второто шампониране - отново с Ревита.
Чудя се дали пак него да поръчам и да продължавам терапията, или да пробвам някой друг Thinking

# 488
  • Варна
От моята фризьорка знам, че не е хубаво косата да се мие с шампоан повече пъти. Казвала ми е, че един път е пре достатъчен, дори леко да го разреждам. Е, аз не го разреждам, но пък вече от години само веднъж минавам с шампоан и косата си ми е много добре измита и не е така суха.

# 489

Мдаааа и аз като ги пиех преди години забелязах косопад, но ги спрях и косопада спря после, а тях ги заместих с хранителна добавка, че пусти цикъл....
Моята фризьорка прави някаква кератинова терапия на Шварцкоф и ми е споделя чудеса с нея. Аз съм си я правила само с подхранваща цел и наистина се усеща резултата.
При мен ефекта на противозачатъчните е точно обратен.Като ги пия косата ми е супер, реших да направя почивка от тях (за около 1мес.-1 1/2) половината коса ми се свлече (тя не че е много Simple Smile) Сега пак ги почнах, но е рано все още и не съм видяла подобрение  Cry. Ако изобщо подобрението е било от тях, но по това време само тях пиех и затова си въобразявам че е от тях.Незнам вече, но сега положението е много сериозно  Confused

# 490

При мен ефекта на противозачатъчните е точно обратен.Като ги пия косата ми е супер, реших да направя почивка от тях (за около 1мес.-1 1/2) половината коса ми се свлече (тя не че е много Simple Smile) Сега пак ги почнах, но е рано все още и не съм видяла подобрение  Cry. Ако изобщо подобрението е било от тях, но по това време само тях пиех и затова си въобразявам че е от тях.Незнам вече, но сега положението е много сериозно  Confused

На мен от противозачатъчните - Джаз, ми се появиха почти само негативни ефекти: покачване на килограми, косопад, суха коса и много суха кожа. Единственият плюс, ако мога така да го нарека е изчезване на пъпчици и по-къс цикъл.
Според мен е до организъм.

# 491
  • Бургас
Здравейте. Купих си на lakme лосиона срещу косопад и сега се чудя как да си го нанасям..Шишенцето е с голям отвор и доста се хаби като си го слагам на пръстите  , за да го втрия. Мислите ли ,че с пулверизатор ще е по добре или ще отива повечето на косата вместо на скалпа?

# 492
CheerUp, откъде си купуваш колагена - и за двете марки колаген питам. Благодаря.

# 493
  • SF
Аз пък си купих шампоана на Клоран срещу косопад, но още не съм го ползвала. Ще мине поне месец, преди да дам отговор.

# 494
CheerUp, откъде си купуваш колагена - и за двете марки колаген питам. Благодаря.

Мисля, че във всяка по-голяма аптека ги има.
Beautin-а стига за около 20 дни и е към 50лв
Solgar за един месец е около 70лв.

Аз съм много доволна от Beautin, приятен е на вкус и приемлив като цена. Като цяло течният колаген е по-добър.
Важното е да колаген с хиалурон комплекс. Баба ми пък пие някакъв по евтин за около 20лв и има доста добър ефект.
Поръчвала съм и от Neocell, там нещата са също много добри. Имат страница във Facebook и могат да ти препоръчат най-доброто спрямо нуждите ти: https://www.facebook.com/neocell.bg/?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт