bg-mamma ме накара да го купя

• 26 296
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
И понякога се чудя как се трият разни коментари, че били реклама, а всичките тия теми, в които описваме и се зарибяваме една друга с разни продукти, които се срещат под път и над път, какво са? Герлен не може да се отплати на тоя форум за всичката реклама, която получава и им вдигат продажбите по нашите ширини. И още много,много други брандове, марки и марчици.
За мен рекламата тук трябва да не се допуска само ако е с комерсиални цели, иначе КМ ще бъде изчерпана с максимум три теми с по няколко страници. Но определено е забавно отстрани прехласването по даден продукт, придружено само с „чудесен„, „страхотен„ и емотикончета, особено след третия пореден такъв пост.
По принцип за козметика се информирам от няколко списания, които следвам във ФБ, една две книги  ( на Боби Браун например), нюзлетър-ите на Дъглас и портебителски рецензии. Особено любими са ми немскоезичните, тези хора  пишат като съчинение в училище- почват с общо писание, плюсове, минуси, задължително сравняват цената с други подобни продукти, обобщение, а понякога дори добавят и допълнително впечатление след няколкомесечна употреба. Доста съм критична към нещата, които купувам, защото не обичам да се затрупвам с вещи, и от няколко години се стремя да купувам само неща, които ще използвам оптимално и докрай. Затова и обмислям и чета внимателно преди всяка покупка.
Иначе последният продукт, който си купих след отзив тук, е твърд шампоан на Lush. Имам слабост към твърдите сапуни и се зарадвах, че има подобен и за коса, надявам се да ми стане постоянна покупка.

# 76
Иначе последният продукт, който си купих след отзив тук, е твърд шампоан на Lush. Имам слабост към твърдите сапуни и се зарадвах, че има подобен и за коса, надявам се да ми стане постоянна покупка.
И аз го имам, но не постигнах ефект wow! с него.  Confused

# 77
Това конджак гъба изглежда като едно голямо мамбо-джамбо. Какви точно са му преимуществата пред това да изтрия добре лицето си с някакъв друг вид материя, която също ще ми ексфолира?

Метеорити не ща. Виж ако някой ми препоръча хубав хайлайтър... като имам парички може и да си взема.

# 78
Бижу,
Скрит текст:
аз не търся някакъв специален ефект, моята коса е гъста и няма особени проблеми, единствено ми е важно да не се омазнява допълнително. По скоро го купих заради усещането при ползване, понеже и за тяло предпочитам сапун вместо душ гел.

Последна редакция: сб, 27 фев 2016, 07:31 от Рокси

# 79
Това конджак гъба...  Какви точно са му преимуществата пред това да изтрия добре лицето си с някакъв друг вид материя, която също ще ми ексфолира?
Всъщност, никакви. И с на баба ти от фустата ушито кенарено кесе, ще постигнеш даже още по-добър ефект.
Тази гъбка е 1,50 и върши същата работа.

Рокси,  Peace имах предвид, че нищо по-добро и по-различно не направи с косата ми, от който и да е друг шампоан, чийто ефект ми е допаднал.

# 80
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy

Peace За да ползваш мнение от форума трябва да си наясно дали потребителят, който го е написал попада в горната хипотеза или действително е обективен.

Аз преди повече от 15 години разбрах, че от козметика не се става нито по-красива, нито по-щастлива Laughing

# 81
Бе не за на баба фустата, но нещо такво. Тъничко е, но някак леко остро. Съвсем леко. Изтриването на лицето с това чудо ежедневно хем ексфолира, хем кръвоснабдява. Минута време под душа сутрин. Даже ще си призная, че накрая слагам в него малко крем Каро за бръснене. Кожата става гладка като бебешко дупе.  Crazy

Но не знам откъде се купува. Подаръчк ми е. Вероятно струващ левче също.

Бижу, кажи за хайлайтър вместо да ме ядеш за на баба фустата.

# 82
Бижу, кажи за хайлайтър вместо да ме ядеш за на баба фустата.
Не мога да кажа. Аз имам два, прости. Само като ходя на заведение по нощите, слагам такова. През деня - не. Девойките от ДМ-ската тема хвалят новият на Catrice. Аз нямам отношение. Пробвах на ръка... Ми, хайлайтър. Как съм живяла без такова чудо до сега, умът ми не го побира?!  Thinking

А на тази ръкавица, дето си показала, материята е точно като кенар. И той дращи. Даже, ако натискаш повече, може да поожулиш неприятно кожата.

# 83
Предимно козметика от DM и Lilly.

# 84
Да, точно така е, Бижу. Може да прожули.
Скрит текст:
Но се свиква да знаеш доколко да натискаш. За да се ексфолира все пак трябва да има някакво триене. И за да кръвоснабдиш също. И да, признавам си - знам за това тръркане от баба. Ама нея хората като я питаха на колко години е казваше "75". ПИтащите се дивяха, че изглежда на 70 най-много. А тя беше на 83 Wink Crazy

Тенк ю за хайлайтъра. Все си мечтая да си закупя такова, което придава блясък на скулите. В бгмамма разбрах, че се казва "хайлайтър". Ето, че все пак тоя форум може да те накара да купиш нещо.
Ама все пак и щото Бижу ми го препоръчва. Малко или много я знам. Корифейките на гримилата в КМ не са ми авторитети. Хич даже. Като ги гледам какви перманентни вежди показват... ц, не.

# 85
  • София
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy

Аз преди повече от 15 години разбрах, че от козметика не се става нито по-красива, нито по-щастлива Laughing
Което отново потвърждава съмнението ми, че някои хора са го очаквали! LaughingПреди 15 години, макар!

Все си мечтая да си закупя такова, което придава блясък на скулите. В бгмамма разбрах, че се казва "хайлайтър". Ето, че все пак тоя форум може да те накара да купиш нещо.
Е, тука няма какво БГ Мама да те учи на думи, които си ги пише на кутийките, обикновено.... Simple Smile

Най-красивият хайлатър, понеже не си падам по лъщявините, и без друго подчертават всички пори, които имаш ooooh!, но все пак- това е Мери Луминайзър на дъ Балм.
После, обаче, да не е сърдиш, ако не ти хареса и да се оплакваш! Вие питате! Ние отговаряме! bowuu Joy

# 86
Бижу, коя е твоята козметика? Не съм фен на скъпи и прехвалени марки

# 87
  • Велико Търново
Метеоритите са вълшебен прашец!  Laughing Поръсиш ли се с него, ставаш красива като принцеса. Flutter Затова с една похвала и мозъкът почва да тиктака. ku-ku Сън не лови ни една жена, повярвала в магията, дорде не се сдобие с Метеорити. Ето това е. Crazy

Peace За да ползваш мнение от форума трябва да си наясно дали потребителят, който го е написал попада в горната хипотеза или действително е обективен.

Ах, Бижу Heart Eyes За метеоритите баш се припознах Blush Имам от пролетна, от есенна от не знам каква си колекция и малкото дете е решило, че имам много и няма да забележа, ако си вземе топчета, стрила ги е и се е е ометеоритила и тя, и вещите й Mr. Green

# 88
Е, тука няма какво БГ Мама да те учи на думи, които си ги пише на кутийките, обикновено.... Simple Smile

Най-красивият хайлатър, понеже не си падам по лъщявините, и без друго подчертават всички пори, които имаш ooooh!, но все пак- това е Мери Луминайзър на дъ Балм.
После, обаче, да не е сърдиш, ако не ти хареса и да се оплакваш! Вие питате! Ние отговаряме! bowuu Joy

Че аз да не прекарвам времето си по магазини за козметика да гледам къде какво пише по кутийките. Почти не се гримирам.
Уау! Това препоръчаното многУ трудно се помни бе. Не бой сЯ, думичка няма да кажа ако не ми хареса.

# 89
Ах, Бижу Heart Eyes За метеоритите баш се припознах Blush Имам от пролетна, от есенна от не знам каква си колекция и малкото дете е решило, че имам много и няма да забележа, ако си вземе топчета, стрила ги е и се е е ометеоритила и тя, и вещите й Mr. Green
Joy Сега е едно космическо у вас, романтично... Като метеоритен дъжд през август!  Mr. Green
 Hug
Метеоритите са малко като "новите дрехи на царя"...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт