Дългото чакане след трансфер - 45

• 72 797
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
Елислава , съжалявам за отрицателния резултат. Пожелавам ти много сила и кураж за следващ опит  Hug

Хепи/Параноя/Паника, желая ти много силно сърчице на следващия преглед и след известно време да забравиш тази тема завинаги  Hug

# 601
  • Варна
Благодаря Начита дай Боже утре влизам в 5 г.с.на празника

# 602
  • София
Благодаря Начита дай Боже утре влизам в 5 г.с.на празника

Само едно ли бре  Tired Нищо - по-добре! Рано ти е за сърчице - 6+ гс. Аз даже ходих 7+ за по-сигурно  Simple Smile
 Hug  Heart Eyes

# 603
Мерсииии да ви се връща двойно😍
хепи какво ти казаха за кафевите нишки аз утре съм на лекар

# 604
Хепи bouquet скоро и сърчице

# 605
  • София
Ей, момичета  Hug Много сте мили.  bouquet
Скрит текст:
Извинявам се отново, че ви занимава с това, ще го изтрия за да не ни грози темичката. Просто подпалих,  защото мисля че е умишлено, а моята интуиция никога не ме лъже. Доста мислих дали не съм прекалено чувствителна. Само един лек пример защо мисля, че го направи нарочно. Събрали сме се компания и женската част  се шегуваме с моята мания по продукти за коса. Виждали са колекцията ми от продукти и на живо и на снимки, и искат пак да им покажа за да стресират мъжете. Разговорът е лек и забавен, телефона ми със снимка на колекцията на продукти за коса минава от ръка на ръка и всички се хилят и майтапят. В един момент въпросната госпожа си изважда телефона и почва да рови и заявява: "Ето я моята колекция" -  на снимката се виждат снимани разпиляни детски играчки. Та за това подпалих,  защото не й е за пръв път.

После и това ще изтрия  Hug Отново ви благодаря за съпричастността ви  Heart Eyes

Ели, съчувствам ти, преминала съм през подобно нещо, само дето в пъти по-гадно и знам, че трябва адски много положителни мисли.  Hug Ще се справиш и следващия път всичко ще бъде наред.   Hug

# 606
Ели, каквото и да кажа ще е малко и едва ли ще те успокои.... Пожелавам ти бързо да забравиш този опит и да впериш поглед напред.  spoko

# 607
Магнолия, не трий нищо.
Много е сладко, това което пишеш. Бушуват хормони в мозъчето ти.Не спирай. Laughing Hug
Тази жена сигурно не знае, че ти се бориш за дете... нищо друго не я опрадава.. Ако ти стиска трябва да я поставиш на място с искрени думи  и лек и звънлив смях. Ти си или зодия везни, или дева, ...може би риби..
Кажи, че ми стана любопитно..А може би си Водолейка..

# 608
Аз отдавна директно тегля майни на хора, които ме наскърбяват, независимо дали са мои приятели, семейни или колеги. Стига ми вината, която и без това изпитвам. Нямам нужда от допълнително вменявана. С годините просто отсях приятелите и компанията, може би и затова понякога нямам даже с кой да пия едно кафе  Mr. Green
Всеки има слабо място, ако ме ударят по моето, връщам си го. Това с дай и другата буза видях, че не работи.

# 609
"Всички си приличаме по едно: пълни сме с липси, приятелю". Това е цитат от "Смъртта на Дон Жуан". Когато някой ме удари по болната тема, се сещам за тези думи и ми минава: за да бъде груб човекът насреща, нещо яко му липсва... А и комплексите ходят по хората Simple Smile Единствено ме боли, когато виждам очите на нашите, които както Шакира писа преди дни "гледат детето си да страда, а се чувстват безпомощни, защото не могат да му помогнат".

# 610
  • Варна
Фрида така казаха че е едно сакче и едно да е пак ще съм шастлива да си стои до края:) Пък за сърчицето аз все бързам...Утре трябваше да ми е кръвния...

# 611
  • София
Момичета, прави сте  Hug Аз лично съм й теглила една дълга отдавна и всички приятели от компанията не могат да я понасят, така че не ми е трудно да я игнорирам. Обикновено не й вдигам телефона, защото ме занимава с глупости. Чакайте сега да ви разсмя.

Скрит текст:
Веднъж пак сме се събрали приятели на заведение и тя и мъжа й са там. Аз понеже съм си малко кифла  hahaha към края на вечерта ме домързя да отида до тоалетната да си сложа червило и го извадих на масата и оглеждайки се на екрана на телефона си сложих. Тя вика "Ау ,  мацко  какво е това червило, я да го видя" Давам аз, а тя го оглежда и щрак с телефона го снима  hahaha След два-три дни гледам, че ми звъни  по телефона, но бях в срещи и не ми се разправяше е с нея. След около 15 минути ми звъни мъжа ми и ми обяснява, че въпросната му се обадила  по телефона и  го попитала кой номер ми е червилото.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и когато той и казал, че въобще не знае за какво червило иде реч, тя заявила, че ще му прати снимка и той сигурно ще се сети  #Crazy #Crazy #Crazy  

Та така. Омекна ми, че ви споделих, та и аз си припомних смешни случки и се позабавлявах.

Ананаса не го изядох, за сметка на това мъжа ми ме заведе на кино и гледах Код Лондон. Много готино филмче,  ако обичате екшан като мен  Mr. Green После ядох агнешки хапки  и сега съм се кротнала  и мътя. Мъжа ми току-що пусна прахосмукачка и забърса пода  Blush а сега обеща да ми изпържи  картофки.  Абе, да се запознаем - казвам се Царица Мица  Joy Joy Joy

# 612
Мен не ме нараняват хората, които без да искат ме поставят в неудобно положение, че нямам деца. Дори и нарочно да ме уязвяват.
 Не смятам, че борбата ми за дете ме прави по-слаба и по-уязвима. Напротив.
 Магнолия, на въпросната жена трябваше да й предложиш да й подариш червилото  пред всички още на масата и когато й го подаваш, да кажеш чакай за последно да се намажа още веднъж и.... Аз така щях да направя.
 Не спирай да споделяш, нека ти олеква. Темата става забавна .

# 613
  • Варна
Трябва да игнорираме такива хора повечето от нас са ги срещали!И при мен има такава личност постоянно подмята нещо уж случайно и без да иска и се прави на умряла лисица че ми е идвало да и...По далече от такива!!!

# 614
Изпуснах купона, но се забавлявам постфактум  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт