МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 852
  • 732
  •   2
Отговори
# 240
Аз също не пия хапчетата сутрин. Само си спазвам диетата.

# 241
  • София
Здравейте, момичета!
Аз съм на 7-ми ден от втората 12 дневка. Резултатът ми до момента е -3,300кг. За мен е мноооого демотивиращ ... Очаквах поне 5-6кг. Уф, иначе съм упорита, а и свикнах с тази диета ... След почивката от 2 дни пак ще повторя с 24-те. Нямам обяснение защо свалям толкова бавно, при положение, че имам около 10 кг. за сваляне (т.е. вече 7,700), които наистина са ми в повече. Висока съм 164см и винаги съм била около 54-55 кг. За година и половина не разбрах, как качих 10 кг. и станах 65 ... Ама папкане да му се невиди ...
Моля ви, споделете нещо мотивиращо, че ми се реве ...  Cry

# 242
Здравейте, момичета!
От днес и аз съм на диетата на ВЧ, тъй като всички, които са я спазвали казват, че има голям ефект. Края на миналата година спазвах 90дневната, и бях стигнала 59 кг, но пак започнах да се тъпча със сладко и сега стартирам от 64 при ръст 158. Дано скоро да се похваля с минусчета Simple Smile))

# 243
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте и от мен!
Аз също започнах диетата на ВЧ, днес ми е първи плодов ден от първата 12-дневка. Сега съм -2,5 кг и съм доволна, защото не искам много бързо да свалям кг. Очаквам да отслабна общо с около 8 кг. Правила съм 90ДД, отслабнах с 12 кг с нея, но ми е много дълга. Странното е, че при 90ДД се чувствах гладна, въпреки че беше позволено по 1 филийка пълнозърнест хляб. При тази диета се яде без хляб и  въпреки това не съм огладнявала така зверски. Явно това е моята диета  Simple Smile
Забелязах, че през дните с пиле качих 0,200 кг. , а за мое учудване най- много свалих през картофените дни - 1,5 кг. Мисля през следващия цикъл да заменя пилето с друг вид месо ( не тлъсто ) или яйца, нали може?.
Започнах диетата с 64 кг при ръст 156 см, сега съм 61,5 , а искам да стана 56-57 кг. ( на 52 г. съм ).
Искам да ви попитам, ако направя само един 24 - дневен цикъл, дали ще е достатъчно, за да няма бърз йо - йо ефект?
Все пак мисля да променя начина си на хранене след диетата, ако мога  Wink
Желая на всички постигане на исканите килограми  Hug

# 244
Напротив, харесай си по-мазно месо. Ще свалиш повече.
Яйца също може.

Няма да имаш връщане на кг, ако изключиш хляба и сладкишите. Плодове също по-малко и не сладки.
От тези неща се пълнее.
Картофи и ориз може, но не често. И не с месо. Месото само със зеленчуци.
Разделно хранене, нисковъглехидратно и с повече мазнини, чисти. Не олио и маргарин.

# 245
Здравейте . Днес ми е втори рибен ден  . Диетата върви добре като изключим че от 4 дни не съм мръднала с килограмите. Заковала съм се на едни килограми и не мърдам!!! Предполагам че е нормално даже че е добре за да не става прекалено изведнъж но е малко демотивиращо/

# 246
 DeVa®, благодаря!

Мисля наистина да изключа хляба ( мисля, че вече свикнах да ям без хляб ), а сладкиши и без това не ям често. Всъщност обичам само торти, но ям доста рядко.
За картофите и ориза също съм ОК. Доста съм обнадеждена.
Но имам един друг проблем, с тоалетната. Може някакво разхлабващо чайче, предполагам.
След вчерашния плодов ден съм само 100 гр. надолу. Малко е демотивиращо, защото четох, че най много се сваля през плодовите и млечните дни. но утре ще видим.

След диетата може ли по една бира на ден  Embarassed

# 247
За тоалетната ще си ОК, ако хапваш повече салати и ако приемаш повече мазнини.

# 248
 DeVa®  bouquet

# 249
Здравейте и от мен, присъединявам се към вас и стискам палци за много положителни резултати.  Hug Аз съм на 20 години и преди 5 месеца родих, от месец не кърмя и се реших на диета защото имам 10 излишни кила, а ако сваля тях ще се радвам и на още 5, ама тези 5 са си ми от преди бременността Grinning Днес ми е втори ден на картофи за сега съм изяла около два два килограма, правя ги на фурна с копър малко сол и масло. Даже имам и резултат от 76.600 до днес съм 74.800 висока съм 174 см. Пия по около 3 лирта вода и така, това е от мен  Simple Smile Успех на всички  bouquet

# 250
  • София
Доколкото знам не може да слагаш копър, а Червенкова препоръчва за мазнина да се използва зехтин Simple Smile

# 251
Здравейте момичета,
Днес ми е първи ден на пиле от първата врътка. Толкова ми е лошо, че дори не ми се яде вече. Кантарът показва -1 кг, което ме мотивира да продължавам Simple Smile)) Честно казано нямам търпение да дойде деня за зеленчуците. Можете ли да ми кажете дали тогава бих могла да ям броколи със салата например. Благодаря предварително Simple Smile)))

# 252
Здравейте и от мен, присъединявам се към вас и стискам палци за много положителни резултати.  Hug Аз съм на 20 години и преди 5 месеца родих, от месец не кърмя и се реших на диета защото имам 10 излишни кила, а ако сваля тях ще се радвам и на още 5, ама тези 5 са си ми от преди бременността Grinning Днес ми е втори ден на картофи за сега съм изяла около два два килограма, правя ги на фурна с копър малко сол и масло. Даже имам и резултат от 76.600 до днес съм 74.800 висока съм 174 см. Пия по около 3 лирта вода и така, това е от мен  Simple Smile Успех на всички  bouquet

Супер резултат, Кристи, аз по време на картофите даже качих...

# 253
# 254
Здравейте, момичета !
Днес ми е първи млечен ден от първата врътка и съм общо -3,3 кг. Много съм доволна от резултата. Очаквам още поне 1 кг. надолу до края на първите 12 дни и ще постигна програмата - максимум за първа врътка  Simple Smile
Четох за тази диета и на други места и има различни становища кога трябва да има 2 почивни дни - след 12 или след 24 дена. Знам, че повечето ще ми кажат, че целия цикъл е 24 дена и после се почива, но за такъв период от време няма ли организмът да страда от липса на въглехидрати? Не е ли по-разумно да се направят почивните дни след първите 12 ( без "освинване", разбира се ) и след това да се повтори диетата?
 Хубав ден на всички и много успехи в отслабването  Hug

Общи условия

Активация на акаунт