МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 909
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
  -2кг.след първите 2 дни на картофи.И корема видимо ми намаля.Чувствам се някак си по-леко,но постоянно съм гладна. Laughing

# 301
Привет, момичета. Чета ви от известно време, но няма как всичко да изчета.
Моля ви кажете ми, подходяща ли е тази диета за дете на почти 12 години. Трябва да се ограничим с яденето, но и трябва двете заедно да спазваме един и същи режим.
Преди 3 години започнахме 90дневната, но тя издържа 1 месец. Резултат кой знае какъв нямаше. Аз съм я правила 2 пъти и бях страшно доволна, но тия три месеца .... много ми е дълго.

# 302
Деветгодишно дете на 90ДД?! ooooh! А моното въобще не е за деца! Направете му здравословно меню. Без чипсове, вафли, бонбони, само домашен сладкиш от време на време. Да наблегне на белтъчините - месо, риба, яйца, сирене. А също боб, грах, леща. И повече салати и плодове. Менюто трябва да е балансирано и да има от всички храни. Да се научи да се храни здравословно и да не преяжда. Това е дете, сега расте.Peace

# 303
  • свищов
Здравейте! И аз се навих да започна диетата, като чета какви резултати имате. В зеленчуковите дни може ли да се ядат тиквички, патладжан,гъби,чушки печени?

# 304
  • София
Здравейте, на мен тези дни са ми последните, но ми е ужасно лошо, вие ми се свят и си позволявам да ям други неща. Съвет от мен - правете диетата на Ваня Червенкова 30 дни не повече, резултатите са добри, но последните дни не си на себе си, поне при мен е така Simple Smile

# 305
  • свищов
Колко дни я спазваш и колко кг. свали?

# 306
  • София
47 ден и 9кг. Simple Smile

# 307
Гъби не може.

# 308
  Zdraveite!4eta vi i mn vi se radvam  bouquet!Bih iskala da se prisyedinq kym vas,no ne sym sigurna dali 6te e dobre v moq slu4ai i za tova mi e nujno va6eto mnenie.Tykmo prikliu4ih dieta samo na surovi plodove i zelen4uci,ideqta pyrvo be6e da e gladuvaneto na Lidiq Kova4eva,no prerastva v plod i zelen4uk.Zahranih se s kartof i zelen4ykova supa, posle qdki,posle qica i gotveno, sirene i ka6kaval(stava vypros za otdelni dni).Vse o6te ne sym qla nikakvo meso,a ot qicata mi stava mn tejko (az po princip mnooogo obi4am qica).Ta vyprisyt mi e sledniq -spored vas dobre li 6te e da mina napravo na va6ata dieta pri polojenie ,4e o6te ne sym qla meso,no sym se zahranila sys vs drugo?Dali prosto da mahna mesoto ot dietata na 4ervenkova i da q polzvam kato po- stabilno zahranvane?i nakraq meso moje bi,samo da q razmestq?Za info,kogato zapo4nah plod-zelen4uka bqh 61 kg,sega syn 57 .Bqh 10 dni na tazi dieta,a iskam da stana 47 kg.Moje na nqkoi da im se stori rqzko tova preminavane,no az sym sportna natura i prosto iskam da treniram,a samo surovoqdstvoto ne mi dava dostaty4no energiq Crossing Arms ,zatova se nado4ih kyn vas.Blagodarq vi predvaritelno! bouquet

# 309
  • София
Аз си ядох гъби и си свалях на всеки зеленчуков ден.

# 310
Извинявам се за писането си,изобщо не съм видяла,че пиша на латиница!

# 311
  • Русе
Здравейте, на мен тези дни са ми последните, но ми е ужасно лошо, вие ми се свят и си позволявам да ям други неща. Съвет от мен - правете диетата на Ваня Червенкова 30 дни не повече, резултатите са добри, но последните дни не си на себе си, поне при мен е така Simple Smile
Не се притеснявай и при мен беше така Mr. Green

Аз днес приключвам десетдневната си диета. Доволна съм - дънките отново "ми хлопат"  Wink Сега ще видим ще ги задържа ли. Май месец отново ще изкарам един десетдневен курс и в началото на юни преди морето - петдневен.
Определено без плодове и за по един ден ми беше по-добре.

# 312
Може ли да сложа черен пипер на картофите?

# 313
Здравейте, момичета! Ето ме и мен  Grinning Нищо не казахте за рибните пръстчета, така че вторият ден от рибните хапнах от тях, спокойно , сваля се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Може би, защото не ядох нищо друго освен тях за обяд и вечеря, общо пакета беше 400 гр. и много вода, но съм адски доволна.След двата пловоди дни съм точно 58,500 , което прави -4 кг за 22 дни. Вчера обаче почувствах силно замайване след обяд, нямах никаква енергия и реших днес и утре да ми е почивката, а после третата врътка да я започна от киселото мляко.Може да не е според правилата , но така го почувствах. Следваща цел 56 кг. Mr. Green
Първите комплименти започнаха да валят, значи си струват усилията и резултатите са видни!
Моля, по -напредналите в диетката да се включват по-честичко със съвети , а и другите също.Пишете момичета, недейте само да четете на готово Mr. Green Заедно ще се подкрепяме , ще се хвалим, ще се хокаме, но ще ги преборим тези килограми.
Между другото много са хубави картинките на темата , на мен ми харесва предпоследната , на мацката с късите панталонки Grinning Grinning Grinning ,искам и аз!
Хайде  ,хубав ден от мен! До скоро!  bouquet bouquet bouquet

# 314
Може ли да сложа черен пипер на картофите?

Може. Peace

Общи условия

Активация на акаунт