МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
В интерес на истината не съм гладна. Само дето вчера и днес ме мъчи зверско главоболие. Но аз винаги съм така като съм без ВХ.
 Днес даже включих и едното дете към пилето, че има нужда да свали 2-3 кг. Е в малко омекотен вариант - добавих му зеленчуци и малко плодове към пилето, но като за него е добре. Да видим дали ще изтрае няколко дни поне.

# 436
Включвам се и аз днес ми е 1 ден Simple Smile изкаран без проблем на картофки , надявам се до края така да изкарам

# 437
Искам да попитам по чаша вино разрешено ли е , защото аз малко прегреших ако не е ?

# 438
Искам да попитам по чаша вино разрешено ли е , защото аз малко прегреших ако не е ?
не е ама

# 439
 да се похваля  - днес кантарчето най-накрая реши да покаже минус....  и то минус седемстотин грама... първи ден на зеленчуци от втората "врътка" - 4,700 (нека кажем 5кг Simple Smile )

# 440
  • Sofia
Днес -700 гр. Доволна съм. За пръв път попадам на диета (а имам много богат опит с диетите), с която следващите дни сваляш повече отколкото в началото. Обикновено е обратното. Подозирам, че последните дни на плодове и кисело мляко се сваля най-много. Което е супер.
Детето е свалило 600 гр  Shocked, което за неговите 34 кг е много. Де да имах и аз такава обмяна....  Mr. Green
Хубав ден на всички!

# 441
Дами, искам да попитам - получава ли се запек (съжалявам за директния въпрос)? Въпросът мие  по-скоро насочен към тези, които по принцип имат проблеми...

# 442
  • София
Дами, искам да попитам - получава ли се запек (съжалявам за директния въпрос)? Въпросът мие  по-скоро насочен към тези, които по принцип имат проблеми...

Аз принципно нямам проблеми, но от няколко дни имам, и не съм ходила до тоалетната Sad Вчера вечерта пих топла вода с малко мед, а днес сутринта на гладно пак топла вода - уж отпускало, но нищо не става и мисля да отида до аптеката в обедната почивка, че ми е много тежко на корема Sad

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 13:08 от delafonso

# 443
запек имах само първите 4-5 дни от тогава всичко ми е нормално

# 444
  • Sofia
Аз винаги, когато съм на диета, независимо каква е диетата съм със запек. За това пия лаксит на Тошков. Започна ли да ям безразборно и смесено нямам никакъв проблем.  newsm78

# 445
В някои дни имам запек,в други-не.Мен ме спасява чая за отслабване на Биопрограма-меко,леко,без болки.

# 446
мило, два дни пия айрян, папкам мляко и те чакам да се появиш  Hug  smile3560
свиркай като с готова, да започваме   smile3539 smile3539 smile3539

newsm19 newsm19

# 447
При мен за сега го няма този проблем с запека, нищо че си страдам постоянно от него , втори ден на картофки и ходех по два пъти

# 448
Херзенче,мила,аз пък не се мъча така...
Бях на картофи,днес на свинско,но и двата дни ги подкрепих с мляко с нес.
Утре ще пусна кр.захар и инсулин ,за да се кротна защо така се заковах и не мърдам..Та утре не знам какъв ден ще е точно...Вероятно плодов..

# 449
  • Sofia
Днес скромни -300 гр.  Tired Очаквах повече от зеленчуците. Общо -2 кг за 5 дни. Не е много, дано последните дни да се сваля повече. Отивам да позарувам риба за утре, да видим какво ще си харесам. Честно казано обичам риба, но идеята за 2 дни на риба ме плаши леко...

Общи условия

Активация на акаунт