МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 958
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря. Взех си две малки тиквички, почвам да пържа без брашно.

# 541
Кажи после дали са станали вкусни без брашно..Малиий как ми се доядоха тиквички  #2gunfire

# 542
Ти на диета ли си?

# 543
Кажи после дали са станали вкусни без брашно..Малиий как ми се доядоха тиквички  #2gunfire
[/quote
как няма да станат? малко сол, оцет и чесън и... две тиквички няма да ти стигнат...    chef

# 544
Да, бях на ВЧ, но спрях да свалям и минах на Галимира да видим дали ще започна пак да свалям. Утре съм на зеленчуци, така че наистина пиши как са станали тиквичките без брашно Simple Smile

# 545
И друг път съм пържила без брашно. Но...с брашно определено повече ми харесват.Днес цял ден съм на един домат,салата от зеле хапнах после и... Сега реших да вечерям тиквички.

# 546
Добре си направила. Дано утре да си минус 1 Wink

# 547
Трябва да сваля още поне 3 кг.Надявам се до края да успея.февруари месец свалих за 12 дни 8 кг.

# 548
С Ваня Червенкова ли? Толкова много? Уау екстра си  Hug

# 549
Здравейте, едно въпросче: сладък картоф може ли да се яде в картофения ден?

# 550
Здравейте, едно въпросче: сладък картоф може ли да се яде в картофения ден?
  Grinning Grinning може  chef

# 551
Ауу, ясно, значи е само на мен ВЧ ми се е сторила пълна Simple Smile. Може би не чак колкото преди, но определено е качила

# 552
  • София
Аз пак съм + от месо Sad, то това да си на режим и да качваш  ooooh! След първите 5 дни на диетата на Галимира: - 3кг,щяха да са 4, ако не бях качила от пустото месо  Rolling Eyes  Мрън,мрън

# 553
Хайде и аз да дам отчет как върви  Grinning Браво на всички!!!

Днес съм на ден 19 и е ред на пържен хек и сьомгова пъстърва на фурна.
Последно се измерих преди 2 дена и резултатът беше общо -4,600 кг.
На 31 съм, 163 см, започнах от 71,200 кг и имам за сваляне около 15 кг.
Възнамерявам да издържа 2х12, 2 дена почивка и още 2х12.

Имам редовно прегрешение - няколко капки мляко почти всеки ден в кафето.
В дните с кисело мляко ядох и сирене (ще гледам да не се повтаря повече).
Проблеми със запек - в плодовите и млечните дни.
Любими дни - зеленчукови (обикновено приготвям  chef зеле с моркови на фурна+салати с маруля, краставици и домати).

Такааааа  Grinning на втори плодов ден от втората "врътка": общо -4 кг от първите 12 дена и още -1,5кг до момента от вторите 12 дена. Плюс - нямам проблеми с тоалетната. Ще се похваля и с финалния резултат след 3дена.
Съветвам ви да хапвате възможно най-често, било то и по една лъжичка.

loretkata, raqnna, браво за резултатите Ви!!!
На мен днес е първият ми почивен ден - яйчицааааа  Joy
Първите 12 дена - 4 кг, а вторите 12 дена - 3 кг .
Обичам я тази диета, не съм гладна и се чувствам идеално. Може да са -7 кг, но се усещат като -10кг  Wink
Определено след 2 дена ще я повторя отново. Пожелавам на всички - колкото и да свалите да се почувствате поне толкова горди със себе си, колкото аз  Grinning

# 554
Аз на ВЧ първите 10 дена, изкарани без мляко съм - 3 кг.горе долу с прегрешения , от утре почвам 6×1

Общи условия

Активация на акаунт