МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 728
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета, днес ми е 6-ти ден и съм -1кг. Много демотивиращо и като си помисля, че идват рибни дни...... дано не се издъня. Мисля да заложа на треска, тя не е много миризлива. Но как се закусва риба, не ми е ясно  Confused Приемам идеи всякакви.

vige, супер ти е резултата! Аз как си мечтая за твоите 4-5 килца  Simple Smile

благодаря и аз мисля че диетата ми върви добре, но мисля че има значение и това, че ми е първата диета, която правя изобщо. също предполагам, че сигурно имаш много малко килограми за сваляне, а аз 20 поне.. 25-30

# 421
  • Sofia
Добро утро и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички!
Днес пак -300 гр - явно на картофите толкова са им възможностите. Дано днес с пилето се поускорят нещата, че имам много да свалям. Иначе за сега се чувствам чудесно. Не съм гладна и даже картофите не ми омръзнаха толкова, колкото очаквах, хем хич не обичам картофи. Днес с пилето още по-добре.
Хубав ден на всички!

# 422
Здравейте на всички Simple Smile решила съм днес да я започна имам за сваляне 3-4 кг. Миналата година я правих за около 10 дена и смъкнах 5 кг. И бях стигнала до 52  Party сега зимата пих хормонални лекарства за премахване на киста и качих 5-6 кг и нямат смъкване Sad надявам се да смъкна с диеткаата

# 423
  • София
Честит Празник и от мен момичета.
Днес ми е последния ден от първата врътка, все още не съм се мерилла, както си обещах —утре сутрин. Но ми е нещо тъпичко и малко ми остава да отида до парка и да си хапна пържени картофки с книжка в ръка, докато не е зааваляло Sad

# 424
Дами, извинете ако това вече е дискутирано, но искам да си питам директно: има ли някоя от вас, която да е имала за сваляне малко килограми (до 5 кг) и да е успяла с разновидност на монодиетата и/или тази на ВЧ? Аз съм 55 кг, искам да стана 50, ама пусто - не мога. Аз обичам хапването, спортувам, много ме е страх, че ако започна монодиета или ВЧ ще има да ми прилошава и ще си умирам от глад, а накрая ще съм свалила 1 кг макс. Ще ми спестите време, нерви и главоболие, ако ми кажете, че не си заслужава/заслужава:)))

Не си търси оправдания. Диетата работи и за по-малко. Peace
Аз бях 52, свалих 4.

# 425
Днес ми е последния ден от първата врътка, все още не съм се мерилла, както си обещах —утре сутрин. Но ми е нещо тъпичко и малко ми остава да отида до парка и да си хапна пържени картофки с книжка в ръка, докато не е зааваляло Sad
пържените картофки утре

# 426

DeVa®,Йееееееееееееей, от 52 на 48, е, този отговор вече ме мотивира Grinning Сега ще споделиш ли някоя монодиета или 12-те дни на ВЧ???

# 427
Само с 12 дни на ВЧ. Wink Даже модифицирани. Вместо риба - яйца, вместо кисело мляко - пак протеин, аз си хапвах пилешки дробчета. Heart Eyes
Успех! Hug

Обаче после минах на разделно хранене, с малко въглехидрати, повече мазнини и много зеленчуци. Peace

# 428
  • София
пържените картофки утре
Добро утро Simple Smile Дам успях да устоя на пържените картофи, но вчера правих лодки с кашкавал, сиренеи яйце на мъжа ми и аз не устоях и си хапнах. И ДНЕС като се мерих почти никакъв резултат: 55,80 кг. Sad . Бях 57~58 кг. , и още на 4~тия ден бях 56 кг. , не знам, но според мен си има резултат, въпреки килограмите, тъй като една от последните ми купени рокли ми беше по мен, сега ми стои свободно. Талията си я харесвам,но трудно свалям в краката Sad. ЩЕ ПРОДЪЛЖА НАПРЕД.КАКакто каза ти vige, важно е че сме тръгнали надолу Simple Smile

# 429
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Simple Smile От 2 дни започнах 2-рата врътка на диетата ... Все съм 69,2-4 според зависи Simple Smile Но няма да се откажа, главно защото ММ си е наумил да я прави и да съм му подкрепа Simple Smile А и за това задържане обвинявам МЦ  Wink Нали трябва да има виновен, а това да не съм аз  Joy Успех и нататък, дами  bouquet

# 430
Здравейте момичета, аз се провалих на рибния с пълна сила. Направих обратен завой и днес втория рибен ми е пак зеленчуков. От започването -1,5кг. Скромно, но пак е нещо.  Дано ги направя 2кг до края.
Желая ви успешен ден  без изкушения   Wink

# 431
  • Sofia
Здравейте. Днес след пилето -500 гр. Малко по-добре от кортофите. Много ме омръзна това пиле, ама ще трая, няма как. Мъжът ми снощи се отказа. Негова работа.

# 432
  • София
Здравейте. Днес след пилето -500 гр. Малко по-добре от кортофите. Много ме омръзна това пиле, ама ще трая, няма как. Мъжът ми снощи се отказа. Негова работа.

Ненавиждам пиле, но в дните с пиле се спасих с пилешки пържоли 3 разновидности (никога не бях забелязвала дори че ги има в магазина,от който купувам месо Laughing), подправени с едни подправки от лидъл taco, fajita,tex mex и запечатани на тефлонов тиган-чудни станаха; цяло пиле,печено върху морска сол във фурна на грил опция-става за едно хапване,макар че за мен е сухо; пилешки бутчета в плик,подправени с червен и черен пипер; пилешка супа от варено пил. бутче и бульон,сол,черен пипер; пилешки гърди пак с лидълските подправки,нарязани на малки късчета и запечатани в тефлонов тиган.

# 433
Днес 3 ден пилешко, минус килограм, но съм гладна като вълк.. Embarassed

# 434
Днес 3 ден пилешко, минус килограм, но съм гладна като вълк.. Embarassed
първите дни е най-трудно. аз съм 4 ден от втората врътка и вече диетата не ми е никаккъв проблем, всичко ми е вкусно, свикнах да се храня с много по-малко - в момента за цял ден изяждам колкото преди диетата за обяд... но нещо спрях да свалям килограми последните няколко дни, но няма да се отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт