Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са често срещаните симптоми на бременност, които жените обсъждат във форумите?
Какви суеверия споделят жените във форума?
Какви са препоръките за справяне с различни симптоми на бременността, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са често срещаните симптоми на бременност, които жените обсъждат във форумите?
Жените във форумите обсъждат различни симптоми на бременност, като гадене и повръщане, главоболие, подуване, запек, чувство на умора и раздразнителност, проблеми със съня , повишена чувствителност към миризми, повишен апетит , болки в корема или спазми и по-чести посещения на тоалетната. Майките обсъждат различни симптоми на бременност като гадене, силно желание за храна, повишен апетит, умора, промени в кожата, косата и ноктите , промени в теглото и формата на тялото. Те също така споделят за киселини в стомаха, запек и промени в апетита.
-
Какви суеверия споделят жените във форума?
-
Какви са препоръките за справяне с различни симптоми на бременността, споделени във форума?
-
Какви са суеверията, свързани с бременността?
-
Как се отразява болничният на майчинството след това?
Сега този път не знам как ще е, аз скоро ги върших тези процедури, но за по натам не знам как ще процедираме.
), заради горчивия ми опит с приключилата рано бременност миналия месец.
. Четох че сега организма има нужда от протеини,ми аз освен кисело мляко и нещо тестено,друго не мога да ям. Иначе лимона с вода много ме освежава. Ох нямам търпение вече да ми мине това гадене и главоболие.