Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 504
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Хоу фрейм да не би да има нещо общо с цикъла ти? На мен вчера най - накрая ми дойде след супер ужасно ПМС и днес вече съм отличник с храната. Според фитнес пал - 1230кал. след чаша червено вино и малко ядки на обяд. За сметка на това не съм тренирала  Mr. Green В сряда винаги ми е много натоварено, излизам в 8 и се прибирам почти в 9, пиша го почивен.

# 601
Day 52/88 Week8B  - MAX30 Max Out Cardio + 21Fix Upper Fix
(по програма трябваше да правя спийд 2, но нещо я недолюбвам, за капак макс 30 чалънджа, който ме кефи не тръгна, та си поочупих зъбките с макс аут кардиото... да ви кажа, фактът, че предишната вечер съм яла въглехидрат на корем много помага, не е като да скачаш на гол протеин - сега да не скочи някой да рИве Crazy както Дези разказваше "въглехидратен допинг"  Crazy)

# 602
Отчитам тренировка за горна част "Мери" (на тази и запомних името, Мерче  Hug  Mr. Green)

Ох, напоследък едва сколасвам да направя две тренировки за седмица, но и така се чувствам добре де, не е като оплакване  hahaha

СветиHug
Любче, фактът, че звучиш много добре си е достатъчен резултат. И визуално няма да закъснеят разликите, сигурна съм. И така ти се радвам, че си месоядно вече  Hug Следващия път ще ядем пържоли, никви кафета  Laughing

# 603
Момичета, някой който прави 21 Day Fix, имате ли Flat Abs Fix? Не мога да намеря тази тренировка!

# 604
За днес кръгова тренировка за крака и гръб, 4 кръга, 45 минути.

Дес, аз не мога да помогна.Предполагам някой друг ще се включи.

# 605
  • Пазарджик
Момичета, някой който прави 21 Day Fix, имате ли Flat Abs Fix? Не мога да намеря тази тренировка!

Des Iv аз в момента я правя и мисля, че Plyo Fix  замества Flat Abs Fix, дано не греша.

За днес - Dirty Thirty от 21 Day Fix, планк, 110 клякания .

# 606
Des, имам го в работата, сега съм в болничен. Ако до утре не ти го пратят ще го кача в докса.

Казвам си - майната му на грипа и отидох на тренировка.
Днес по програма гърди, рамене, бицепси и 20 минути пътечка.
Голяма съм работа,  на третите тренировки взех да запомням упражненията Laughing
Скрит текст:
Не мога да разбера защо  след всяка тренировка ме боли за**ика. Като че с инструктора не тренираме, а нещо друго правим

И къде ми замина тренировката като омаах 1000 телешки кюфтета Flutter То като ги правя с браната от мен балканска мащерка Flutter

# 607
Днес нещо не се чуствам добре,всичко ми е адски тъпо и безразлично,физически съм парцал Sad
Дай да те бацам love001 Не падай духом.
За днес не съм сигурна дали ще тренирам. Пада ми се The Master's cardio + 15 min glute Chisel. Най-вероятно ще намеря време.

# 608
Мерси момичета за отговорите  Hug

Des, имам го в работата, сега съм в болничен. Ако до утре не ти го пратят ще го кача в докса.
Мерси много Peace

В момента правя само 21 Day Fix, мисля да почна и Hammer & Chisel ...

# 609
Lidzy-с какво разширение са файловете ти? Свалих кодеци на копютъра  и вече мога да гледам тренировките.  Но във фитнеса няма как да ги гледам.  Освен да ходя с лаптопа.   Laughing
Иначе станах голям фен на киноата.  Много ми хареса.  За сега в салата,почивните дни ще пълня чушки.   Wink
След малко потеглям към фитнеса за гама тренировка с Шон.   Wink

# 610
Днес се добрах до фитнеса и направих страхотна тренировка за цялото тяло.

# 611
Day 52/88 Week8B  - T25 Rip't Up Circuit + 10 min resistance stretching +36 min elliptical

Amanda, IMHO като се извади нещо от контекста (в случая 50:30:20 - В:П:М) няма как да се разбере правилно. А контекстът на пича е следния: ако искате да сваляте мазнини и сте в кал. дефицит, но искате макс да ограничите загубата на мускулна маса (която е неминуема!) или ако сте редки късметлии и сте страшно дисциплинирани дори лееко да качите ММ то формулата, която предлага той е: 7-10 КАРДИО трен./седм. + 2-4 тренировки с тежести (от по-тежките!) и към тази програма аплайвате пропорцията 50:30:20, защото, нека да сме честни, всеки опит да извъртите 10-14 качествени тренировки на седмица, докато сте орязали въглехидратите до минимум ще доведе до едно от двете:
1. Ще правите половинчати, изнасилени и неефективни тренировки докато ви се вие свят от глад (щото освен всичко сте в калориен дефицит, т.е. дори мръвка на корем НЯМА);
или
2. След няколко дни зор ще теглите една майна и някоя нощ ще ометете наличния хляб, даже с Нутела ще си го намажете (аз съм голям майстор на тоз вариант  Mr. Green

В този ред на мисли за мен лично БГ кухнята наистина е високовъглехидратна, но в никакъв случай не предлага достатъчно качествен lean protein, а по-скоро е бомбастична комбинация от въглехидрати на корем, мазно месо и млечни (където протеина бледнее пред мазнините), много и не особено качествени мазнини. Интересно ми е вие как я виждате?

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 03:15 от Agent Provocateur

# 612
Отново съм с един гол отчет и бързам да метна едни елдени кюфтаци за гладното население в къщи.
Днес - Les Mills PUMP_D3_01 Pump and Shred, 48мин. с 5кг. гири
Добре ми се отрази  Party Wink

# 613
йогастаня много се радвам, че ни навестяваш в темичката ни  Hug добре си дошла. Следя те във фейсбук и много се радвам, че най - накрая се намери някой, който да прави йога клипове на български език, защото много отдавна исках майка ми да пробва йога, но тя като не знае английски и е трудно, все пак освен позите е много важно и обясненията за дишането. Поздравления и се надявам да снимаш още повече за в бъдеще. Страхотно начинание  Peace

Много благодаря за хубавите думи  Embarassed Това което описваш е причината да започна - на български, пози възможно най-достъпни за всеки и да усетим цялата енергия която минава през нас. Радвам се, че Ви харесват виеата. Ако имате желание да видите нещо специално, моля пишете.    bouquet Благодаря!

# 614
Днес нещо не се чуствам добре,всичко ми е адски тъпо и безразлично,физически съм парцал Sad
Дай да те бацам love001 Не падай духом.

Хихи  Hug по добре съм Whistling слава богу ,разминава се дИпрешъна тоя път  hahaha не съм в цикъл... не знам защо  така забих.... newsm78
Трнировката днес:
-Клек с дъмбели 10кг -8х10
-магарешки ритници с 10кг на крак -4х10
-повдигане на крак в страни
       4х10 с тежести 4кг
       4х10 с ластик за съпротивление
-сумо клек 4 х15 с пудовка 10кг
-Коремни с тежест 5 кг-8х10
-Рашън туист 4 х10 с 5кг
-Повдигане на крака от лег с 2 кг тежести на краката-8х10
-3 пъти планк до отказ

Общи условия