Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро! Отчитам два дни - вчера Тренировка 3 и днес Тренировка 4 от БР.
Хубава тема сте подхванали за храната. Тъкмо днес, докато се "напъвах" в тренировката и усещах коолко по-трудно ми е, в сравнение с миналата година по това време, си мислех как нищо не правя, след като си ям каквото ми падне и по колкото ми е сладко. Пак трябва да се минава на чисто месо и яйца.. без въглехидрати.

# 631
  • 1st floor
Отчитам Speed 2 за днес. Вчера бях отличничка с храната. Дано и днес съм така... Mr. Green

# 632
Момичета все забравям да ви питам пиете ли някакви си шейкове или разни протеини ??
или те такива неща :

вършат ли работа ??

# 633
Момичета все забравям да ви питам пиете ли някакви си шейкове или разни протеини ??
или те такива неща :

вършат ли работа ??

Aз пия протеинов шейк след тренировка,Л карнитин преди и витамини ,но стака си го сглобявам аз според моментните ми нужди-задължително пия магнезий 500 ,цинк  и витамин Ц всеки ден,отелно добавям А+Е ,комплекс за очи,хром пекулинат,кла и др периодично.Сега планирам да си взема и ВСАА  за по добро възстановяване  Peace

# 634
Момичета добър ден  Hug
Около мен е много голяма дъндания.Мъчат ме брутални болки в кръста,бях в болница. ЗА щастие сега всичко е наред и съм си у дома. Надявам се да издържа до края защото тези болки вече много ме мъчат. С храната съм ок много е и е въглехидратна,движение няма,но  всеки ден ми идват гости :Д. Приятелят ми за жалост няма как да си вземе сега отпуск, тъй като постоянно имат учения по границата особено след атентатите в Белгия но от Май има 2 седмици отпуск, ще ми помага. После ще видя имам 2 баби на разположение, знам,че ще ми е безбожно трудно когато го няма но искам да се оправям сама не желая да ми се бъркат.
Относно добавките в момента пия само ФК
Преди вземат следните добавки
1 Yohimbine на гладно
Преди трен
BCAA, Глутамин, Аргин,Yohimbine
По време BCAA
След протеин
Вписвам само тези вземала съм и други:Д но тези ми бяха преди да забременея ако  напиша всички, ще обвинена в зобене.  Joy
А сега да впива менюто за вчера:Д
1 Палачинки -банан, какао овесени трици, течен шоколад
2 пълнозърнести макарони със пуешко, настъргано сирене и котидж
3 Агнешко месо със зелена салата и спаначен мъфин
4 Няколко протеинови бонбона,почти полвин буркан лешников тахан
5 Пълнозърнеста питка с пълнеж
6 пакетче Орео,сладоледче :Д

# 635
За днес 1 час бързо ходене на пътеката с малък наклон.Утре-почивка.

Джъст Дрийм, разбиваш с тези менюта.  Mr. Green Стискай още малко, не остана.

Аз пия протеин след тренировка, в различни комбинации, но не защото се надявам на чудеса, а защото ми е приятен и вкусен навик.

# 636
И аз пия протеин, но най-вече с него замествам някое хранене, ако съм в движение. И си правя десерт с кисело мляко и кисели плодове  Laughing

Днес само тичах - малко под 8 км., но за сметка на това свърших досадната работа вкъщи - замислям се отново за външна помощ  Confused

Следобедът с книжка, вечерта - парти, утре - сън  Mr. Green

# 637
И аз пия протеин, но най-вече с него замествам някое хранене, ако съм в движение. И си правя десерт с кисело мляко и кисели плодове  Laughing

Днес само тичах - малко под 8 км., но за сметка на това свърших досадната работа вкъщи - замислям се отново за външна помощ  Confused

Следобедът с книжка, вечерта - парти, утре - сън  Mr. Green
Лелееее колко мое звучии всичко   Peace  Heart Eyes
Днес направих супер тренировка на вилата  с пудовка,TRX  ,ластик и въже-страхотно се получи ,спретнах си нещо като ХИИТ комплекс и се натоварих добре  bowuu след тренировката кисело мляко с ядки и боровинки и шоколадов протеин,сега съм си сипала розе и ще гледаме междузвезни войни #Crazy хаха

# 638
И аз пия протеин, но най-вече с него замествам някое хранене, ако съм в движение. И си правя десерт с кисело мляко и кисели плодове  Laughing

Днес само тичах - малко под 8 км., но за сметка на това свърших досадната работа вкъщи - замислям се отново за външна помощ  Confused

Следобедът с книжка, вечерта - парти, утре - сън  Mr. Green
... и ще гледаме междузвезни войни #Crazy хаха

Е, те тва не можах да го издържа  Joy
Толкова пъти пробвах - не и не, не е моето нещо

Нооо, от  Heart Eyes пожелавам хубав съботен следобед  newsm24

# 639
Аз от фитнеса си взимам протеинов шейк,  когато ми е кеф.

Днес се мотахме с една позната по Лозенската планина. Ходенето не бе много - около 3 часа.
Но брането си го биваше. Заредих се с див чесън и коприва.
Сега ще си сготвя нещо вкусно и полезно Laughing
Ако не заспя преди това ...

# 640
Времето днес беше хубаво и добавям едни 12 км навън. Какво ще правя когато дребосът ми порастне и не ми се връзва... Mr. Green ....ще ми проличи лудостта.  Mr. Green  Утре го дават дъждовно, така че ще е пълна почивка.  Mr. Green

# 641
Да взема да се отчета. Онзи ден - БР W6, вчера - йога с Ейдриън, днес - БР W7. Бях забравила, че 7 и 8 са ми най - омразните тренировки от цялата програма  Grinning
След малко отивам на среща познайте с кого   Grinning Жокер: от темата е  Wink

# 642
Първото, което ми се появи като пилатес на търсачка https://www.youtube.com/watch?v=3SLN6sqBUMw
Не знам колко беше пилатес.... наподобява ми на едни занимания, на които ходих три-четири години и си мислех, че са без никакъв ефект. Днес обаче си дадох сметка, че не са били чак толкова лесни, различен тип двигателна активност от активното потене Laughing
 just_dream, а теб защо те боли кръст? От тежестта ли? Лекарите какво казват и защо се налага престой в болница?

# 643
  • Пловдив
За днес 1-ви ден от последната, четвърта седмица от Chisel календара и ISO Strength Chisel &
10 Min Ab Chisel. Разтегнах с това видео, което Агентката беше споделила преди време (надявам се да не бъркам).

# 644
  • Бургас
След малко отивам на среща познайте с кого   Grinning Жокер: от темата е  Wink
AniK или Мери  Wink

just_dream, а теб защо те боли кръст? От тежестта ли? Лекарите какво казват и защо се налага престой в болница?
бременна е с близнаци

днес час Зумба и надявам се по-късно да надвия мързела и да направя и една истинска тренировка, пък ако ще да е Скини рулз с Боб  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт