Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 514
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте Дюканки,може ли аз да се включа към вталяването?! Преди 4год.свалих 16кг.с този режим,но в последно време си възвръщам загубените килца.....😞 Доста се зачудвах дали да се захвана отново,но вече съм твърдо решена!!! Бързо и успешно отслабване на всички 😃

# 541
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Аз съм си режимна, даже имам леко сваляне, но пък интернета ми беше повече от ужасен, та нямаше как да се похваля.  Crazy

За временното преминаване в трета - аз го направих когато ходих на почивка, но не съвсем до край - т.е. включих плодове (с които 1-2 пъти и попрекалих), май хапнах 1 път сиренце в салата, 1 ядох сладолед и 1 правих гала. Нещо такова беше.  Според мен, ако човек усеща, че вече не издържа е по-добре да влезе в трета дори и за малко, отколкото да се провали с гръм и трясък (или съвсем тихомълком). Същото се отнася и за почивките, може и да има такива железни хора дето не съграшевата, ама повечето сме си от плът и кръв и нищо човешко не ни е чуждо. Според мен може и за известно време да се включат например само плодове сутрин или сирене 1-2 пъти седмично, или зърнени 1-2 пъти седмично, т.е. за някакво време да се разнообрази диетата с неща, които са позволени в трета и после да се върне човек пак във втора. Обаче връщането във втора ако сте минали изцяло на трета изобщо няма да е лесно.

За яйцата -  ям ги с жълтъците, но не са ми основни, иначе ми се събират по 2 на ден в закуската. Аз не мога да ги ям без жълтъците ако са варени, на очи, забулени и тн., то най-вкусното им е жълтъка, така, че когато обядвам и вечерям яйца ми се събират поне по 6. Не съм забелязала да ми пречат на свалянето.

За свалянето на много килограми - има доста момичета, които са свалили с този режим, мисля, че трябва да и ма и таблички в темите от преди 7-8 години, тогава си пращахме резултатите и се отбелязвахме в едни таблички, та и там може да се погледне кой за колко и колко е свалил.

Луда жабо, добре дошла, бързо и успешно и на теб!  bouquet

Аз да ви кажа си правих сладолед от белтъци и кисело мляко. Детето прави сладолед с жълтъци, та аз отнесох белтъците. Не се получи много сполучлив, като замръзна стана много твърд (тя и камерата ни е на -30), но поне беше нещо сладко и студено. Вероятно се получава най-добре с мляко, жълтъци и белтъци на сняг в машина, но аз съм лакомия, а и трябва да се лиша от кафе за да си го направя с прясно мляко.

Ъъъ, ми това е от мен за сега, аз си мълча, мълча, пък изтипосам после 1 ферман като за цяла седмица.  Mr. Green

# 542
Здравейте и от мен☺
Днес и аз имам с какво да се похваля, след една седмица задържане и дори качване, съм с цяло кило надолу, е, то половината от него го качих покрай МЦ от нищото, но пак радостта ми е голяма.

Не съм честит минус, и браво за успешното връщане във втора, даваш ми надежда, че може да се получи. И по често да пишеш, ферманите не пречат Simple Smile

За ударната - аз не правя повече от 5 дни защото в тях е голямото сваляне, твърде малкия минус обезсмисля мъката от следващите 5 поне за мен.

За яйцата - и аз ги ям с жълтъците. Минимума ми е половин на ден в палачинката сутрин, днес съм на две, но съм стигала до 6. При мен не пречат на свалянето, ако не ядеш жълтъците те са май най-чистия възможен протеин, така че няма логика да се качва от тях.

Добре дошла crazy frog ще имаш успех и втория път, макар че става малко по-бавно.
И аз повтарям, защото нито спазвах четвъртъка, нито ядох трици. Въпреки това около година задържах, но след това килата запълзяха нагоре.

# 543
  • Варна/Благоевград
Здравейте, днес правя една седмица.  Simple Smile
Имам плюс днес от 200 грама, предполагам защото снощи в 11 ядох риба. Ще видя как е кантара утре и смятам да влизам във втора вече.
За седмицата резултата ми е 4.600 определено очаквах повече, но колкото толкова. Crossing Arms

# 544
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Искам да започна да спазвам режима и прочетох в началото резюмето. За момента искам да сваля 7-8кг. Ако добре съм разбрала мога да направя първа и втора фаза по 5 дни, но се чудя на третата колко да отделя  newsm78  прочетох по 10 дни на свален кг. Тоест ако сваля 7кг два месеца и половина ли трябва да съм на този режим (70 дни) Моля посъветвайте ме. И след като премина и трите фази да започна ли отначало или да правя само по един протеинов ден в седмицата за задържане на теглото ?

# 545
  • Варна/Благоевград
Здравей  nikolaeva  Stop да правилно си разбрала за 7 свалени кг. трябва да бъдеш 70 дни в трета.
За толкова малко килограми за сваляне лично аз мисля, че 5 дни ударна няма нужда, защото тя доста изтощава организма. Аз бих направила 3, максимум 4, но по скоро 3. Нека изкажат мнение и другите момичета.
След като преминеш и трета фаза, това е края на диетата и се предполага, че вече си смъкнала ненужното и си го задържала. Минаваш в четвърта, която е доживотна и спазваш само протеиновия ден и закуската с трици. Не ги пропускай през всички фази, те са много полезни, а и вкусно и има защо да ги има в режима.
Успех_ Simple Smile

# 546
  • София
Здравейте. Искам да започна да спазвам режима и прочетох в началото резюмето. За момента искам да сваля 7-8кг. Ако добре съм разбрала мога да направя първа и втора фаза по 5 дни, но се чудя на третата колко да отделя  newsm78  прочетох по 10 дни на свален кг. Тоест ако сваля 7кг два месеца и половина ли трябва да съм на този режим (70 дни) Моля посъветвайте ме. И след като премина и трите фази да започна ли отначало или да правя само по един протеинов ден в седмицата за задържане на теглото ?

В сайта на Дюкан има калкулатор който ще ти даде отговор на всичките въпроси. Ще определи също колко дни точно да бъдат всичките фази.

https://www.dukandiet.co.uk/calculate-your-true-weight

# 547
  • Някъде по Дунава
Благодаря ви момичета  bouquet Ако имам други въпроси, пак ще пиша.

# 548
  • Варна/Благоевград
Здравейтее  Hug
Ама пак спряхте да пишете значи, които не пише, няма да отслабва да знаете.  Peace
На мен днес ми е последен ден от ударната, реших все пак да ги направя 10. Така, че за 9 пълни дни съм -5,200 кг. Надявам се утре на поне 0.300 грама, за да ги закръгля на 5,500.
Утре няма да се тегля, въпреки, че ми е последен ден, защото много рано сутринта ще пътувам от Благоевград до Варна сама, за първи път на толкова дълго разстояние ще шофирам, дано всичко е наред  Praynig Доста ме е страх, но няма как трябва да го преодолея.  baby_neutral
Утре трябва и да ми е първи ден на ПЗ, няма да съм режимна на 100 процента, защото едва ли ще хапвам нещо през деня, а и вода няма да пия със сигурност, колкото е нужно. Затова очаквам някакво покачване и няма да се тегля до края на 5те ПЗ. Вечерта съм се наточила на тараторр, чакам го поне от 4-5 дни.  И тиквички много ми се ядат, смятам да се пробвам да направя някой от дните и пилешка супа с лук, морков, месо, домати и малко гъби, да видим какъв бъркоч ще забъркам.  chef
Та така стискайте ми палци утре всичко да е наред и да не се озова някъде на магистралата със счупена кола- това ми е най големия страх.  car003 car003 newsm01

# 549
Не се шашкай всичко ще мине добре Simple Smile
След голямото сваляне направих едни специални картофки за мъжа и не можах да устоя, и после кантара такива неща каза... а хапнах има-няма шепа от тях.
Както и да е, аз съм на ПЗ, по принцип не се меря през тях и съответно не пиша.
Петък тръгвам на почивка и докато се върна ще съм във вариант на трета, няма да имам кантар и вероятно няма да пиша, но въпреки това се надявам да сваля още малко.

Прекрасен и режимен ден на всички bouquet

# 550
  • гр.София
  sisonka_ успех утре на пътя, пожелавам ти без аварийно пристигане. Моя съвет е да си вземеш някаква подходяща храна в кутии за пътя, че трябва да си сита за да внимаваш като караш. Примерно нарязани краставици и чушки, малко варени яйца, пържола ..и т.н.
  Аз най после съм стриктна от четири дни, вече го няма това желание за не режимни храни и мога да се похваля с резултат, в момента съм 68,8 кг. и се чувсствам добре. Според калкулатора трябва да съм 65 кг. Вече започва обратното броене Simple Smile на хладилника съм залепила с магнитните цифрички на малкия "-3,8 кг." и се надявам всеки ден да смъквам по малко. Следващите 5 дни са ПЗ и ще им се наслаждавам напълно, вчера се заредих с хрупкава краставици, розови домати и червени чушки.
  Успех на всички Simple Smile  Stop 

# 551
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте, като прочетох заплахата на sisonka_  викам, дай да се разпиша, че току виж ме застигнало несвалянето, пък аз както бавно го давам значи съвсем да спра.  Laughing

Сисонке, спокойно, моето първо самостоятелно извънградско шофиране беше с 3 деца, 1 от които бебе и то от София до едно село край Албена. Валя ни и порой и ни гърмя здраво, ама се справих.  Sunglasses Та щом аз успях, дето съм пишман шофьор без грам чувство за ориентация, значи хич не го мисли. Само както са те посъветвали си вземи нещо за из път - зеленчуци, пиле, яйце, ролца от раци, извара (разбъркана с лъжица мляко и желатин става като чудно свежо сирене Simple Smile ).

Ламя, не е от картофките качването, от 2-3 няма как да стане, по скоро е водичка или от соленото или от зеленчуците.

Иначе и аз имам да свалям вече малко над 4кг, ако може и 5 ще е добре, ама няма да се пъна много, всъщност съм си дала срок до средата на септември да карам на втора (като ще имам още едни 2 седмици трета, че ще пътуваме пак) и после ще стабилизирам независимо до къде съм го докарала и така.

Надя, браво за волята, давай все така и тези 3,8кг бързо ще се предадат!  Grinning

Хайде лека вечер, сега ще чакам утре да имам минус и аз, я що ферман изписах! Joy

# 552
  • Варна/Благоевград
Стигнах си благополучно момичета всичко беше наред! Grinning доста съм изморена и след малко лягам. Ще видим утре как са килата  baby_neutral

# 553
Привет момичета,
Включвам се в тема след доста време, по-точно около 2-3 години. За първи път започнах диетата около година след като родих (2013). Стартирах с 98 кг. И хашимото. Целта ми беше – 20 кг. Свалих ги точно за 3 месеца. Мотивирах се и за още 5 месеца свалих още 20. Кантара показа заветните 58 килца. Да спомена, че 3та и 4та фаза ги пропуснах. Задържах килограмите повече от 1на година без да мръднат. Сега напоследък обаче съм се изпуснала. Честно казано хапвам много и все лоша храна. Килограмите ми стигнаха 70. От утре съм с Вас и целта ми е отново да достигна 58 килца. Пожелавам успех и мнооого воля на всяка една от Вас!

# 554
Здравейте, чета ви и много ви се радвам какви хубави резултати имате , надявам се и аз да постигна заветната цел от 20 кг. Днес ми е първи ден ударен и се надявам все така да спазвам стрикно и за напред, че изкушения навсякъде особено в хладилника. Успех на всички и ще ви следя с огромен интерес , защото ми давате кураж да не се отказвам. За сега  съм скрила кантара, но ще се притегля след 10 дена , за да е по голяма радостта.

Общи условия

Активация на акаунт