Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 757
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Въобще не съм видяла Laughing Трябва да видя дали мога да го върна.

# 256
В Лили няма опция за връщане.

# 257
Ей че кофти. Мерси.

# 258
Аз съм връщала в Лили. Нямаше никакъв проблем, можеха да ми го заменят или върнат в парите. Докато чаках видях книга с връщани продукти, беше оставена в страни и се загледах- определено имаше доста вписани в нея.

# 259
  • Варна
И само да ви кажа преди да си легна, че според мен опаковките на новите Ревлон спирали са много грозни Mr. Green
Огромни, ръбати и груби.
Не знам кой е отговорен за дизайна им, но аз вкъщи с теслата щях да постигна сходен резултат.

# 260
Добро утро, дами! Честит ни празник!  bouquet
Днес дали ще има нещо интересно в ДМ по повод 8 март? Мисля да отида и да видя след работа   Embarassed

# 261
Честит празник, красавици!  bouquet
Аз да питам, че се рових назад в темите, но не намирам информацията, която ми трябва...Сякаш тук хвалехте измивщ гел /или пяна беше/ на Балеа...или може би не беше на Балеа....Абе препоръчайте ми измиващ гел, моля!

# 262
Абе препоръчайте ми измиващ гел, моля!
http://safo-bg.info/bg/-/1158--agiva-lives-face-wash-gel.html

Честит празник и от мен, дами! bouquet

# 263
Добро утро, дами! Честит ни празник!  bouquet
Днес дали ще има нещо интересно в ДМ по повод 8 март? Мисля да отида и да видя след работа   Embarassed
Дадоха ми мостричка на Lactacid, подарък.

# 264
  • Бургас
Честит празник,да сте красиви,усмихнати и много обичани Hug bouquet

# 265
Лили Дрогерие:

* От 05 до 8 март ще имаме 20% отстъпка на всички подаръчни комплекти.
* От 05 до 8 март всички продукти от марката Ив Роше ще са с 20% отстъпка
* Освен това всеки клиент закупил два продукта от гамата на Yves Rocher на 5, 6, 7 и 8 март ще получи 1 брой подарък. Комбинацията от закупените продукти е по избор на клиента. Няма ограничение за стойността на покупката
Вчера се възползвах от промоцията, така или иначе щях да купувам. Подаръкът е мъничка хавлиена кърпа, за деца по-скоро е размера.

# 266
Честит празник, красавици!  bouquet
Аз да питам, че се рових назад в темите, но не намирам информацията, която ми трябва...Сякаш тук хвалехте измивщ гел /или пяна беше/ на Балеа...или може би не беше на Балеа....Абе препоръчайте ми измиващ гел, моля!
На Билка гелът с Rosa damascena много ми хареса. Взех си и тоника и гела за околоочен контур. Сега издирвам и лосиона за тяло от същата серия. Друг гел, който хвалеха момичетата тук, е на Балеа с грейпфрут, но не съм го ползвала и не мога да дам мнение.  Simple Smile

# 267
pandishpandichka,Бижy, мерси!

# 268
  • Бургас
Лили Дрогерие:

* От 05 до 8 март ще имаме 20% отстъпка на всички подаръчни комплекти.
* От 05 до 8 март всички продукти от марката Ив Роше ще са с 20% отстъпка
* Освен това всеки клиент закупил два продукта от гамата на Yves Rocher на 5, 6, 7 и 8 март ще получи 1 брой подарък. Комбинацията от закупените продукти е по избор на клиента. Няма ограничение за стойността на покупката
Вчера се възползвах от промоцията, така или иначе щях да купувам. Подаръкът е мъничка хавлиена кърпа, за деца по-скоро е размера.
Към Ив Роше ли е подаръкът хавлиена кърпа?Аз мислех,че ако купиш 2 продукта ти подаряват един продукт по избор Crossing Arms

# 269
  • Бургас
Честит празник и от мен, мили дами!  bouquet
mariqivanova799, и аз така разбрах от написаното по-напред, но всъщност на място в Лили пишеше, че при покупка на два продукта Ив Роше получаваш подарък - изненада и реших, че нямам нужда да се изненадвам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт