Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Почти съм сигурна, че работят. Simple Smile

# 136
Момичета, какво е тази промоция в Лили за четката за почистване на лице, пише и някакви 8 точки.
ПС Разбрах, някой има ли излишни точки?

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 12:55 от Tifany1

# 137
  • Стара Загора
В Лили тези неща са 1 плащаш, получаваш 2. Или поне в онова Лили в Младост 4, защото от там ги купих. Цената е 13 и нещо. Страхотни са! Сега във всички стаи имам вазички фъс-фъс!  Crazy

Това с пълнител с пулверизатор ли е? Или с някой от другите видове пълнители? newsm78

# 138
  • sofiq
Взех си препоръчаната спирала за вежди.аз съм светла и като цвят ми е ок.Тя всъщност оцветява съвсем леко и дискретно.което ми е ок.За съжаление не фиксира добре.....само след половин час непокорните косъмчета си застават пак на където си искат Close.

Минах днес през ДМ и си взех три маски за лице.До сега не съм пробвала техните маски....в момента се намацотих с отлепящата ....само дано се отлепи лесно после Peace

# 139
В Лили тези неща са 1 плащаш, получаваш 2. Или поне в онова Лили в Младост 4, защото от там ги купих. Цената е 13 и нещо. Страхотни са! Сега във всички стаи имам вазички фъс-фъс!  Crazy
Това с пълнител с пулверизатор ли е? Или с някой от другите видове пълнители? newsm78
Да, ето с такъв.

# 140
  • Бургас
Взех си препоръчаната спирала за вежди.аз съм светла и като цвят ми е ок.Тя всъщност оцветява съвсем леко и дискретно.което ми е ок.За съжаление не фиксира добре.....само след половин час непокорните косъмчета си застават пак на където си искат Close.

Минах днес през ДМ и си взех три маски за лице.До сега не съм пробвала техните маски....в момента се намацотих с отлепящата ....само дано се отлепи лесно после Peace
Ако си доволна моля те дай ми линк,умирам за отлепящи маски,а и добре ми се отразяват на кожата bouquet

# 141
  • sofiq
Не намирам линк...това са маските дози на Balea .Преди малко махнах маската.на опасовката пише да се стои 10-15 мин.,но се запреснах да простирам и поседях около 25мин.Иначе лесно се отлепи,почти нямаше остатъци които да се отмиват.Много ми хареса в интерес на истината,след нея кожата е по мека,много добре почистена без да я усещам пресушена и без да ми опъва.Единственото което не ми допада е миризмата и,но се търпи.

# 142
Момичета, днес в Елитис загледах се днес в  маските за лице на Фрийман. Харесах си една с активен въглен и черна захар, тъй като отдавна искам да си взема черна маска (не знам защо, просто ми е интересна). Някоя от вас ползвала ли я е и какво мисли за нея? Изобщо каква маска на Фрийман бихте ми препоръчали за мазна кожа? Мерси  Simple Smile

# 143

Ако си доволна моля те дай ми линк,умирам за отлепящи маски,а и добре ми се отразяват на кожата bouquet
Balea Peel-Off Maske
И аз харесвам peel-off маски. Днес в парфюмерия ми предложиха тази маска:

Продавачката много я похвали, но не знам нищо за марката и не я взех.

# 144
  • София
Днес си взех препоръчания шампоан за мазна коса на Алверде, дано помогне. Взех и 30 мл. от Nivea sensitive афтършейв балсама Grinning малко ми беше смешно, докато купувах, но любопитството надделя. В ДМ беше намален и лосиона на Алверде с макадамия и нещо си, което май се хвалеше. Загледах и контуриращите на Catrice. Прахообразните не ми се сториха много пигментирани, но кремообразната беше по-добре. Коректорите са с доста твърда и плътна консистенция. Като цяло и се чудих, но за момента не взех. Нямаше обаче продукти на Aura в Лили в Надежда Sad

# 145
Момичета, днес в Елитис загледах се днес в  маските за лице на Фрийман. Харесах си една с активен въглен и черна захар, тъй като отдавна искам да си взема черна маска (не знам защо, просто ми е интересна). Някоя от вас ползвала ли я е и какво мисли за нея? Изобщо каква маска на Фрийман бихте ми препоръчали за мазна кожа? Мерси  Simple Smile

Наскоро се писа доста за маската с въглен и черна захар. Аз си я купих от Елитис за 8 и нещо. Мн.добре ексфолира, заглажда кожата, става мека. Аз, а и не само аз, не успявам да нанеса това чудо на равномерен слой. То и не трябва явно. Много голямо кол-во/175 мл/- това е минусът на тази маска. Аз имам страшно мн.маски, купувам и нови, така че не виждам кога ще й видя края.

# 146
Момичета, днес в Елитис загледах се днес в  маските за лице на Фрийман. Харесах си една с активен въглен и черна захар, тъй като отдавна искам да си взема черна маска (не знам защо, просто ми е интересна). Някоя от вас ползвала ли я е и какво мисли за нея? Изобщо каква маска на Фрийман бихте ми препоръчали за мазна кожа? Мерси  Simple Smile

Наскоро се писа доста за маската с въглен и черна захар. Аз си я купих от Елитис за 8 и нещо. Мн.добре ексфолира, заглажда кожата, става мека. Аз, а и не само аз, не успявам да нанеса това чудо на равномерен слой. То и не трябва явно. Много голямо кол-во/175 мл/- това е минусът на тази маска. Аз имам страшно мн.маски, купувам и нови, така че не виждам кога ще й видя края.

Да, направи ми впечатление, че е голямо количество. Аз предпочитам по-малки, защото не обичам да трупам и искам да пробвам нови продукти. А, изсушава ли кожата? Пробвах тази на Балеа с кал от мъртво море и много ми хареса, но явно ми пресуши кожата и носа ми леко започна да се бели. Чак не мога да повярвам, при положение, че съм с доста мазна кожа в последно време и отдавна не ми се беше случвало такова нещо.  Laughing Други маски на Фрийман ползвала ли си? Simple Smile

# 147
Лесно може да се прежули кожата с тези ексфолиращи маски....на Фрийман и тази , която споменаваш-на Балеа  с минерали мъртво море/нея също съм я ползвала веднъж/. Аз и капилярчета съм си пукала с подобни маски...след маска се мажа веднага с олиа- шипково, арганово,японска камелия или сухото олио за лице на Лореал Нутри. Другите маски, които ползвам , са ейвънските- всичките ги имам

# 148
Лесно може да се прежули кожата с тези ексфолиращи маски....на Фрийман и тази , която споменаваш-на Балеа  с минерали мъртво море/нея също съм я ползвала веднъж/. Аз и капилярчета съм си пукала с подобни маски...след маска се мажа веднага с олиа- шипково, арганово,японска камелия или сухото олио за лице на Лореал Нутри. Другите маски, които ползвам , са ейвънските- всичките ги имам

Ами може да пробвам с масло. Чувал съм, че шипковото е много хубаво, но се притеснявам да не ми омазни допълнително кожата...  Thinking от къде си го купуваш?

# 149
  • Варна
Шипковото масло е много леко и е доста подходящо и за мазна или проблемна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт