Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 660
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Трябват ми 4, уж имах 5, но една загубих някъде.  ooooh! Ще се възползвам от любезните предложения на някоя от дамите, които ми писаха, защото искам четката.  Hug

# 481
Момичета, искам да си взема някакъв бюджетен бюти блендър. Може ли да ми препоръчате от къде? Praynig

# 482
Може и да сте го споменали, но се извинявам, ако е така  Mr. Green Praynig
В Елитис - "Уважаеми дами, получaвате подарък червило Cоlour, при покупка на продукт Catrice cosmetics!"

Това на място в магазина ли е валидно?

# 483
Момичета, искам да си взема някакъв бюджетен бюти блендър. Може ли да ми препоръчате от къде? Praynig

В ДМ има на Ebelin. Около 7лв струва.

# 484
Озаряващата база на ГР прави чусеса!  Heart Eyes Някой преди време търсеше озаряващ пподукт. Тази база може да се ползва самостоятелно без фдт и пак прави кожата красива. Възхитена съм!

# 485
Sladkish, мерси bouquet

# 486
  • Варна
Хайде и аз се нареждам при закупилите #130 на Катрис  Mr. Green
Аз си го бях набелязала от известно време де,форумът само ме подсети.Само дето ми беше останало,че е около 8лв.,а то се указа 10.
Момичето на касата беше така добра да ми даде 3т. отгоре моите,остава ми една...и доплащането хах.
Бижy базата на ГР дава ли матиране,покрива ли несъвършенства?Аз съм с мазна/комбинирана кожа и си имам от всичко Tired

# 487
Пазарувам всяка седмица в Лили, но никога не са ми предлагали точки, не съм виждала да дават и на другите клиенти непосредствено преди мен и след мен. Rolling Eyes Практика ли им е да постъпват така? И най-вече - за каква сума дават 1 точка?

# 488
  • Варна
Аз не пазарувам често,но от 3-те пъти,в които влязох/купих ме питаха дали събирам точки.
Сумата мисля че е на 12-15 лв. newsm78 Нещо такова.

# 489
Бижу, базата има ли цвят? Дай малко подробности Blush

# 490
Момичета,възхитена съм от четката на Remington Crazy
Току що излизам от банята и не мога да спра да се пипам по лицето. Кожата ми е много мекичка.
Да не говорим какво прекрасно масажиране прави...не ми се искаше да спирам Laughing Laughing Laughing
Определено си заслужава всяка стотинка!

Преди време си бях взела една китайска,понеже не ми се даваха пари за по-скъпи и след като си измих лицето веднъж с нея  - отиде на боклука. Беше ето тази :

Направо прежулваше лицето ooooh!

# 491
Бижy базата на ГР дава ли матиране,покрива ли несъвършенства?Аз съм с мазна/комбинирана кожа и си имам от всичко Tired
Базите са два вида - матираща и озаряваща. Пробвай матиращата за мазна кожа.
Базата е бяла перлена на вид. Изравнява и заглажда порите.
http://prikachi.com/images/103/8699103K.jpg
http://prikachi.com/images/105/8699105Z.jpg

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 12:32 от Бижy

# 492
  • Варна
 Мерси PeaceС една дума,озаряващата не матира ок

# 493
  • София
Искайте си точките, просто или забравят или се правят на ощипани.Вчера и на мен не ми дадоха,но аз си поисках. Crossing Arms Особено пък ако съм пазарувала повече и ако ми кажат, че нямат направо им изсипвам кошницата с покупките на касата, хич не ми пука. Щом има такава промоция са длъжни да имат точки и да ги дават. Naughty

# 494
Дами, имате ли представа кога ще заредят лимитираната серия Wake up spring  на Есънс? Вече влязох сигурно в 10 магазина и ДМ, и Лили, никъде я няма, а в БГ сайта пише, че е в продажба  newsm78

Във ФБ  Beauty Cosmetics написаха, че вече е налична в сайта им. Но, и аз чакам да ги заредят в ДМ и Лили, за да ги видя на живо.
Благодаря!  Peace ориенталската на вид повече ми хареса, изглежда супер, но ще има да почакам за нея...

Общи условия

Активация на акаунт