Balea, Alverde, Catrice, Essence - 24 (Козметика от ДМ и Лили)

• 93 564
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Някой има ли възможност да снима червилото подарък от Елитис?  bouquet

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 21:58 от marzeliva

# 661
  • Вестерос
Моля, който го е взел да пише дали е това

# 662

Да точно това е. Simple Smile

# 663
  • sofiq
Наистина е много зарибяващо тук...аз дето не ползвам червила ....с интерес се зачетох във всичките коментари....женска му работа,нали е козметика Laughing

Да си задам аз въпроса....относно антицелулитни кремове.На привършване е серума който ползвам и искам да си взема някакъв антицелулитен крем .Кой бихте ми препоръчали?

# 664
  • Бургас
Да си задам аз въпроса....относно антицелулитни кремове.На привършване е серума който ползвам и искам да си взема някакъв антицелулитен крем .Кой бихте ми препоръчали?
Това и аз ще го следя с интерес.
ММ завърши курс за масаж и сега ме е метнал на 10 дневна антицелулитна процедура.
Използваме подръчните ми антицелулитни кремове,които имам у дома. Този на Ейвън и ето този лосион

Надявам се да дадат някакъв резултат.

# 665
  • София
На Кройтерхоф бил много хубав. Rolling Eyes
Аз пък някакъв стягащ гел си търся, само гледам и все не се спирам на нищо. newsm78

# 666
  • sofiq
На Кройтерхоф бил много хубав. Rolling Eyes
Аз пък някакъв стягащ гел си търся, само гледам и все не се спирам на нищо. newsm78

Ползвала съм крема преди времено прекалено много ми пареше,сега точно на тази марка серума привършвам.

Загледах на Евелин продуктите ....някой има ли впечатления?

# 667
  • Бургас
На Евелин съм използвала преди много години,едно зелено тоалетно мляко,беше много хубаво.

# 668
  • Русе
Привет от мен Simple Smile . Препоръчайте ми палитра за контуриране - колебая се между Есенс и Катрис. За смесена кожа - омазняваща се в Т-зоната. Като хайлайтер мисля да ползвам пестеливо само в горната част на скулите. За начинаеща като мен кои продукти са по подходящи - прахообразни или кремообразни? Усмихнат ден Simple Smile .

# 669
  • на последния етаж
Някой вече купи ли олиото за устни? Впечатления?
http://www.catrice.eu/bg/produkti/ustni/glanc-za-ustni/detaili/p … re-gloss-010.html

# 670
  • София

За какво точно служи?

# 671
Гланцът на Катрис е жалка имитация на олиото на Кларинс, което е възхитителен продукт  :love:Nяма нищо общо с оригинала, макар че дори по описание буквално са го копирали  Peace Не си заслужава и според мен не си го взимайте
Скрит текст:

Есънс и те пускат олио по същата идея и пак копирано от Кларинса, но не струва и то по същите причини + състава е ужасен (този на Катрис горе-долу по-бива)

Последна редакция: сб, 26 мар 2016, 10:52 от Holly Pink

# 672
  • София
Ако е поне близко като качества с олиото на Кларанс и на по-приемлива цена, който иска може да го пробва.Аз миналата година си купих малиновото на Кларанс и въобще не съм доволна, дори напротив вместо да хидратира, то изсушава устните.

# 673
Ако е поне близко като качества с олиото на Кларанс и на по-приемлива цена, който иска може да го пробва.Аз миналата година си купих малиновото на Кларанс и въобще не съм доволна, дори напротив вместо да хидратира, то изсушава устните.

Доста хора се оплакаха от изсушаване на устните от олиото на Кларанс.

# 674

Това е много красив цвят,обаче не мога да го намеря....За сега си купих №320 и след обяд ще си купя още 2-3бр.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт