Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 701
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Бъдете здрави, момичета Hug

# 61
Честита баба Марта! Да сте румени червени, здрави и засмени!
Нас баба ти ни изненада със снежна покривка Simple Smile
Хубав ден на всички !
Амини, честити ти седмици !!  Hug Лежи и почивай да ги докараш по- близо до термин . Хич не ги слушай колегите - работили до последно жените им , блабла . Да ти кажа - аз като ходих до две седмици преди секциото , много полза не видях . Само дето не си бях починала, а първите месеци са си трудни и с едно, камо ли две !
Скрит текст:
блазя ти че тм иска да присъства. ММ отказа , даже и за пъпната връв като са го викнали пак е казал не . Голям страх ...  Confused

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 08:52 от janach

# 62
  • Пловдив
Жана,не каза как е минал първият ден на Лиза?

# 63
20 -30 мин търкаляне по пода, 15 люлеене в една люлка и хранене Simple Smile Не е плакала , мм е бил преводач един час , та свеки не са я заболяли ръцете от приказване Simple Smile

# 64
  • София/Стара Загора
Честита баба Марта! Да сме румени, засмени и много здрави!

И аз щях да питам Жането за ученичката, как се е справила първия ден

Амини, пускай покрай ушите...изобщо не си глезена, аз ако бях сигурно нямаше да работя толкова седмици, близнаци са си това...хич не им обръщай внимание....ти, бебетата и здравето и спокойствието ви са най-вяжните, ама ха.... Hug

# 65
  • В полите на Пирин планина
Честита Баба Марта!Желая ви здраве,много усмивки и късмет!

# 66
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени,засмени Simple Smile

И с пожелание да видите двучертичкови мартенички скоро Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7

# 67
  • Пловдив
20 -30 мин търкаляне по пода, 15 люлеене в една люлка и хранене Simple Smile Не е плакала , мм е бил преводач един час , та свеки не са я заболяли ръцете от приказване Simple Smile
Ох,милата... Heart Eyes та тя е толкова малка още...За колко време ще я оставяш там?

# 68
  • Варна
Добро утро!!!
Нова тема!!! Благодарности за старанието към Шери! Прекрасни подаръци си получила! Браво на момичетата!
Честита Баба Марта, момичета! Да сте здрави и щастливи, бели и червени!
Аз още съм 10 крачки назад, ама чета! Бая се пулих на Жар птицата, ама Даре на второто изречение и човек усеща топлинката ти... бързо те разконспирирах! Манди, да си слънчева и много усмихната!
Уанче, и аз скоро гледах Момиче от Дания... Много ме натъжи...
Момичета, два теста препишках - нъцки! Нищо! А не ми е дошло. Но тя и АГ-то каза, че може и да слея двата цикъла заради онзи задържан фоликул.... На моменти имам чувството, че ми е дошло, но цък!
Да се похваля, получих подаръка си за рождения ден (който е на 12 март)! Супер му се кефя!
Ох, с тоя кукър ще ме зарибите ей! Ама няма къде да го слагам... Месо може ли да се пече в него?
Ели, вече дойде моят любим месец... може да започнеш да се ослушваш за бебчето...
Тоби, много се радвам за точицата!
Марийче, стискам палци за семейството на приятелката ти! Дано всичко се развие по най-добрия начин!
Със закъснение, Честита месечинка на Раличето!
Ох, че хубави къщи!!! И аз напоследък нещо се заглеждам по къщи... да видим...
Хайде, мацки хубав ден ви желая!!! Усмивки!

# 69
  • Пловдив
Евче,страхоооотен подарък bouquet Честито!Ама и клипа е един път Wink

# 70
Честита Баба Марта, момичета!  bouquet Бъдете бели и червени, здрави и засмени!
Амини, хич не страдам пък аз от такива подмятания, първия път работих до последно и си имам обица и на двете уши. След това вече не се изпъвам. Цял живот после имаме да работим. Особено пък с близнаци, не бих имала никакви скрупули. Иначе за навика да се ходи на работа, контакта с колегите - за това те разбирам - обаче и това минава, особено като видиш, че си имала нужда от такова време, само за теб, за дома ти, за мъжа ти, защото после купона започва на други обороти  Hug
Жане, добре се е справила Лизка, и още как  Heart Eyes
Илейн, отпускаме ти забраната, вече е март, макар, че имаш още време да си постои беболината на топличко  Heart Eyes
Евче, честит да ти е, да си го ползваш със здраве  Hug Ние сме с авансовите подаръци - рибките  Simple Smile

# 71
  • Пловдив
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени,здрави и засмени и с по две чертички дарени! Hug Hug
Вчера Мама-та нещо ми правеше номера,пък и ми беше лошо и не можах да си включа.
Благодарности за темата на Шери!Много оригинални подаръци!Ти ги заслужаваш!
Браво и на момичетата че са се сетили и за организацията!
Ели-устиска го този 29-ти  Grinning,айде вече чакаме радостна вест от тебе.
Амини-честити ти седмици........32-ра с близнаци,това си е геройство,какви лиготии говориш ти?!Аз и с двете си бременности работих до 15-16 седмица само.Не слушай хората,те винаги трябва да имат какво да говорят.Важното е бебчетата да са добре и ти да си спокойна! Hug
Ева-много хубав подарък!Със здраве да си го ползваш!
Звездичке-за яслата.........ползвай всичко което ви се полага и го пускай малкия!То и аз така ще водя Зори първо до 10 ч.,после до обяд.Някой беше питал.........в никоя ясла няма да ви се разсърдят да си взимате детето на обед  Winkстига да си плащате месечната такса и да го взимате в точно определен час.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 09:28 от kali-m-g

# 72
Евче,със здраве да си ползваш подаръка.Този клип поздрав за петък ли беше hahaha?

Честита месечинка на Димана на мама Кей.Тя да почерпи с една снимка.

# 73
  • Истински се вижда само със сърцето.
Евче честит подарък  Hug

Звездичка разписала съм от днес сутринта пътната карта на клиента, тръгването е пожелание, ние чакаме  Mr. Green

Жане браво на Лизи - послушно детенце е тя  Heart Eyes

Честита месечинка на Димана - да е много здравичка  Hug

# 74
Честита Баба Марта!
Да сте здрави, румени , засмени! Много здраве и щъркела да долита двойно таз година.

Шери как се разчуствах и аз за изненадата ти.Много се радвам, че ти донесохме такава радост.А тортата е веднъж просто.
Амини честито 32 седмица.Хич не се кахъри, почивай и си гледай дечицата на топло.
На всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт