Баба Марта ще ни донесе тест с чертички две !Бъдещи мами над 35

• 39 711
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Аууу,МираБ,как прекрасно ти се е подредил деня Wink Чак ти завиждам благородно...При нас няма таквоз нещо в офиса.Аз взех на моите колежки нарциси,понеже за по-възрастни от мен и така го усещам тоя празник-на майката,обаче на тази на годините на моята,напр.Ние сме мами,ама млади още  Flutter Та честитя,ама не празнувам особено...

# 661
Честит празник момичета!
Да сте все така умни, добри и красиви! newsm51

Честит рожден ден на Ния! С нейният талант ще завладее света!

# 662
  • На остров
Честит празник на всички момичета  bouquet bouquet bouquet !
На ния да е все така талантлива и много весел рожден ден и пожелавам  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 !!!

Аз си избрах днешният ден и времето е слънчево почти и се вижда синьо небе, доволна съм  Simple Smile !

# 663
Честит рожден ден на талантливата ни художничка, Ния да е жива и здрава  bouquet тортата е страхотна

Честит празник, мили момичета  bouquet много усмихнат ден ви пожелавам.

Шери, къде е тая оранжерия бързо кажи ??

# 664
  • Пловдив
Аз ходих да си взема пратката с капс.Вечерна иглика.Някоя пила ли е?

# 665
  • На остров
Да аз пих и вчерна иглика и още 100 добавки  Simple Smile и на мм давах разни чудеса  Sunglasses

# 666
И аз я пих 1300 мг, имах някакви слаби отклонения в ТСХ и пролактина и реших, че няма да ходя по ендокринолози а ще си ги оправям с иглика. Успях  Wink

# 667
Честит рожден ден на малката художничка. Пожелавам и един ден нейните произведения да красят някоя галерия  Heart Eyes

Дупето с китката....... може ли адрес  Thinking

# 668
  • Варна
Честит празник, момичета! Бъдете усмихнати, уверени и спокойни дами...
Днес за първи път ми честитиха деня на мама... Хм, стана ми странно, сякаш не ставаше въпрос за мен...  Thinking
Вчера представянето в обществото мина що-годе добре. Рано-рано след обяд я хванаха коликите и през целия път от нас до църквата и обратно пищя. Даже и в колата пищя, което е необичайно за нея. А пъти си е повечко, защото ние ходим на църква в Аспарухово (Варненки и често посещаващите града ще ме разберат). В църквата по време на молитвата обаче беше спокойна. Сигурно защото я гушках там...
После в къщи тъкмо се поуспокои и дойдоха лелите и каките. Не плака много, но се превъзбуди и после от 21.00 до 24.00 адски рев. Накрая я пових с една пелена и заспа за две минути. И така до 05.10...  Shocked Като се събудих и като видях, че е минало 05.00, а тя не гъква и си изкарах акъла. Никога не е спала толкова часове без да промрънка поне. Обаче я събудих, наяде се и пак заспа. Всичко е наред - спахме двете до 09.00...  Blush
Ививка, и нашата питка беше обикновена, не сладка. Комшийката я прави и се разбрахме да не я прави сладка, а да сложа мед в малко съдче. Е да, ама аз забравих...  Embarassed Плюс това питката беше толкова вкусна, че я "ометоха" за нула време. Та минахме с несладка питка. Имаше много други сладки неща...
Качих ви две снимки от вчера. Вчера получихме пак много подаръци от Котето и кака Изабела, та сме накипрени с нейни "дънки". Голяма гъзария...  #Silly Благодарим, Коте...  bouquet ММ каза, че ще получиш много домати на лято като си дойдете...  Laughing
Днес за сефте сме и с многократни пелени, пак подарък от кака Изабела. Свиквам още, не знам дали ги слагам правилно, ама ще се науча...
Перу, по въпроса за бабите...
Скрит текст:
Ние още нямаме проблем с делене от нейна страна. Обаче противно на моите очаквания, свекърва ми е забравила как се гледа толкова малко бебе и я е страх. В смисъл не смее да я уригне, иска да я гушка, а пък не може да я подхване като хората. Като се разпищи и баба изпада в паника... ей такива неща. Снощи се прибра точно след като я бяхме нахранили. Пита може ли да я вземе. Докато кажа "внимавай, че току що е яла" и Ралица я оповръща цялата, защото я стиска през корема и я друса... Бабата се шашна, таткото се развика, бебето се разрева... въобще лудница. Честно казано, мислех че ще ме дразнят повече тези неща, ама не ми пука. ММ се ядосва повече и все се кара на майка си. Ама и тя не си признава, че не може. Все акъли дава, пък сама не си изпълнява заръките. Все мърмори да не сме я свиквали с биберон-залъгалка, пък като ревне бебето и не сварва да докопа биберона и да му го натъпче в устата...  Laughing
Ей такива ми ти работи, ама те бели кахъри... Учудвам се само, че ММ така се впряга. Очаквах повече хладнокръвие от него...

# 669
  • Пловдив
И аз я пих 1300 мг, имах някакви слаби отклонения в ТСХ и пролактина и реших, че няма да ходя по ендокринолози а ще си ги оправям с иглика. Успях  Wink
И аз се надявам...и моята е по 1300мг.Ти по колко капс. на ден приемаше?

Уанче,на мъжо какво му пробута Flutter

# 670
  • Истински се вижда само със сърцето.
Кали у вас е весело Simple Smile Раличка е голяма сладурана  Heart Eyes

Мистик сега видях и вашите снимки от Търново, много хубаво семейство сте  Hug ти сигурна ли си, че си за тази тема, струва ми си че си за 25 +  Mr. Green

Сигме, питай Дара за адреса ако го има  Joy

# 671
  • Пловдив
Илейн  Hug нали съм младолика,та...мисля да ги закова на 35  Flutter

# 672
Мистик, и аз съм пила вечерна иглика. 3 месеца. Мисля, че добре ми се отрази. Моята също беше от 1300 мг, по 1 на ден.
Кали, честито ви представяне в обществото, ще ида да я видя малката сладурка  Heart Eyes
Зази, да ти се оправи деня и да си изкараш една прекрасна вечер Hug
А...тез батковци...като гледам доста от темата късат синджира Laughing
Шери, да се оправяте колективно бързичко Hug
Сутринта напипах и 4я кътник пробил на дребния. Равносметката за 2 седмици -4 броя кътници. Сега си чакам почивката до серията кучешки Flutter

# 673
  • На остров
Кали все по спокойна звучиш  bouquet !

Мистик
Скрит текст:
по тази схема действах, но при нас нямаше никакъв проблем реално открит освен моето Хашимото, което според тукашните специалисти не е проблем когато е контролирано.

Beta Carotene по 1 на ден от 2-4 ден на МЦ за 10 дни
E-400  по 1 на ден, от 2-4 ден на МЦ за 10 дни
1МЦ ги пиеш по тази схема - 1 МЦ почиваш
след това приемаш само Е400 по 1 на ден от О. до М .когато си по горната схема
и от М до М когато почиваш

L-Arginine 2х500мг от М до М  на гладно
NAC   2х600мг от М до М  на гладно
Evening Primrose 2х1300mg, от М до М, след хранене

соQ10 по 1 на ден след хранене
Омега 3 по 2-3 на ден след хранене

Vitamin D3  по 1 на ден, след хранене
Omega-7 по 2 на ден , след хранене

ТМ може да приема:
Beta Carotene по 1 на ден
Е400 по 1 на ден
L-Arginine - по 2 грама или 2х2
NAC по 3 на ден
соQ10 по 1-2 на ден
Омега 3 по 3 на ден
Vitamin D3 по 1 на ден
за него са много полезни също ФК, цинк, селен

Понеже мм не обича ама хич таблетки, все му спират в гърлото  Mr. Green след първият месец взех фертил айд за мъже за да намаля поне част от хапчетата.
Няколко дни преди овулация включвах и Бисолвон 3 по 1 .

# 674
  • гр.София
Амини,забравих да пиша,че са със страхотни мерки юнаците! Браво мамче Simple Smile
Шери,пропуснала съм че сте болни. Как е положението днес?
Звездичка,еха,доста набързо ги изкара момчето тия зъбки. Дано сега да е по-спокоен  Hug
Кали,супер се справяте с Рали! Тя и моята свеки беше така,казва нещо че не трябва,ама като ревнете бебето тя първа го правеше. На думи са силни,ама като видят внучето си ревящо и сърце не им дава да го чуват.
Сигме,ако разбереш адреса,ще го хвърлиш ли и на мен Blush

Общи условия

Активация на акаунт