Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 47

• 56 459
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Потвърждавам, че групата във фб е тайна, не се притеснявайте.
Аз си пиша там редовно, когато имам нужда от съвет или просто от утеха  Blush
Ей сега вече се разконспирирах, някой ако случайно ме е разпознал да не ме издава, ей  Laughing

# 631
Да,групата стана тайна.Че аз навсякъде крия за репродуктивните си проблеми и ,къде съм пациентка.Това касае лично мен.И ЦАР във фб стана тайна.

# 632
  • Пловдив
ПП: впрочем г-жа Надежда Стаменова май пише във форума, но в другата тема за клиниката. Някой сеща ли се за ника и? Беше нещо като Nani_ или нещо подобно

Да, това и е ника на г-жа Стаменова. Преди седмица и пратих лично съобщение и я поканих в тази тема, но до момента нито ми е върнала лично, нито се е включила тук.
Може да няма достатъчно време. Ще и пиша и аз, за да и спиделя за идеята.

на мен ми излиза само страницата на клиниката в Фейсбук,а не група newsm78
Групата се казва ПАЦИЕНТКИ НА МБАЛ "НАДЕЖДА"
Ако не излиза, значи е тайна.
Оказа се, че не мога да добавям потребители (или нещо не се справям), но ако ми пишете на лични, ще ви изпратя контакт към модераторката на темата, за да ви добави тя.

Привет от модераторката на групата във фейсбук, досега групата беше тайна, затова не я намирате, ще я направим затворена, което ще рече, че ще я намирате, но докато не получите одобрение няма да виждате какво се пише. Пустнах пост в групата с питане до членовете също дали са съгласни за промяна от тайна в затворена.

# 633
Само с покани трябва да се влиза там.Не може, на който му хрумне да се самодобавя.Има инфо там, с която може да се злоупотреби.Лично мнение.

# 634
  • Пловдив
Само с покани трябва да се влиза там.Не може, на който му хрумне да се самодобавя.Има инфо там, с която може да се злоупотреби.Лично мнение.
Няма опция да е само с покани ... така или иначе когато групата е затворена само членовете и виждат какво се пише. Досега не е имало злоупотреби.

# 635
Е не би следвало да сте само тези които сте влезли до едно време. Ние другите които сме пациентки на клиниката какво, да не влизаме ли, защото имало лична информация?
Герда не си права, ако ще се делим, по добре да не влизам да си вдигам нервите излишно.
 Peace

# 636
Да не може да се самодобавя случаен човек.Аз си крия случая и се притеснявам.Само да си кажа,де.Нисой не е длъжен да се съобразява с мен.Не сте ме разбрали добре.

# 637
  • София
като се криеш чак толкова не влизаш в такива групи  Rolling Eyes

# 638
Понякога правиш такива изказвания, че човек мига на парцали и се чуди.
Ок, пази си случая в тайна.
Въпреки тайните и мистерията около теб, въпреки факта, че понякога с едно изречение успяваш да вбесяваш хората, аз от сърце ти стискам палци за успешен опит.  Peace Praynig

# 639
Абе кво ви става,бе жени.На мен не ми харесва случайни хора,непациенти да се самодобавят.Изразявам си моето мнение и нямам нужда от вашия качествен контрол, нито искам да споря.

# 640
  • Пловдив
Групата е вече само затворена и всеки може да я открие, добавянето става след одобрение на модератор, така че gerda  бъди спокойна никой не може да се самодобави, ние с  другата модераторка одобряваме всеки един подал заявка за членство!

# 641
Ако е затворена(без да съм 100% сигурна) мисля, че приятелите ти виждат къде членуваш.
Ако е тайна, имаш възможност да пишеш инкогнито и никой, освен участниците да не знаят за борбата ти.
Мисля, че Герда е права. Много хора не искат да стават тема за дискусия на приятелите, затова е добре да остане тайна групата. А когато някой има желание да бъде добавен, може да помоли за това. И мисля, че ако е писал достатъчно в темата тук, то няма причина да не бъде добавен и във фейса.
По друг начин стоят нещата, ако някой директно влезе тук с молба за присъединяване към групата.
Ех, че съм многословна, а дори не съм в тази група. Днес направих опит, но ми се струва много тромава процедурата  Wink, та затова ще си хортувам тук с вас.  Grinning

# 642
Има за какво да се добавиш и в групата.Имай търпение малко.

# 643
  • Пловдив
Мохини, именно заради тромавата процедура я правя затворена!

# 644
Нека е тромава процедурата.Веднъж се влиза.Вътре се споделя и намира много важна и нужна информация.

Общи условия

Активация на акаунт