Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 47

• 56 466
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
публична е

# 616
  • В сърцето на любимия човек
Не е публична, тайна е  Peace

# 617
  • София
хм, че на мен ми я предложи фейса, добавих си се.  newsm78

# 618
Здравейте,

Не знам дали точно тук е мястото, но... Другата седмица ще ми правят инвитро, но пропуснах да питам доктора дали трябва да се обезкосмя преди това. Предполагам, че да, но ми се искаше да съм сигурна, тъй като болката е неописуема...

Благодаря

# 619
Разбира се.

# 620
Преди пункция искат да си обезкосмена. Може и обръсната.

# 621
Аз се бръсна, не издържам на болката от епилатор или кола маска.

Бамба - преди май беше публична, но в момента под името пише "тайна група".

Мохини - ако искаш пиши ми, ще се пробвам да те добавя там.

# 622
Ясна работата. Ще боли... Благодаря ви

# 623
на мен ми излиза само страницата на клиниката в Фейсбук,а не група newsm78

# 624
ПП: впрочем г-жа Надежда Стаменова май пише във форума, но в другата тема за клиниката. Някой сеща ли се за ника и? Беше нещо като Nani_ или нещо подобно

Да, това и е ника на г-жа Стаменова. Преди седмица и пратих лично съобщение и я поканих в тази тема, но до момента нито ми е върнала лично, нито се е включила тук.

# 625
ПП: впрочем г-жа Надежда Стаменова май пише във форума, но в другата тема за клиниката. Някой сеща ли се за ника и? Беше нещо като Nani_ или нещо подобно

Да, това и е ника на г-жа Стаменова. Преди седмица и пратих лично съобщение и я поканих в тази тема, но до момента нито ми е върнала лично, нито се е включила тук.
Може да няма достатъчно време. Ще и пиша и аз, за да и спиделя за идеята.

на мен ми излиза само страницата на клиниката в Фейсбук,а не група newsm78
Групата се казва ПАЦИЕНТКИ НА МБАЛ "НАДЕЖДА"
Ако не излиза, значи е тайна.
Оказа се, че не мога да добавям потребители (или нещо не се справям), но ако ми пишете на лични, ще ви изпратя контакт към модераторката на темата, за да ви добави тя.

# 626
Аз тази седмица имах час и предложих на др. Стаменов, да си оставя клостилбегита, за някоя друга пациентка, понеже знаех, че трудно се намира, но ми каза, че пак може, да ми потрябва, да си го пазя и ми отказа, да го вземе.
Във всеки случай идеята е чудесна. Особенно тези капки к-Вит., на които след месец им свършва срока на годност.

# 627
Това за годността на капките Ка-Вит в листовката ли го пише, че моята я изхвърлих?
На последната ми пункция питах акушерките дали мога да ползвам стари капки, вече отворени и ми казаха, че може, ако са съхранявани в хладилник, не споменаха срок  newsm78

# 628
Ами на опаковката пише след отваряне един месец. Ама акушерките казаха, че няма проблем и до три месеца.

# 629
  • София
Е аз като пълна шматка ползвах тези от предишния път (около месец) но несъхранявани в хладилник  #Cussing out
То вече е късно да се вайкам. Доки каза, че те препятстват изтичане на кръв от яйчника след пункцията. Чудя се аз защо единия ден след пункцията си ме боля  корема точно като след изтичане на малко кръв в коремната кухина, а то пила съм нищо все едно. Шматка и това е. Ама кой да знае и защо не питах.

Общи условия

Активация на акаунт