Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Намерих един колаж на Кралицата - чудесен  newsm10

# 211
  • Плевен / София

да....чудесен....но тя май ни забрави... newsm45

# 212

да....чудесен....но тя май ни забрави... newsm45

Май наистина ни забрави...От Нова година не се е появявала...

# 213
  • Стара Загора
Цитат
Съдбата е сериал с много, ама много отрицателни герои от които по-голямата част са луди...
Ани,така е Peace Положителните се брояха на пръсти
Цитат
Не включвам тук Якуп, защото за мен Якуп е жертва на Къймет..
и след това на Шукран и нейната простотия и алчност.                                                                                                                        В първите серии даже се забавлявах с Якуп Laughing                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                малко интервю с Алина Боз                                                                                                                                                   http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/03/blog-post_10.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 214
Боби - Якуп се оказва голям нещастник - Къймет и Шюкран  му разказаха играта....

Elif & Kahraman ve Toprak

https://youtu.be/oa490bmpp8I

Един забавен момент...Режисьора е решил да си направи шегичка, уж, че бебчо е напишкал баща си...ама бебчо им изигра още по-голяма шега, като напишка наистина Кахраман...Хати не можа да се овладее от смях, но Ози остана на поста  до края... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 215
  • Русе
Здравейте отново!  Hug

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания!  Hug

Боби - Якуп се оказва голям нещастник - Къймет и Шюкран  му разказаха играта....

Един забавен момент...Режисьора е решил да си направи шегичка, уж, че бебчо е напишкал баща си...ама бебчо им изигра още по-голяма шега, като напишка наистина Кахраман...Хати не можа да се овладее от смях, но Ози остана на поста  до края... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ани  Peace страхотен момент беше това, а нали и ние с момчетата си сме го преживявали  Simple Smile - ни връща и в нашите спомени.  Simple Smile

# 216
  • Плевен / София
Скрит текст:

да....много сладък момент....татковците са много интересни с памперс в ръка.... Joy Joy Joy

# 217
Цвети, Гости
Скрит текст:
Когато за първи път отидох да гледам внука, решиха, че трябва да ме обучат как да сменям памперса на малкия сладур..изнесоха ми лекция...а аз казах, че след като Кахраман може да сменя памперси, сигурно и аз ще мога  Joy Joy Joy Joy кой бил Кахраман....ама като не гледат турски сериали, как да им обясня.... Grinning Grinning Grinning Grinning

И двамата - Хати и Ози нямат деца, но толкова добре изиграха ролята на родители на Топрак, че сякаш всичко беше истинско.... newsm53 направо им се наслаждавах като ги гледах....

А как двамата Елиф и Кахраман се желаеха...ама доктора не давал...а пък и малчо между тях...та брака им остана дълго неконсумиран....
Какви са тези мъже дето издържат години без жена - четат дневници.... Grinning

Soundtrack Belahan Jiwa Kahraman #3 - ANTV

https://youtu.be/M8bScErsjcc

Тази песен доста често звучеше в сериала...

Нали гледам от тук от там епизодите....Та попаднах на момента, когато Кахраман и Елиф бяха в къщата в планината, и Дафа се натресе....Та Кахраман искал да й казва нещо - в присъствието на Елиф...Кой знае какво е очаквала змията, ама Кахраман я срази с едно изречение....Че нали брака им с Дафа бил само на хартия.....Дафа потвърди с неохота....Нямаше кака Дафа да се гаври по-късно с Елиф, че всичко в живота им е било ОК!....

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 21:21 от MAMA-AN

# 218
  • Плевен / София
Скрит текст:
Цвети, Гости
Скрит текст:
Когато за първи път отидох да гледам внука, решиха, че трябва да ме обучат как да сменям памперса на малкия сладур..изнесоха ми лекция...а аз казах, че след като Кахраман може да сменя памперси, сигурно и аз ще мога  Joy Joy Joy Joy кой бил Кахраман....ама като не гледат турски сериали, как да им обясня.... Grinning Grinning Grinning Grinning

И двамата - Хати и Ози нямат деца, но толкова добре изиграха ролята на родители на Топрак, че сякаш всичко беше истинско.... newsm53 направо им се наслаждавах като ги гледах....

А как двамата Елиф и Кахраман се желаеха...ама доктора не давал...а пък и малчо между тях...та брака им остана дълго неконсумиран....
Какви са тези мъже дето издържат години без жена - четат дневници.... Grinning

Soundtrack Belahan Jiwa Kahraman #3 - ANTV

https://youtu.be/M8bScErsjcc

Скрит текст:
Тази песен доста често звучеше в сериала...

Нали гледам от тук от там епизодите....Та попаднах на момента, когато Кахраман и Елиф бяха в къщата в планината, и Дафа се натресе....Та Кахраман искал да й казва нещо - в присъствието на Елиф...Кой знае какво е очаквала змията, ама Кахраман я срази с едно изречение....Че нали брака им с Дафа бил само на хартия.....Дафа потвърди с неохота....Нямаше кака Дафа да се гаври по-късно с Елиф, че всичко в живота им е било ОК!....
как какви бе Ани....герой.... Joy Joy Joy

# 219
  • Стара Загора
Цитат
Какви са тези мъже дето издържат години без жена - четат дневници..
              Ани,Гости,такива като Кахраман и Галип-във филмите Grinning                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

# 220
момичета моля ви много спасете ме...от някъде мога ли да си изтегля денят в който е написана съдбата ми да я гледам защото и от двете места не ми тръгва и вече се отчаях  Sad Sad Sad

# 221
момичета моля ви много спасете ме...от някъде мога ли да си изтегля денят в който е написана съдбата ми да я гледам защото и от двете места не ми тръгва и вече се отчаях  Sad Sad Sad
Добре си дошла  Hug - още едно Съдбовно момиче  Hug
Прочети си личните съобщения....

Боби права си....Галип и Кахраман изкараха голяма суша  Grinning Grinning Grinning

Кахраман ще ни приготви омлет, ама няма да го ядете с нож и вилица, а ще топите с пръсти, защото така е по-вкусен  Party

# 222
  • Плевен / София
Скрит текст:
момичета моля ви много спасете ме...от някъде мога ли да си изтегля денят в който е написана съдбата ми да я гледам защото и от двете места не ми тръгва и вече се отчаях  Sad Sad Sad
Добре си дошла  Hug - още едно Съдбовно момиче  Hug
Прочети си личните съобщения....

Боби права си....Галип и Кахраман изкараха голяма суша  Grinning Grinning Grinning

Кахраман ще ни приготви омлет, ама няма да го ядете с нож и вилица, а ще топите с пръсти, защото така е по-вкусен  Party
ще дойдеш на моята приказка, че искаш Кахраман да ти сготви..... Joy Joy Joy

# 223
Гости ама омлет за вечеря...за закуска си искам палачинките с вишнево сладко...

Момичета до кой момент стигнахме в сряда при последното излъчване на сериала през седмицата  Thinking

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 22:40 от MAMA-AN

# 224
  • Плевен / София
Гости ама омлет за вечеря...за закуска си искам палачинките с вишнево сладко...

Скрит текст:

Момичета до кой момент стигнахме в сряда при последното излъчване на сериала през седмицата  Thinking
тамам....
от толкова празнични дни...вече забравих... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт