Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Гости
Цитат
от толкова празнични дни...вече забравих... Embarassed

На 5-ти оригинален епизод бяхме...но не помня свършихме ли го....започнахме ли 6-ти  Thinking

# 226
  • Плевен / София
Гости
Цитат
от толкова празнични дни...вече забравих... Embarassed

На 5-ти оригинален епизод бяхме...но не помня свършихме ли го....започнахме ли 6-ти  Thinking

красота... newsm46 smile3524

# 227
  • Плевен / София
Добро утро момичета....
ставайте.....закуската е готова...
Скрит текст:
Скрит текст:
и разбира се кафе.....
Скрит текст:
за настроение....
любимата песен на Ани...

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 08:31 от gostenka68

# 228
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugГости,мерси за кафето и палачинките Grinning       Ани Hug                                                                                                                                                                                

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 10:01 от bojana maneva

# 229
  • Плевен / София

Боби Hug

# 230
  • Стара Загора
Гости HugСнощи бях с Галип и Сабиха,та сутринта се успах LaughingЧета при арабите,че Хатидже ще се снима в нов проект с Енгин Акюрек,но пише,че информацията не е потвърдена официално Naughty                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 231
  • Плевен / София
Гости HugСнощи бях с Галип и Сабиха,та сутринта се успах LaughingЧета при арабите,че Хатидже ще се снима в нов проект с Енгин Акюрек,но пише,че информацията не е потвърдена официално Naughty                                                                                                                                                                                                                                                                                   
гледала съм го във "Ако бях облак" и "Каква е вината на Фатмагюл"/Пепел от рози/ последно игра с Туба....
да събудя другите момичета с още музика....

# 232
Здравейте момичета  Hug

Гости  Hug Боби  Hug

Гости -  love001 love001 love001 за палачинките, сладкото и кафето  и за песента на Ози Hug
Боби - хм...интересна новина....Това означава, че Хати не е бременна....

Нощес за първи път гледах финалния епизод на Съдбата с превод. Толкова им бях ядосана на този глупав финал, че не исках да го гледам...Но преди да отида да си легна взех решение и го изгледах целия..... легнах си в малките часове и се успах...
Имам едно предположение - Кютюка предполагам е отказала да играе унижаваща сцена за нейната "невинна" Дафа и затова нито я видяхме във финалния епизод, а пък за да запълнят времето отново са направили Елиф голяма бяла птица....дори се връщах да чета обяснението на Сонер, че Кахраман му се е обадил, че трябвало да отидат някъде....обяснения наистина на един луд....Елиф стоя в стаята, където й правиха системата...и изобщо не си потърси телефона...Сонер е сменил колата, и Елиф изобщо не проумява какво става, а влезе без никакъв проблем в яхтата....Ударили са го на финала на уволнение....
Както и да е...важното е, че финала е с добър край за Елиф и Кахраман....Жалко, че Зия бей го нямаше....Оказва се, че Дафа е създавала всички скандали.....или са били свързани с нея....

Май станаха много почивните дни - за мен това разбира се няма значение...но ми липсва Съдбата...

Прекрасен слънчев и приятен почивен ден на всички  Hug

# 233
Добро утро! Hug Hug Hug

Гости Hug,много си ранобудна!Когато си сервирала кафето и закуската bouquet,аз тогава станах! LaughingВечер лягам късно и затова сутрин се успивам! Wink

Боби Hug,благодаря и за твоето кафе и инфо! bouquet
Цитат
Момичета до кой момент стигнахме в сряда при последното излъчване на сериала през седмицата  Thinking
Ани Hug,стигнахме до момента,когато Дафа пристига в имението и пита Къймет-Коя е майката на бебето ,което носи Елиф?....,спорят и влиза Кахраман и тя му каза,че не е майката на бебето...била при гинеколожката и казала,че по никакъв начин не може да стане майка!Как се е появило бебето,Къймет е уредила всичко!Къймет повтаря-Детето е ваше!...Селим прави снимки с тел. на Гюлсюм,после тя на него с Керем! Peace

Приятна неделя,момичета! bouquet bouquet bouquet

ПП 2 отговора...Ани Hug...

# 234
  • Стара Загора
Цитат
Боби - хм...интересна новина....Това означава, че Хати не е бременна...
                                            Ани Hugкато прочетох инфото и на мен първата ми мисъл беше тази Thinking
Цитат
гледала съм го във "Ако бях облак" и "Каква е вината на Фатмагюл"/Пепел от рози/ последно игра с Туба....
да събудя другите момичета с още музика....
Гости,гледах го в"Пепел от рози"и"Черни пари и любов"!Само като бях облак не гледах,защото артистката не ми харесва Crossing Arms                             Злати Hug                                                                                                                                           

# 235
чаках някой ад публикува, за да пиша за Е.А....но вече се е появила Злати   Hug и Боби е писала  Hug

Злати значи сме влезли в 6-ти оригинален епизод...Във вторник ще разберем какво научи Дафа...
а в понеделник ще ходим на заведение....

За Енгин - гледала съм го в "Брак с чужденец", но там нямаше главна роля. Може би звездата му е изгряла в Пепел от рози. Знам, че има много почитателки, но на мен лично играта на Енгин не ми допада много...споко, ще обясня защо. Играе с много емотикони - тоест с много жестове. Няма я спокойната игра на Ози например. С малко жестове да изрази чувствата си, че да ти се прииска да си на мястото на Елиф.....Дано да съм се изразила правилно....
Но нямам нищо против да ги гледам в общ проект с Хатидже...

Kaderimin Yazıldığı Gün - Elif & Kahraman || Son Arzum

https://youtu.be/vhmrphQZu8U

Поздрав с един клип на Дилаханъм  Hug

# 236
  • Плевен / София
Ани,Злати Hug Hug
Злати, така е ...починах си добре при мама и сега съм ранобудна... Joy Joy Joy
Ани, много неща в този сериал бяха съшити с били конци....
Скрит текст:
раждането на Едже е едно от тях...
Боби, в"Ако бях облак" за първи път гледах Енгин.....сериала е тежък , но си заслужава.... Stop

най ме е яд , че изтриха всички преводи на песни от сериала....при това те никога не правят преводи на песните... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire не спечелихме, че го гледаме по ТВ...само затриха труда на момичетата... smile3511

# 237
Здравейте!  Hug Hug Hug

Има красива пролет!  bouquet

# 238
  • Плевен / София
Здравейте!  Hug Hug Hug

Има красива пролет!  bouquet
DilaHanim Hugблагодаря....прекрасни са...

# 239
Гости

Цитат
много неща в този сериал бяха съшити с били конци....
Не само съшити с бели конци, ами сценаристите не си четяха собствените творения...
Например случая с Якуп...там е най-фрапиращо...Сценаристите подцениха зрителите с тези недомислици....За мен това е голяма излагация от тяхна страна....

За преведените песни - има преведени песни и в сериала. Ако можех да правя клипове щях да направя с преведените песни...но не мога. А съм сигурна, че БТВ няма да пускат преводи на песните.Жалко за труда на момичетата, които превеждаха година и половина.

Дилаханъм  Hug изгуби се миличка  Hug Прекрасни цветя  Hug

Още един твой клип от Съдбата с една любима песен....

Kaderimin Yazıldığı Gün - Gidiyorum || Kahraman & Elif

https://youtu.be/3oXGoeDrlBo

Общи условия

Активация на акаунт