Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
                                                                                                                  Това е хубава двойка newsm10 Бурак ми е много невзрачен до Хатидже!                                                                  Криси HugЧестита Баба Марта Flowers Four Leaf Clover

Боби - уби ме... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Той е 2 метра мъж...как ще ти е невзрачен  Joy Joy Joy JoyХатидже изглежда по-зряла, а той е като детенце, но нали знаеш за разликата във възрастта...

Още един поздрав пак с двамата....Ози много нежен и романтичен....

Niran Ünsal & Özcan Deniz Aklım Hep Sende

https://youtu.be/ugnF8ProuJ8

# 76
Наде в Сон бахар химията между Еркан и Айча Варлър беше истинска. Много бяха писали тогава...дори жена му си беше отишла...носи се слух, че тъста му е платил, за да финализират сериала. Ако си спомняш във втори сезон безпричинно имаше само 7 епизода.
На мен пък Хатидже ми хареса в Дила ханъм...Но не влязох в сериала както в Любов назаем и сега в Съдбата.

Да ви поздравя с едно изпълневие на Ози и Ниран

Скрит текст:

Скрит текст:
Niran Ünsal Özcan Deniz Düet Nasip Değilmiş Beyaz Show 2014

https://youtu.be/pQv4Eeqc15c

Всичко е късмет пее Ози....

Мерси за поздрава, аз на по-късен етап разбрах, че е и певец освен актьор.
И в тазвечершната серия по БТВ свири, и пя.
Брех, все нещо се случва по сетовете, я любови, я ревности, я скандали.
Не знам кой е по-голям от двамата, но на мен лично въпреки, че са ми симпатична двойка Хатидже и Бурак той ми се вижда някакси като дечко чисто физически пред нея.

# 77
Наде - преди Съдбата не съм гледала нищо с  Йозджан...Но сега много ми хареса играта му. Страхотен професионалист наистина. Всички  актьори изказаха много суперлативи по негов адрес - било удоволствие да играят с него...
Кютюка разбира се освен мнението за актьора беше казала, че все пак Дафа първа била прегърнала и целунала Кахраман и той до последно обичал Дафа и я гледал с романтичен поглед...
Змия  smile3511 - Кахраман последно й каза, че не я обича, а колко пъти го доказа преди това.....
Много се нервихме докато сценаристите си правиха гаргара с нас, но Кахраман и Елиф са символ на истинската любов  Two Hearts Two Hearts А Ози и Хати заслужават да се гледат....

Kahraman & Elif- Tutamadım Ellerini

https://youtu.be/9nAH7SkhOTU

Боби
Скрит текст:
Пожелавам ти успех утре. Когато можеш се обади - тоест пиши...
Утре ще гледам да приготвя кафе...но ти ще пиеш може би в други ден.
Стискам ти палци. Не се страхувай. Всичко ще е ОК!

Наде пропуснах да ти отговорая на последния въпрос - Бурак е по-малък от Хатидже с 4 години...Затоав така изглежда като дечко...

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 00:11 от MAMA-AN

# 78
  • Стара Загора
Добро утро,на всички,момичета Hug Hug Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ани Hug
Скрит текст:
мерси за подкрепата !Уж не се страхувам,но ми е притеснено!Когато мога ще мина да ви нагледам и ще пиша.
Цитат
Боби - уби ме...   Той е 2 метра мъж...как ще ти е невзрачен Хатидже изглежда по-зряла, а той е като детенце, но нали знаеш за разликата във възрастта...
Имах предвид,че е известен покрай Хати,а не със ролите си(поне за мен).Той изобщо снимал ли се е някъде след "Черни Планини"?

# 79
Добро утро в сряда - последния работен ден от тази седмица  Hug
Боби абсурд е да те изпреваря  Naughty Приготвила си ни кафето като грижовна мама  Hug
Скрит текст:
късмет мила
А сега докато пия кафето - няма да бъде до обяд, защото имам излизане - ви пожелавам слънчев и спорен ден  Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover и само положителни емоции  Peace

Довечера ще правят операция на Назлъ....

Боби - Бурак освен в Черни планини е играл в Малки жени и във Великолепния век...За друг сериал не знам....

Наде - забравих да отговора за рейтинга на Парченцата - в 52 епизод - последния с Гюлсерен беше 9 и нещо...Сега е паднал значително 6 и нещо...Не помня точните цифри, Злати може би ги помни..

# 80
Добро утро, сладури!
Четох ви снощи ъи се посмях от сърце! Благодаря ви! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Наде, и аз съм на твоето мнение за Бурак и Хатидже - не изглеждат "паснати", винаги съм си мислела докато ги гледам , че Ози е мъжа за Хатидже, но нас никой не ни пита....

Боби,
Скрит текст:
с теб сме ! Всичко ще мине както трябва!

Забравих нещо-
Скрит текст:

# 81
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Наде, Hug радвам се, че се виждаме отново....
За снощната серия....нали не успях да стигна до компютъра.... Joy Joy Joy
Дафа си показва вече истинското лице....тя за нищо не е виновна , но никой не може да "посяга" на "нейното" дете.....
Скрит текст:
но в момента в който разбра , че е "чуждо" /Кахраман нали е чужд Naughty/ направи опит да го убие... Peace
Елиф е разкъсвана от желание да убеди майка си, че е същото момиче, но съвестта не и позволява да направи аборт.....никога не мога да забравя думите и към Кахраман....
бъдещи събития Stop
Скрит текст:
"...а кой ви каза, че моя живот е по важен от неговия..."
Максуд мен също в началото не ме дразнеше толкова....но после.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire но Дафа държи първенството... Naughty
Боби
Скрит текст:
късмет миличка....
Момичета изчезвам за празниците....да не си помислите, че съм ви изоставила....
отивам да си пия кафето....

# 82
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugАни HugДеси HugГости Hug

Боби,
Скрит текст:
С теб съм! Hug Flowers Four Leaf Clover

Цитат
Боби - Бурак освен в Черни планини е играл в Малки жени и във Великолепния век...За друг сериал не знам....
Ани,преди Малки жени съм го гледала и в ''Клетва''(В главните роли са Серхан Яваш и Туба Юнсал)! Peace
Цитат
Наде - забравих да отговора за рейтинга на Парченцата - в 52 епизод - последния с Гюлсерен беше 9 и нещо...Сега е паднал значително 6 и нещо...Не помня точните цифри, Злати може би ги помни..
Ани,така е!С Нургюл Парчетата имаха по-висок рейтинг и държаха 1 или 2 място-рейтинга беше м/у 7 и 8!52еп.-1място-9,31(последен с Гюлсерен)! PeaceА сега са 3-4 място-с 6,...рейтинг!, от 29 февруари-6,82! Peace

Ебру със Седа(гримьорката) и Дениз(2-ри рецисьор)....от рускините...

Приятна сряда,момичета! Hug Hug Hug

# 83
Здравейтеее. Hug..........Hug
Гости. Grinning
Благодаря Ви момичета за отговорите.
Аз Бурак в "Черни планини" не съм го гледала, само съм го мяркала, но преди това съм го засичала чат-пат в един сериал "Малки жени" в ролята на Утко, честно казано не ме впечатли с игра.
Боби,
Скрит текст:
нямам идея по какъв повод момичетата ти стискат палци и ти желаят успех, но и от мен приеми пожелания за всичко най-най-най. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 84
Привет момичета  Hug

Деси  Hug Гости  Hug Злати  Hug Наде  Hug

Голяма скука ще бъде в тези празнични дни - няма да има Съдба и повечето от вас няма да ви има  ooooh!
Ще работя и в почивките ще си гледам някой и друг епизод от Съдбата - като ще прескачам Дафа и Къймет....

Гости - аз снощи се изказах - още при онлайн гледането не ми хареса, че Елиф поиска гаранции от Кахраман, че ще направи всичко за майка й и сестра й....С това образа й лекичко олекна. Но пък следващите й постъпки ще ни накарат бързо да забравим този момент на слабост....
Но от цялата история видяхме истинските лица на героите....Дафа сигурно още в следващия епизод ще съжалява, че Елиф не е направила аборт....Плана на Къймет беше пред срив...Тя се уплаши, защото ако Елиф се откаже и всичко заминава...Та нали Дафа не може дори да стане донор за друго сурогатно майчинство....Кахраман обаче най-много ми хареса...Натри им носовете на двете клявки....
Харесаха ми и думите към Елиф "Сега също си в безизходица и трябва да вземеш решение"....Кахраман не я притиска, но факта, че каза, че когато е чул сърцето на бебето всичко звуци са изчезнали, замлъкнали...само е чувал как бие сърчицето, което означава, че това дете иска да живее....И Елиф не можа да си представи, че ще убие този живот...
Голям дипломат е Кахраман - вади душата с памук.... Grinning

Наде
Скрит текст:
Ние тук освен за сериалите си споделяме и личните проблеми. Днес Боби е на операция и затова й пожелаваме здраве, късмет и всичко да мине добре....
Боби, надявам се вече всичко да е минало. Ще чакаме да се обадиш. с Теб сме миличка  Hug

довечера дали ще стигнем до този момент...Много е хубав...Дори мога да кажа започва се....Кахраман все по-често ще мисли за Елиф...

# 85
Привет момичета  Hug

Деси  Hug Гости  Hug Злати  Hug Наде  Hug

Голяма скука ще бъде в тези празнични дни - няма да има Съдба и повечето от вас няма да ви има  ooooh!
Ще работя и в почивките ще си гледам някой и друг епизод от Съдбата - като ще прескачам Дафа и Къймет....

Скрит текст:
Гости - аз снощи се изказах - още при онлайн гледането не ми хареса, че Елиф поиска гаранции от Кахраман, че ще направи всичко за майка й и сестра й....С това образа й лекичко олекна. Но пък следващите й постъпки ще ни накарат бързо да забравим този момент на слабост....
Но от цялата история видяхме истинските лица на героите....Дафа сигурно още в следващия епизод ще съжалява, че Елиф не е направила аборт....Плана на Къймет беше пред срив...Тя се уплаши, защото ако Елиф се откаже и всичко заминава...Та нали Дафа не може дори да стане донор за друго сурогатно майчинство....Кахраман обаче най-много ми хареса...Натри им носовете на двете клявки....
Харесаха ми и думите към Елиф "Сега също си в безизходица и трябва да вземеш решение"....Кахраман не я притиска, но факта, че каза, че когато е чул сърцето на бебето всичко звуци са изчезнали, замлъкнали...само е чувал как бие сърчицето, което означава, че това дете иска да живее....И Елиф не можа да си представи, че ще убие този живот...
Голям дипломат е Кахраман - вади душата с памук.... Grinning

Наде
Скрит текст:
Ние тук освен за сериалите си споделяме и личните проблеми. Днес Боби е на операция и затова й пожелаваме здраве, късмет и всичко да мине добре....
Боби, надявам се вече всичко да е минало. Ще чакаме да се обадиш. с Теб сме миличка  Hug

Скрит текст:

довечера дали ще стигнем до този момент...Много е хубав...Дори мога да кажа започва се....Кахраман все по-често ще мисли за Елиф...
Здрасти Ани.  Grinning
Ясно за Боби, вярвам, че всичко е ОК и е.
Ми то май, ще трябва да прескачаш целите епизоди кажи-речи, че Дафинка и учителката й никнат навсякъде, и по всяко време като гъби след дъжд.

# 86
Наде - стига да има нерви човек е интересно да се гледат двете вещици...Но не всякога мога да ги издържа...Особено кагато кроят плановете двете змии... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 Може да се напише учебник за злодеянията им...Сценаристите се оказва, че са големи нещастници и черногледи драскачи....За 50 епизода едва ли може да се съберат общо 1-2 епизода в които двете вещици да не тровят живота на Кахраман и Елиф....Но пък се наслаждавахме на малкото, но красиви моменти....

Един от тези моменти....

Скрит текст:
Тук Кахраман все още не знае, че Елиф е биологична майка на неговота дете и въпреки това...поиска двамата да сглобят играчката

# 87
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Наде HugАни Hug

Имало е премиера на игр.филм Kaçma Birader,в който участват Алина Боз и Нурсел Кьосе!Присъствали са много от колегите им! Peace

Алина с майка си....

Нурсел с приятеля си....

Лейла с брат си....

# 88
Привет момичета!

Ани  Hug  Злати  Hug  Гости  Hug  Боби  Hug Ели  Hug Деси  Hug Наде  Hug Лу  Hug

Добре дошли в темата на Надето и Лу Peace

Виждам ,че гледате отново "Съдбата" ,приятно следене на сериала .

# 89
Злати, Hug Тио, Hug благодаря. Grinning
Ози преди този сериал съм го мяркала в един друг от далечната им младост с Нюргюл, също така го гледах от-до обаче във филм с Фахрие(ако не греша тогава са били гаджета) с много тъжен финал.

Общи условия

Активация на акаунт