Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро! Hug Hug Hug

Цвети Hug,честит рожден ден на синчето! baloni
Вече написах пожеланието в другата тема Wink,
но и тук да има нещо-това,което му пожелаят днес да се сбъдне! smile3525
 Благодаря за почерпката и наздраве! Hug Heart Eyes

Да почетем и починалите ни близки! Praynig
Скрит текст:

Ани HugБризче HugБоби Hug

Хубав ден,момичета! Hug Hug Hug

# 196
Боби  Hug Цвети  Hug Злати  Hug

Цвети   baloni Честит Рожден Ден на момчето ти baloni
Да бъде жив и здрав и ако не е срещнал истинската любов му пожелавам от сърце това да се случи много скоро  newsm10 Честит празник в семейството ви  Hug Благодаря за почерпката  Hug
Скрит текст:

Боби - не тогава не го каза...Тя само Мерием не знае...Шюкрян и Якуп знаят...

Злати благодаря за пожеланията  Hug

Скрит текст:
Въпреки критиките, които отправих към Кахраман, това, което той ще каже на Елиф, че иска да остарее с нея, не е лъжа...Понякога се отклоняваше от правия път, но вървеше успоредно с него....След Елиф не можа да докосне друга жена.....

# 197
  • Стара Загора
Ани HugЦвети HugЗлати Hug                                                                                                                                                                Цвети uraЧестит Рожден Ден на синчето ти  party023                                                                                                                               Нека да ти е жив и здрав HugМерси за почерпката Hug
Скрит текст:

# 198
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
Цвети , да ти е живо и здраво момчето party006
Добре дошли welcome на новите момичета и от мен...вярно, че сме гледали сериала, но приемаме всеки, който иска да сподели мнение за видяното в него....ако е различно....няма страшно....не е необходимо да пеем в хор... Naughty Peace
коментар за нещо престоящо Stop
Скрит текст:
относно това дали щяха да се разделят Елиф и Кахраман, ако не беше открил телефона на Зия....аз мисля, че не.....това е мисия невъзможна....той не повярва, че е мъртва и я чака две години....просто щеше да е нужно време, за да разбере, че е сгрешил...
Боби Heart Eyes радвам се, че си по добре...
Днес е задушница.....
Скрит текст:
ден в който си спомняме за тези, които не са вече между нас....лека им пръст ...
да пием ли кафе...
Скрит текст:
относно сравнението на Еркан и Озджан.....знаете към кого клонят везните  при мен... Joy Joy Joy

# 199
Боби  Hug Гости  Hug

Гости добре си се завърнала - сукна ли си от мама  Grinning Бях търпелива 3 дни, но за утре чакам палачинки със сладко от вишни....Благодаря за кафето  Coffee Hug

Гледах части от епизода когато
Скрит текст:
Мерием беше подлудяла...И сега не мога да й простя за стореното. Да посегнеш на новородено, защото си отгледала и възпитала един егоист е престъпление...Гледах внимателно моментите на колебание у Ибрахим и безочието на Дафа....За тази ведма нищо добро..... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Дори един убиец се колебаеше, но не и Дафа....

Тя стои с телефона в ръце и чака хубави новини....

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 16:05 от MAMA-AN

# 200
  • Плевен / София
Ани, при мама е най хубаво... Joy Joy Joy Joy
така е... Дафа не се спря пред нищо.... Naughty

# 201
Гости скоро се бях замислила, че нито един мъж не се влюби в Дафа...Просто нямаше такъв....Всеки я е преценил що за птица е...
Преди малко гледах как Айсел искаше да занесе храна на Елиф и Гюлсюм какви глупости изприказва....Дори и слугянята, която е човек от народа и беше унижавана толкова пъти не я съжали....

Толкова отрицателни персонажи в този сериал  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 202
  • Плевен / София
Гости скоро се бях замислила, че нито един мъж не се влюби в Дафа...Просто нямаше такъв....Всеки я е преценил що за птица е...
Преди малко гледах как Айсел искаше да занесе храна на Елиф и Гюлсюм какви глупости изприказва....Дори и слугянята, която е човек от народа и беше унижавана толкова пъти не я съжали....

Толкова отрицателни персонажи в този сериал  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
точно тя пък не знам какво толкова искаше от Елиф.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ани ти къде гледаш.....разбрах, че на доста места вече ги няма сериите... ooooh!
Кахраман"....какво семейство.....като филм на ужасите..."

# 203
  • Стара Загора
Гости Hugдобре си се завърнала,както разбирам от мама! HugИ аз ходих при моята на обяд Grinning                                                                     Ани Hug
Скрит текст:
Мерием,в тези епизоди много ме дразнеше,и тя направо беше жестока с Елиф,но не я намразих! Дафа в целия сериал нямаше нито една добра постъпка,дори и в първите епизоди!Леко се размина само със затвор,дано поне е с доживотна присъда #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гости,мерси за кафето Grinning
Скрит текст:
Ках не повярва,че е мъртва и я чака 2 години,ама как я чака?Женен за Дафа!!!И това не можах да му простя на Ках! Crossing ArmsПравилно му каза Ел,че "обичащия човек ще чака цял живот"! NaughtyКах можеше да се прибере в имението,да бъде с децата си,без да се ожени втори път за чумата!Можеше да убеди и Зия бей в това,защото баща му уважаваше решенията му!
                                                                                                                                                                                                                                                                "Щастливия"младоженец Cry                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 204
  • Плевен / София
Гости Hugдобре си се завърнала,както разбирам от мама! HugИ аз ходих при моята на обяд Grinning                                                                     Ани Hug
Скрит текст:
Мерием,в тези епизоди много ме дразнеше,и тя направо беше жестока с Елиф,но не я намразих! Дафа в целия сериал нямаше нито една добра постъпка,дори и в първите епизоди!Леко се размина само със затвор,дано поне е с доживотна присъда #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Гости,мерси за кафето Grinning
Скрит текст:
Ках не повярва,че е мъртва и я чака 2 години,ама как я чака?Женен за Дафа!!!И това не можах да му простя на Ках! Crossing ArmsПравилно му каза Ел,че "обичащия човек ще чака цял живот"! NaughtyКах можеше да се прибере в имението,да бъде с децата си,без да се ожени втори път за чумата!Можеше да убеди и Зия бей в това,защото баща му уважаваше решенията му!
                                                                                                                                                                                                                                                                "Щастливия"младоженец Cry                                                                                                                                                                                                                                                                                   
права си Боби Party .....но аз затова харесвам Кахраман....защото нищо човешко не му е чуждо Naughtyгреши като всеки от нас....просто не му бяха останали сили да казва, че Елиф е в сърцето и главата му....и никой да не му вярва....а на Дафа и излязоха криви сметките......остана си само с подписа....той да я топли вечер... Joy Joy Joy

# 205
Привет! Hug Hug Hug

Ани HugБоби Hug

Гости Hug,добре завърнала се след празниците! Laughing

За Сиси Hug,ако намине и др.желаещи превод на Кралицата на нощта-8-ми еп. с бг.субт.! Peace
Скрит текст:

# 206
Гости и аз не знам какво искаше Гюлсюм от Елиф - може би й е завидяла...че едно обикновено момиче от народа, или както я наричаха Дафа и Хазал една проста селянка.... се е "уредила" с хубав и умен мъж...Може би пиша глупости, но това ми дойде първо на ума...Нали си спомняш как Гюлсюм "припадаше" по тренера на Шюкрян...Нали е госпожица..... Търсеше си мъж по така, не някой като Ибрахим и Максут...

Боби и аз не можах да простя на Кахраман
Скрит текст:
Втората женитба със змията, още повече като знаеше че тя се е опитала да убие Топрак и Елиф....Но единственото ми успокоение беше, че каза на Дафа, че ще бъде само баща на децата...Но друго не можах да му простя, че позволи на Топрак да нарича тази вещица майка...От това най-много се обиди и Елиф...
Каквото и наказание да е получила Дафа е малко....единствено със смъртта й, можеше да си плати за всички грехове...Но пък тогава ефекта нямаше да бъде същия...Може би Кахраман отново щеше да има угризения....От казаното от Топрак, разбираме, че Дафа не се е появила по-късно...Може да е получила доживотна присъда.....

Злати  Hug

Добре, че това гевезе Нехир я нямаше във втори сезон....

# 207
  • Плевен / София
Злати Heart Eyesблагодаря за серията....ще и дойде времето... Peace
Гюлсюм е завистлива...вярно е...но това, че е безсърдечна е непростимо.....смяташе, че Елиф си е заслужила #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireкое по точно.....
Скрит текст:
колко пъти се опита Дафа да я убие....откраднаха и детето....живя две години затворничка....видя и чу Топрак да казва "мамо" на Дафа......и когато се опита да каже истината Кахраман и каза, че ревнува...... ooooh!но слава богу ....господ си знае работата и на всеки му "отсипа" каквото е заслужил.... Stop

# 208
  • Стара Загора
Цитат
защото нищо човешко не му е чуждо Naughtyгреши като всеки от нас....просто не му бяха останали сили да казва, че Елиф е в сърцето и главата му....и никой да не му вярва....
  Гости,важното е,че той вярваше...Като беше толкова убеден,че Ел е жива,защо се ожени пак за Дафа!Така или иначе живота му без Ел загуби смисъл,какво го стопли брака със змията!                                                                                                                                     И после обвини Ел"Така ли се връщаш в живота ми"?Ами той как я посрещна?-под ръка с най-върлия и враг и на това отгоре собственото и дете казва на Дафа"мама"!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ани,Гости,докато напиша поста се мръкна
Скрит текст:
дойдоха ми колежки на гости Heart Eyes
          Гюлсюм е един коравосърдечен,повърхностен човек!Всичките простотии ги правеше от страх да не си изгуби работата Crossing ArmsИнтереса клати феса!                                                                                                                                                                                                                  Злати Hug

# 209
Боби - не беше само за работата...Когато

Скрит текст:
Дойде педагожката и Айсел каза, че й е много тъжно за Елиф...в смисъл, че тя е родна майка на Топрак и едва сега детето научава това, Гюлсюм пак се изцепи - Да, ама Топрак изтича при Дафа....може би искат да ни покажат, че независимо от произхода...и сред богатите и сред бедните има изроди....каквито бяха Дафа, Невал, Къймет, Керем,  Гюлсум, Максут, ако щеш и Нехир....по-късно Сонер....алчни злобари като Шюкрян....
Не включвам тук Якуп, защото за мен Якуп е жертва на Къймет....
Например за мен Султан е един жесток човек, макар, че имаше моменти в които беше права...Но това, което трябваше да преживее Елиф, 1/3 от вината е на Султан, а останалите 2/3 на Дафа и Къймет...
Съдбата е сериал с много, ама много отрицателни герои от които по-голямата част са луди...

Общи условия

Активация на акаунт