Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 626
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен / София
Скрит текст:
Гости

Цитат
много неща в този сериал бяха съшити с били конци....
Не само съшити с бели конци, ами сценаристите не си четяха собствените творения...
Например случая с Якуп...там е най-фрапиращо...Сценаристите подцениха зрителите с тези недомислици....За мен това е голяма излагация от тяхна страна....

За преведените песни - има преведени песни и в сериала. Ако можех да правя клипове щях да направя с преведените песни...но не мога
. А съм сигурна, че БТВ няма да пускат преводи на песните.Жалко за труда на момичетата, които превеждаха година и половина.

Скрит текст:

Дилаханъм  Hug изгуби се миличка  Hug Прекрасни цветя  Hug

Още един твой клип от Съдбата с една любима песен....

Kaderimin Yazıldığı Gün - Gidiyorum || Kahraman & Elif

https://youtu.be/3oXGoeDrlBo

Ани, това казвам и аз ....изтриха преводи на песни от сериала, които те така или иначе не правят.... Naughty

# 241
Гости - така е..Ножа и хляба е в БТВ. Затова съжалявах, че именно те са закупили сериала, а не НТ...

Kaderimin Yazıldığı Gün - Nereye Kadar

https://youtu.be/1HXXTkiHN0Y

# 242
  • Плевен / София
аз отивам да се разходя в Измир с Кахраман... newsm44 newsm68 newsm44
за вас това...

# 243
  • Стара Загора
                                                                                                                                                      Както Ви информирахме още миналата година, през 2016 г. един от най-известните и добри турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", предстои да се завърне на екран с нов сериал, в който ще изпълни роля, съвсем различна от досегашните му - на лошо и бунтуващо се момче, което е син на влиятелен бизнесмен. Любопитно е, че в момента любимецът на милиони зрителки по света, снимал се за последно в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) до юни м. г., се подготвя усилено за участието си в новия сериал, като вече е почти сигурно коя актриса ще бъде негова екранна партньорка в новия му проект! Това е Хатидже Шендил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Черни планини" и "Дила", а отскоро и в "Част от мен", която по последна информация почти е стигнала до договаряне с продуцентите на обещаващия проект. Отиват ли си според Вас като двойка Енгин и Хатидже?                                                                                                                                                                                            Май ще се окаже вярна новината  newsm78 Значи Хати не е бременна Naughty                                                                                                                                                                           

# 244
  • Плевен / София

Скрит текст:
  Както Ви информирахме още миналата година, през 2016 г. един от най-известните и добри турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", предстои да се завърне на екран с нов сериал, в който ще изпълни роля, съвсем различна от досегашните му - на лошо и бунтуващо се момче, което е син на влиятелен бизнесмен. Любопитно е, че в момента любимецът на милиони зрителки по света, снимал се за последно в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) до юни м. г., се подготвя усилено за участието си в новия сериал, като вече е почти сигурно коя актриса ще бъде негова екранна партньорка в новия му проект! Това е Хатидже Шендил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Черни планини" и "Дила", а отскоро и в "Част от мен", която по последна информация почти е стигнала до договаряне с продуцентите на обещаващия проект.
Отиват ли си според Вас като двойка Енгин и Хатидже?[/b]                                                                                                                                                                                            Май ще се окаже вярна новината  newsm78 Значи Хати не е бременна Naughty                                                                                                                                                                           
аз лично не мога да кажа отиват ли си....ще видим като започне сериала.... Naughty

# 245
  • Стара Загора

Скрит текст:
 Както Ви информирахме още миналата година, през 2016 г. един от най-известните и добри турски актьори Енгин Акюрек, познат у нас чрез ролите си в хитовете "Брак с чужденец" и "Пепел от рози", предстои да се завърне на екран с нов сериал, в който ще изпълни роля, съвсем различна от досегашните му - на лошо и бунтуващо се момче, което е син на влиятелен бизнесмен. Любопитно е, че в момента любимецът на милиони зрителки по света, снимал се за последно в тоталния хит "Черни пари и любов" (Kara Para Ask) до юни м. г., се подготвя усилено за участието си в новия сериал, като вече е почти сигурно коя актриса ще бъде негова екранна партньорка в новия му проект! Това е Хатидже Шендил, която у нас познаваме чрез ролите ѝ в хитовете "Черни планини" и "Дила", а отскоро и в "Част от мен", която по последна информация почти е стигнала до договаряне с продуцентите на обещаващия проект.
Отиват ли си според Вас като двойка Енгин и Хатидже?                                                                                                                                                                                            Май ще се окаже вярна новината  newsm78 Значи Хати не е бременна Naughty                                                                                                                                                                          
аз лично не мога да кажа отиват ли си....ще видим като започне сериала.... Naughty
И аз не мога да кажа нищо по въпроса... Thinking Все още съм под въздействието на Ози и Хати -перфектната двойка Peace                                                                                                                                                                       Дилаханъм Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 13:23 от bojana maneva

# 246
Боби - благодаря за подробностите около новия сериал с участието на Хатидже...
Ами дали двамата биха били добра двойка - ще видим. Предварително не мога да кажа нищо...Хатидже до сега си пасна добре с Еркан и с Йозджан - и аз като Боби мисля, че с Ози бяха перфектната двойка...Но видяхме в Парченцата, че Еркан и Нургюл не си паснаха, независимо, че и двамата са добри актьори....
До сега Хатидже се качва по стълбата на горе. Дано и в новия проект да е така...макар, че новата двойка ще я сравнявам с Елиф и Кахраман...как Ози би изиграл даден момент....

Поздрав с една хубава песен на Ози с Бг субтитри....

Ozcan Deniz - Nasip Degilmis (бг Суб)

http://vbox7.com/play:028d1d4f&p=playlist&id=1264533&order=

Съсипах живота си с любов..
Плачи сърце не е било писано да сме заедно

# 247
  • Плевен / София
Скрит текст:
Боби - благодаря за подробностите около новия сериал с участието на Хатидже...
Ами дали двамата биха били добра двойка - ще видим. Предварително не мога да кажа нищо...Хатидже до сега си пасна добре с Еркан и с Йозджан - и аз като Боби мисля, че с Ози бяха перфектната двойка...Но видяхме в Парченцата, че Еркан и Нургюл не си паснаха, независимо, че и двамата са добри актьори....
До сега Хатидже се качва по стълбата на горе. Дано и в новия проект да е така...макар, че новата двойка ще я сравнявам с Елиф и Кахраман...как Ози би изиграл даден момент....

Поздрав с една хубава песен на Ози с Бг субтитри....

Ozcan Deniz - Nasip Degilmis (бг Суб)

http://vbox7.com/play:028d1d4f&p=playlist&id=1264533&order=
Съсипах живота си с любов..
Скрит текст:
Плачи сърце не е било писано да сме заедно
[/size][/i][/b]
понякога любовта наистина руши..... Stop

Дафа в името на "любовта си" към Кахраман разруши толкова животи.....но това любов ли беше....аз си мисля, че не..... Naughty

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 13:25 от gostenka68

# 248
изложба живопис Civan Cianova

# 249
  • Плевен / София

# 250
Гости и за мен "любовта на Дафа" не беше любов.
Когато човек обича със сърцето си не постъпва така.
Спомнятае си, колко пъти в началото на сериала, Дафа ще заплашва Кахраман - ако не стане така, както тя иска, той повече няма да я види...няма да види очите й....Когато разбра, че това не е никакъв проблемза Кахраман, спря със заплахите....Ще отдели много време да очерни Елиф пред Кахраман, но с това ще засилва още повече привързаността на Кахраман към Елиф....Ще получи правилен съвет от Невал - да очерни Кахраман пред Елиф - и ще успее, но временно....След това пожара на любовта между Кахраман и Елиф ще започне още повече да гори....И тогава започват мерзостите...опити за убийства, убийства....Накрая Дафа ще каже на Кахраман, че Елиф не го обича, защото никога не би очернила душата си заради него....
Няма как това, което се опитваше Дафа да втълпи на себе си и на нас да е любов....Това е чисто самолюбие...чист егоизъм.....

Дилаханъм мерси за снимките  Hug

Гледах още няколко песни на Ози с бг субтитри...Всички са много тъжни....

ozcan deniz beni affet Bg Sub

http://vbox7.com/play:e8b8324d6d

# 251
  • Плевен / София
Ани, повечето хубави песни са все тъжни..... Naughty
твоята любима песен и кадри от един филм на който винаги плача.... Cry

# 252

Много силен момент....Топрак научава, коя е майка му..жената, която го е донесла на този свят...Когато тримата застанаха заедно и погледите на Елиф и Кахраман горяха от Любов, Дафа не издържа и счупи с ръце чашата...При първата възможност се обади на Максут, че пред очите й се е разиграла сцената "Щастливото семейство"....
Да, това беше наистина Щастливото семейство, а Дафа положи много усилия да го разруши...но не успя....

# 253
  • Плевен / София
Ани, трудно се руши такава любов.....Дафа никога не е била обичана по този начин....но каквото повикало....такова се обадило....
хайде на кафе...
Скрит текст:

# 254
Ани, повечето хубави песни са все тъжни..... Naughty
твоята любима песен и кадри от един филм на който винаги плача.... Cry

Песента е страхотна наистина...И със сцени от Моят дом си ти, става още по-тъжна...

Йозджан в този филм и в Съдбата играе с актрисата, която игра ролята на Султан. И на двете места актрисата игра ролята на тъща на героите на Йозджан....
Дали няма хубава дъщеря да стане истинска тъща на Ози  Thinking

Ани, трудно се руши такава любов.....Дафа никога не е била обичана по този начин....но каквото повикало....такова се обадило....
хайде на кафе...
Скрит текст:
Скрит текст:

Мерси за кафето - наистина е време вече за кафе пауза...

Не трудно Гости - това е невъзможно да разрушиш такава любов....Затова Дафа поръча убийството на Елиф...само така можеше да се отърве от тази селянка....Но късмета не й проработи - Кахраман рече и отсече - ще бъда баща на децата си и нищо повече....
Дафа можеше да си живее с миналото во веки веков....

Общи условия

Активация на акаунт