Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Цвети  Hug Злати  Hug
И аз много се радвам, че няма да играе, независимо каква е причината...А пък ако ще си има бебче ще бъда много щастлива  Hug Тя мечтаеше за свое дете още когато снимаха Дила Ханъм. В едно интервю беше споделила мечтата си да бъде майка на свое дете, а не в сериалите....
Не сме я виждали до сега толкова пухкава...

# 601
Първата песен която Кахраман изпя в Съдбата - в изпълнение на Ози на концерт....

Özcan Deniz - Ahirim sensin

https://youtu.be/WFNxGdIkaRQ

# 602
# 603

Здравейте сладури, приятна вечер. Днес беше много натоварен ден - каква ти събота ?
Направо лудница.

# 604
  • Стара Загора
Привет,момичета HugАни, хубава новина за Хати
Скрит текст:
Нещо не ги възприех с Енгин като партньори,а и дано да си има бебче Peace
Злати,
Скрит текст:
радвам се,че си по-добре Hug
Цвети HugБризче HugСиси HugДилаханъм HugНаде HugДжоли HugГости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 21:33 от bojana maneva

# 605
Злати  Hug Дилаханъм  Hug Сиси  Hug Боби  Hug

Дилаханъм Еркан много весел, закачлив...сякаш освободен ми се видя на видеото, което си сложила  Peace

Злати радвам се, че имаш подобрение  Hug Споко, гласа ще се върне  newsm10

Сиси - старата любов към Сон бахар отново те е споходила  Hug

Боби - и аз. Затова се радвам на хабера....

Навярно БТВ ще прекъснат излъчването на Част от мен след като излъчат първи сезон и след време ще продължат с втори. Ние които сме гледали сериала толкова сме обременени, че се питаме точно до кой момент стигнаха, защото знаем какво се случва и след това...А ако го прекъснат за месеци - интереса към сериала ще се загуби...Но това е БТВ -мислят, че са уникални....

# 606
  • Бургас

Здравейте сладури, приятна вечер. Днес беше много натоварен ден - каква ти събота ?
Направо лудница.

Е, те такава любов искам да гледам
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 607
Тони любовта на Кахраман и Елиф е такава...И може би ще толкова  време , колкото на Галип и Сабиха...

По една роза за всички дами от Ози - за утрешната прошка...

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 21:49 от MAMA-AN

# 608
  • Стара Загора
Ани,
Цитат
А ако го прекъснат за месеци - интереса към сериала ще се загуби...Но това е БТВ -мислят, че са уникални....
Така ще стане,от опит го знам Naughty                                                                                                                                                          Тони,
Цитат
И аз!И затова гледам"Съдбата" Peace                

# 609
  • Бургас
Ани,
Цитат
А ако го прекъснат за месеци - интереса към сериала ще се загуби...Но това е БТВ -мислят, че са уникални....
Така ще стане,от опит го знам Naughty                                                                                                                                                          Тони,
Цитат
И аз!И затова гледам"Съдбата" Peace                

Изгледах я, мила! Ц,Ц,Ц не е това!

# 610
Привет,момичета HugАни, хубава новина за Хати
Скрит текст:
Нещо не ги възприех с Енгин като партньори,а и дано да си има бебче Peace
Злати,
Скрит текст:
радвам се,че си по-добре Hug
Цвети HugБризче HugСиси HugДилаханъм HugНаде HugДжоли HugГости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Здрасти Боби, Hug привет на все, Hug......Hug радвам се Злати, Hug че си по-добре.
Хатито наистина изглежда позакръгленка, ако е хамиле, ще е супееер. Party

# 611
Тони няма как да е същото, но са много близки Сон бахар и Съдбата...

Нади и на мен така ми изглежда Хати...Добре, че свърши сериала. Може и това да е била една от причините, Ози - Кахраман да поеме отговорността...В последните епизоди все той вдигаше и носеше Топрак, като казваше ела, ела вече си тежък мама да те вдига....

Мисля, че тази е едан от  песените които  Ози пя на сватбата на Хати и Бурак

https://youtu.be/G-aT1Eykefo

# 612

Özcan Deniz-Harbiye Açık Hava Konseri-"Bi Dudaktan"

https://youtu.be/WA0WRAx5eLI

# 613
  • Стара Загора
Тони,Ани ти е отговорила,че двата сериала са много сходни!И Галип имаше подобна на Къймет отвратителна майка и богата жена,която откачи от ревност като Дафа!И той се влюби в бедна жена!И на тях какви ли не откачени се опитваха да им отровят живота и да ги разделят!И разбира се я имаше голямата любов м/у Галип и Сабиха,както я имаше м/у Кахраман и Елиф и накрая тя победи всичко и всички Naughty                                                                                                                                                                                      Ани,Наде,ако Хати наистина е бременна скоро ще стане ясно!Това не може да се скрие!А нали и тя каза на журналистите,че,когато започне да и личи,тогава ще разберем Naughty                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

# 614
Боби - напълно съм съгласна с разсъжденията за Сон бахар и за Съдбата. Затова и двата сериала са ми любими и фактически заглавието на темата е с актьорите от двата сериала.
Не пренебрегвам Дила ханъм, но там беше по-различно. Четиримата актьори за мен са в двете двойка Галип-Сабиха и Кахраман-Елиф....Нямам други двойки, които да са ме грабнали, така, както тези две.
Общото и в двата сериала беше бременността на двете героини - продължителна...почти колкото реална....
За Хати - да така бяха казали на журналистите, но за сега те мълчат. Надявам се скоро да ни зарадват. Ако бебчо се роди на есен, здраве и живот  ще пропусне само един сезон.

На Хати й отива бременността - тя е висока...само да не се самозабрави и да похапва на воля  Grinning Но тя има опит как се свалят 10 килограма, така, че ще се възстанови и ще влезе в линия....

Общи условия

Активация на акаунт