Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 559
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте , момичета Hug Hug Hug
Ето , от тук започва началото на края на брака на Дафа с Кахраман - счупенаста чаша и обвинението ,че не я обича вече , ще го накарат за първи път да си тръгне и потърси съвет и утеха при Джелял !
Ееееее,дами ,които я защитавахте , кой е виновен в случая - дали Елиф я провокира да се напие , дали Елиф и даде повод да смята брака си застрашен ,илинейното болно въображения , маниакалната и ревност , и алкохола  newsm78 Mr. Green
Наша Дафинка сама си я виновна. И все още можеше да задържи Ках /който само я уважаваше, защото между тях любовта беше угаснала във времето/ до себе си, но тя е човек с  психически отклонения и това в следващите и действия ще се потвърди.

# 721
Тоя пък Джелял така и до края не обръсна  това рунтаво чекенясало лице. И да е красив актьора каква полза, когато никога не сме го виждали като такъв.

Ама той и Максуд е същият  оран гутан - маймуняци, рунтави  козиняци. Такъв мъж не съм допускала никога до себе си и няма да допусна докато умра.
Все едно са си направя сипоку  като японците.

# 722
Лу и аз съм писала, че е с психически отклонения и съм се питала, защо майка й не се погрижи за лечението й, а напротив подпомагаше нейната лудост....
но на практика Дафа не е луда - тя се прави на такава, за да се оправдаят всички престъпления които ще извърши занапред....Като е луда, защо не нарани себе си...
Толкова е долна, че каквито и гадости да напиша за тази ведма - малко ще е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 723
Добър вечер. wavey
Дафинка е от патологичните лъжци, които не лъжат само когато спят. Peace
За мен тя не е с психични проблеми, просто злобата й е завладяла разумът й и я е превърнала в жив Дявол.
Няма нищо по-страшно от негативните чувства, които тя самата подклажда в себе си, те я разяждат всяка минута, не Елиф, не Кахраман, не Каймет, никой не и е виновен на Дафа освен самата тя, и най-лошото е, че не го осъзнава, а изкарва всички други виновници, но не и себе си.

# 724
  • Плевен / София

Дали съм права като мисля, че едва сега Кахраман осъзна тлеещите си чувства към Елиф?
Орси, той още не си признава, дори и пред себе си, че може да има чувства......"....и няма да има...." Joy Joy Joy"да, да ама не...." Naughty
Здравейте момичета
Прибрах се и веднага ви "проверявам".... Joy Joyмислех, че ще ви заваря в нова тема....
Марги е наминала Party Бризчето Heart Eyesе направила страхотни клипчета smile3521 newsm10 smile3501 smile3501
Бризче, аз също имам любима песен Embarassed Crossing Arms
сега за сериала....Ели го каза точно....започна да се руши брака на Дафа......и за това е виновна само тя....."аз съм лош човек....правя лоши неща, но просто искам да бъда обичана....много ли искам...."....да... Naughty много е когато го искаш с цената на чужди животи....и Кахраман ще и го каже....бъдещи събития
Скрит текст:
"...нашите отношения свършиха в момента в който се опита да отровиш моя син...."
Грозно е да гледаш как една жена дави безсилието си в алкохол и както винаги Дафа прехвърли вината върху Кахраман.....не и прави чест, че го обвини, че е очаквал от нея дете....след като тя го принуди за сурогатното майчинство....само, че Дафа помни това, което и изнася....извинявам се за израза EmbarassedКахраман се изправи срещу семейството си , за да защити Дафа....на другият полюс е Елиф, която с цената на живота си спаси детето на Кахраман и Дафа....тя не знае, че е майка, но се бори за своето "гостенче"....кой вие казал , че моя живот е по важен от неговия...." защо да се чудим на факта, че когато каже "Елиф" очите на Кахраман светват.....нормално е да се възхищаваш на такова поведение....за мен лично досега нито един от двамата не е пристъпил границата на добрия тон.....ще кажете, че емоционално Кахраман изневерява на Дафа.....не мисля, че е така Naughtyна сутринта след поредния скандал и напиване на Дафа....първият който се обади беше Кахраман, а Дафа отново не вдигна телефона....Дафа не може да приеме простия факт, че иска или не иска  Елиф е част от живата им и Кахраман ще се грижи докато тя е бременна.......стига толкова.....досадих ви нали....но подпалих отново.... Naughty

# 725
Добър вечер. wavey
Дафинка е от патологичните лъжци, които не лъжат само когато спят. Peace
За мен тя не е с психични проблеми, просто злобата й е завладяла разумът й и я е превърнала в жив Дявол.
Няма нищо по-страшно от негативните чувства, които тя самата подклажда в себе си, те я разяждат всяка минута, не Елиф, не Кахраман, не Каймет, никой не и е виновен на Дафа освен самата тя, и най-лошото е, че тя не го осъзнава, а изкарва всички други виновници, но не и себе си.

newsm10 newsm10 newsm10

Точно - Дафа до последно не осъзна грешките си...Наппротив искаше да убеди всички, че тя е права...че само е искала да има дете....

Скрит текст:
Ами нали сценаристите я заблемениха...Защо не миряса, а бременна поръча убийството на Елиф...

Да се хванем да завършим тази тема, че да пусна новата, защото ще съм на линия отново утре вечер....
Останаха още няколко поста от тази, за да я свършим...

# 726
  • Стара Загора
Ели Hugнаистина оттук започна началото на края на "щастливия"брак на Дафа и Ках                           Криси Hugправа си Peace                      Лу Hug
Цитат
Джелял отстрани вижда по-добре и подклажда огъня!
Джелял просто му каза да погледне истината в очите Naughty                                                                                                                 Ани,а за разговора в колата думи нямам dohКакъв долен човек е Дафа,знае,че тя отрови Ел и продължава да я очерня пред Ках,че може тя да е направила нещо,за да прекъсне бременноста                                                                                                                                                    Наде Hug
Цитат
Няма нищо по-страшно от негативните чувства, които тя самата подклажда в себе си, те я разяждат всяка минута, не Елиф, не Кахраман, не Каймет, никой не и е виновен на Дафа освен самата тя, и най-лошото е, че тя не го осъзнава, а изкарва всички други виновници, но не и себе си.
                    Споделям мнението ти!Просто тя е болна от маниакална ревност!                                                                                                                 Гости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                         

# 727
  • Плевен / София

# 728
Ани, спомни си, моля те, как кръсти бебето на Кахраман и Елиф ???  Гъгалчо,  Галчо, как беше - сега си мисля.

# 729
Гости  Hug добре си се завърнала  Hug

Боби  newsm10

Сиси нероденото бебе го бях кръстила Гъргалчо  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 730
Здрасти Боби, Hug
Скрит текст:
как си, оправяш ли се!?
Точно така, Дафинка е маниачка, но не от любов, а в стремежа си да става това, което тя решава и хората да живеят така както тя им дирижира, да ама не, не е Господ, а Дявол.

# 731

Какво ще кажете за този момент  Thinking
Дафа беше отвлечена от маниака Максут..За Кахраман беше пределно ясно защо я отвлече...
Когато се прибраха, Кахраман искаше да говори по телефона с Кадир. Нооооооо....не се прибра както обеща...Трябваше му време да остане сам...време през което си мислеше за Елиф.....

# 732
  • Плевен / София

# 733
  Да, беше  Гъргалчо.

# 734
Ани, Сиси, скоро разбрах, че сте баби, бихте ли ми отговорили на въпроса който зададох вчера или онзи ден!?
Чувала съм от баба ми навремето, че внуци се обичат повече от собствените деца, вярно ли е това усещане, защото не бих могла да си представя живот и здраве някой ден да обичам нещо или някой повече от синът ми!?!

Общи условия

Активация на акаунт