Спирала за мигли- 13 тема

• 116 976
  • 779
  •   1
Отговори
# 240
Амиии да това ясно, но на мен не ми харесва как изглежда на няколко пласта спиралата...която и да е тя Grinning Не искам да изглежда наслоено,а да има маааалко повече обем.  Rolling Eyes

# 241
До предпочитание е, да  Peace
С тази на мен ми харесва.

# 242
  • София
Сега съм склонна да се доверя на момичето,което по горе хвали спирала на ГР,защото още тъжа за онази двулевова спирала.Дали удължава добре?
Спиралата е повече от чудесна за цената си, трябва да и се даде повече време, за да се разработи. Отначало и на мен не ми хареса, не можех да нанеса повече туш по миглите, дори и по три пъти да пробвах. Не знам защо, но продължих да я мъча, с база, с леко напудряне на миглите, със затопляне...какво ли не опитах. В един момент тя взе,че се преобрази хаха Laughing. Сега ползвам само тази спирала за 4лв и съм зарязала всички останали. За момента снимка не мога да приложа, но определено съм доволна от нея, при положение, че миглите ми доста са редки в момента.
Забравих да кажа, че удължава горе долу добре, но не очаквай нещо уау.

# 243
Аз съм си взела ето тази на ГР , но още чака ред: http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … mp;product_id=254
Имаше хубави отзиви Simple Smile

# 244
  • София
Не съм я ползвала тази, на ГР бях взимала от тези цветните /лилавата, жълтата и зелената/ именно заради големите хвалебствия тук, но не бяха нищо особено за мен и дотам. Сега тази я взех по същия начин, добре, че я помъчих та да ми покаже какво може. Laughing
Сега искам да пробвам една от новите, защото четох 2-3 потребителки, които казаха, че прави страхотни мигли.

# 245
Коя нова на ГР или нещо друго  Laughing Искам вече да я пробвам моята ГР амаааа...3 отворени спирали ей така да ми седят ..ммм..НЕ!  Blush

# 246
Здравейте, красиви мами Simple Smile

Рових се доста из форума но не открих нищо за моята любима спирала. Става въпрос за спирала Wonder LASH на Oriflame. Ако някой я е използвал моля нека сподели мнения. За мен е най-добрата спирала, която съм ползвала. Четката е гумена и разресва много добре миглите от основата до върха. Относно туша, смятат, че е достатъчно наситен и като плюс мога да спомена, че след нанасяне миглите се усещат подвижни. Т.е не втвърдява косъмчетата а са пластични. От моя личен опит предпочитам да отворя новата спирала за 30 мин., за да може малко да се сгъсти, тъй като ми е по-лесно да я нанасям. Не обичам прекалено течни спирали.

Споделете мнение за тази спирала, ако някой е имал възможност да я изпробва.

# 247
  • София
Ползвала съм я преди години 2-3 броя, харесваше ми. Peace Не помня да са ми били меки миглите, обичам да са твърди.  Crossing Arms Grinning

Луничке ето тази е от новите спирали на ГР. Peace

Всъщност сега забелязах във сайта, че тази спирала я има в 3 разновидности - водоустойчива, обем и удължаване 2 в 1 и за обем х 4, нямам представа коя е моята, защото и на трите надписите са еднакви. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 08:27 от "KiKi"

# 248
 bouquet Ще чакаме снимки и отзиви за нея, не съм я засичала.
 П.С. Носи ми се хубава лилава спирала, предложения ?  Crazy

# 249
  • SF
Вчера попитах представител на Л`Ореал за черната Телескопик. Спряна е от внос за България. Не беше много сигурна за причината, но каза, че край с тази спирала. Остава само сребърната лъскавата Телескопик, която на мене изобщо не ми харесва.

# 250
  • Street of Dreams
Кога е спряна? Нали вече беше изчезнала, странно ми е да се появи отново за малко и край...

# 251
  • София
От спиралите на Лореал, коя е с ефект повдигане, извиване и добро подреждане на миглите: Volume Million Lashes; Miss Manga с розовата капчка или новата двойна?

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 15:05 от Amiamo

# 252
  • Street of Dreams
Мисля, че Manga не е.  Grinning

# 253
  • Варна
Кога е спряна? Нали вече беше изчезнала, странно ми е да се появи отново за малко и край...

По-скоро си мисля, че в момента се доизчистват останалите бройки.

# 254
  • Street of Dreams

По-скоро си мисля, че в момента се доизчистват останалите бройки.

Не може да бъде - тук я спряха преди 3 години. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт