Спирала за мигли- 13 тема

• 116 967
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
не, няма значение
спокойно можеш да върнеш и някоя чисто нова евтина сприрала, ако прецениш, че ти е изгодно
но кой ли няма поне по една-две изостанали стари у дома  Joy
благодаря  bouquet
така си е аз имам две - тъкмо да се отърва от тях  Blush Mr. Green

# 271

КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪРНЕ?КОЙ Е МАГАЗИНЪТ?

# 272
  • Варна
d_lady1,главните букви се приемат,като крещене.Чак толкова няма нужда за една спирала Laughing

Магазините са Дъглас и Бюти Зон.

# 273
  • Street of Dreams
Добра оферта, макат да бе съм холям фен на extreme. В момента съм се върнала на infinite и се радвам на трайността й, в сравнение с предишната ми.

Заминавам при козметичката. Евентуално ще се включа после с новини.  Peace

# 274
Някакви отзиви за тази на Естее Лаудер ?
Нищо запомнящо се, придава обем,но без дължина.При напластяване се образуват малки топченца.

# 275
  • Манчестър
А аз да попитам някой някога ползвал ли е RMK - японска марка? И ако да, какви са отзивите?

# 276
Новината за спирането на черната Телескопик направо ме срази. Така се чувствах преди години, когато спряха тази със златистата опаковка. Това е спирала, която винаги имах под ръка и дори да пробвах други винаги се връщах към нея  Sad Направо се чувствам ограбена... ужас, страдам за спирала  hahaha

Тази на Есте Лаудер я имам, даже бях показвала снимки тук. При мен ефектът беше много слаб, ползвам я в ежедневието, когато съм със съвсем лек грим. Честно казано не е за мен, защото аз предпочитам малко по-драматичен ефект.

# 277
  • Street of Dreams
Днес правих дълго желаното извиване на мигли. Винаги, когато се пренавия за нещо така става - тоест нищо не става. Има известно повдигане, но честно казано е едва забележимо, нищо общо с миглите на Камалия. Момичето ми се видя твърде неопитно, ролката твърде голяма. Сега 24 часа не трябва да слагам спирала и ми е трудно да преценя така.  Каза, че щяло да държи минимум две седмици (!!!) и втория път щяло да стане по-добре. Ако има втори път. Платих 25 Евро.

Утре ще направя снимки.

# 278
  • Варна
Утре да не забравиш само Crossing Arms
Аз ако не съм доволна и впечатлена, не бих отишла втори път и въобще бих се отказала от процедурата - без значение вече кой ще е прави, но такава съм си аз - вниманието ми бързо бива привлечено и също толкова бързо размислям.
Ондин, защо искаш по-извити мигли? Shocked
Достатъчно са красиви твоите, намерила си спиралите, които работят добре за теб, не ставай алчна Mr. Green

# 279
  • София
Някакви отзиви за тази на Естее Лаудер ?...

За мен Estee Lauder Sumptuous Infinite
Скрит текст:
е по-добра от Sumptuous Extreme
Скрит текст:
, но и втората е много хубава. Имайте предвид обаче, че четката й е доста голяма.

Аз също повече харесвам Estee Lauder Sumptuous Infinite

# 280
  • Street of Dreams
Чиста алчност и любопитство какво ще стане.

# 281
  • София
Другата седмица ще имам повече свободно време и мисля да се възползвам от офертата за ЕЛ.

# 282
  • Някъде там
Добър вечер момичета!!!Аз с две ръце ви препоръчвам една спирала, която я няма по магазините,но може да се намери из интернет или ако имате познат, който зарежда гримьори или фризьори също я предлагат!!!Спиралата се казва Begy Sage lovely cils и е професионална произведена във Франция!!Цената и около 15-16 лв. Ще ви кача и снимки за да видите с и без спирала какъв е ефекта!! Peace
Снимките не са с много добро качество, но сама като се снимам  Laughing

# 283

Pegy Sage дълги години имаха офис/м-н в пряка на Витошка в жк. Иван Вазов (май  на ул. Д-р Стефан Сарафов), сигурно още са си там. Помня, че имаше мн неща, но аз не можах да си харесам сенки (те ме интересуваха тогава)

OnDine може утре, вече със спирала, да си проличи р-тът, дано  Hug

# 284
  • Щастлива мама на 3 слънца

Pegy Sage дълги години имаха офис/м-н в пряка на Витошка в жк. Иван Вазов (май  на ул. Д-р Стефан Сарафов), сигурно още са си там. Помня, че имаше мн неща, но аз не можах да си харесам сенки (те ме интересуваха тогава)

OnDine може утре, вече със спирала, да си проличи р-тът, дано  Hug
във Варна дали ги има ?
може ли линк към  спиралата ?

Общи условия

Активация на акаунт