Спирала за мигли- 13 тема

• 116 658
  • 779
  •   1
Отговори
# 375
  • Австрия
Цитат
тази спирала на НАРС
в момента е фаворитът ми.

За нея съм споделяла (по-скоро търсех мнение как да я махам  Laughing):

Цитат
Резултатът ми допадна. Обачеее... няма махане това чудо! Вероятно с тоалетно мляко, но лично не ползвам. Или с двуфазен дегримьор, но в момента нямам. Ползвам само мицеларна вода и с нея не се маха. Пробвах и с топла вода (някои водоустойчиви тушове се махат с топла 38°C-ва вода), нищо. Опитах с кърпички с олио - лекичко се поизрони, но част още стои по миглите

Цитат
Хм.. чудя се, дали не съм бляла някъде и съм пропуснала водоустойчивост при спиралата? Гледам пак: ами, не, не се споменава такова нещо  Thinking Досега не бях попадала на такъв туш   Shocked Мисля, че спокойно може да се топиш в морето или в басейна, без никакви поражения!

Последното е изпробвано - под душа  Laughing - разбира се, без търкане на очите, но с обилно обливане - стои си!
Е, тогава обърнах внимание на почистващото грим олио на Balea, с което без проблем махам и нея, и цялостния си грим, без особени усилия, просто лекичко масажирам лицето с 5-6 капки от олиото и изплаквам с хладка вода (понеже съм със суха кожа, усещането след почистването с олиото е много приятно)  Peace

За качествата на самата спирала:

Цитат
Няма размазване, няма ронене, няма разрошване на миглите. Тушът ги поддържа извити и леко твърди на усещане, в сравнение с предишни спирали. При полагане на спиралата обаче ми цапа клепача зад миглите. Наподобява леко направена с молив очна линия и няма изчистване. Зависи какво се търси като ефект, може да се тълкува и положително, тъй като тази сянка зад миглите също отваря погледа. Ако гримът е съвсем семпъл нюд. Ако не е - определено е недостатък, тъй като ще зацапа и промени грима.

С последното се справям все по-успешно, така че - не е проблем. Спиралата задържа без абсолютно никаква промяна извивката на миглите, постигана от мен чрез миглоизвивачка. Без значение от времето навън (дъжд и вятър, мъгла, влажност). Не се впечатлява и от някои от слънчевите ми очила (когато ги поставя плътно и миглите се допират в стъклата). Търпи и два пласта, макар да го правя мноого рядко. С една дума: както я поставиш и оставиш, така си остава.. със сигурност 12-на часа (повече по принцип не мога да изтърпя нагримирана).

Не е нещо изключително и чудо невиждано, но за моите търсения и нужди - спиралата е много добра  Peace

Благодаря, OnDine!

p.s. Ей... мили хора  Blush Признавам си, че ми е приятно да чета одобрителни отзиви и много ви благодаря за тях  Hug но.. кхм, не ме засрамвайте така със суперлативи  Blush Blush #Crazy
Вземе да ми порасне и ми се вирне носа  Crazy Ох, какви ги пиша  ooooh! Joy той и без това е малък и с възрастта се променя като на Брус Уилис, ще му се отрази благотворно  Laughing
Sorry  Blush Сразихте ме просто и почнах да пиша глупости, правописните и ортографични грешки въобще не броя Crazy Joy

Hug

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:43 от DimS.

# 376
  • Бургас
 bouquet Не се засрамвай Димс,хубава си и това си е!

А като ви чета,че хвърляте спирали и лошо ми става...  #Crazy #Crazy
Аз все намирам начин да ги комбинирам с друга спирала и пак си ги ползвам  Hug

# 377
Dims страхотна си....многооооооооо хубава!
Kikamora откъде си купуваш тази зелената на Мейбълин.Преди години като я бяха пуснали много я харесвах,но никъде не съм я виждала от доста време.
Купувам я от амазон, но гледам че и там вече не се намира лесно. Явно е вече на свършване.

# 378
  • Street of Dreams
Димс, много ти благодаря за подробните отзиви (чета те с интерес не само в тази тема), но ужасно бих се зарадвала на една снимка Hug

# 379
Дм спряха Манхатън. Ами сега?!

# 380
  • София
В Лили има фдт, пудри и ББ-та, незнам какво ти трябва. newsm78
Ааа то темата е за спиралите, хах...мн съм зле.

# 381
  • Австрия
бих се зарадвала на една снимка

NARS, larger than life mascara

Скрит текст:
Peace

# 382
Дай снимка с едно око без спирала и другото със, защото аз на твоите мигли нищо не мога да разбера. Имам чувството, че с каквото и да ги намажеш, все са дълги и красиви.  Laughing
На един пласт ли слагаш спирала, Димс?

# 383
  • Австрия
Ooo.. Check, ставало е дума: миглите ми без спирала са.. ми, не, не се забелязват. Показвала съм ги. Но пак, ето ги малките таралежчета  Laughing

Скрит текст:

Много рядко слагам по два пласта, някак си не ми се получава. Обикновено изваждам четката от флакончето и нанасям туш и върху двете очи по схемата ляво, после дясно, пак ляво + долни, и пак дясно + долни. Това броя за един пласт. Е, ако е вече на свършване спиралата т.е. поизсъхнала е, бъркам още веднъж с четката във флакончето.

# 384
Благодаря, Димс.  ooooh!

# 385
  • на последния етаж
Имам чувството, че с каквото и да ги намажеш, все са дълги и красиви.  Laughing
Точно! Simple Smile Прекрасна си DimS.! Наистина най-красивите очи в темата!  Heart Eyes

# 386
бих се зарадвала на една снимка

NARS, larger than life mascara

Скрит текст:
Peace
Жестоко! Heart Eyes Hug bouquet

# 387
  • Австрия
пп. Ако сте забелязали от снимките, честичко пропускам да сложа черен молив в линията под горните мигли  Confused Просто... много ме е гъдел, много!  Crazy Иначе, погледът се отваря още повече и миглите оптически стават още по-дълги и сгъстени  Peace

Благодаря ви!

Жалко, че реално не мога да ви почерпя за комплиментите  Sad Щях да се постарая с нещо наистина специално и завъртяно  newsm22

# 388
В Лили има фдт, пудри и ББ-та, незнам какво ти трябва. newsm78
Ааа то темата е за спиралите, хах...мн съм зле.
Мдам, моля ако знаете къде продават спирали на Манхатън, пишете. Volcano за обем, тъмнокафява. Лили и ДМ вече не предлагат марката Confused bouquet

# 389
В Елитис няма ли я?

Какво е това спиране на марки, не мога да разбера. Златна рибка спряли NYX, другите друго спряли... На всичкото "разнообразие", кусур и да спират неща, които се търсят.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт