Спирала за мигли- 13 тема

• 116 498
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Joy Joy аз лично се смях като видях поста на Адреналинка

+1  hahaha hahaha Joy

# 601
  • Велико Търново
Щеше да е смешно, ако не бе повече дразнещо, поне за мен. Масово не се чете, и не говорим за новорегистрирани, които още се ориентират във форума, а редовни такива, които даже следят определени теми - та, се чудя, бройка постове ли навърташ, или...напр. откъде да се купи ФДТ на МАС, като на 1-ва стр. в съответната тема си пише, че козметиката на марката се продава само във фирмения магазин в София Confused и ен броя пъти се пита "ама във Варна има ли, в Пловдив, Бургас и т.н."..и  още, и още...аз също искам да чета нещо ново, интересно, а не 5 нови въпроса, на които е отговорено страница преди това Tired

# 602
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ако админ реши да ми изтрие постовете.
Нямам врме да се ровя и да чета цял ден
Също и незнам как се казва новата спирала на Шанел. Пробвах я за 1 мин и това беше.
Съжалявам ако съм ви подразнила.
За мен една спирала или става или не. Няма средно положение.

# 603
  • Вестерос
Да, но ние няма как да знаем коя е точно като се пиша новата/старата.

# 604
  • Велико Търново
А с какво е полезно мнението "спиралата е уникална"/ в твоя случай, Адреналинка, пишеш, че си я ползвала 1 мин.?!?
И за да не спамя допълнително повече, след двуседмично ползване/обикновено, при 1-2 разнасяния не мога да имам точни впечатления, с времето начинът по който стои спиралата, се променя/ на ето тази спирала мога да кажа, че съм със смесени впечатления - четката не е силиконова/май напоследък тях предпочитам/, твърде много туш излиза и води до слепване на миглите; ако се обере достатъчно обаче, четката разделя добре и придава повече обем, отколкото удължаване. Сваля се изключително лесно. Ще си я доизползвам, но едва ли ще повторя.

# 605
Еми подреди ми страхотно миглите. Даде им уникален обем...какво да кажа. Супер е. Не ми трябва цял ден за да кажа какво мисля.
Пак казвам или е перфектна или боклук,за моите мигли.

# 606
Също и незнам как се казва новата спирала на Шанел. Пробвах я за 1 мин и това беше.

Как прецени, че е хубава за една минута?
Аз я ползвам от две седмици и нищо все още не мога да кажа за нея.

Явно на доста хора им е интересно, та аз да те питам в прав текст?
Нарочно ли дразниш по форума с такива включвания, неадекватни винаги или?

# 607

Как прецени, че е хубава за една минута?
Аз я ползвам от две седмици и нищо все още не мога да кажа за нея.

Явно на доста хора им е интересно, та аз да те питам в прав текст?
Нарочно ли дразниш по форума с такива включвания, неадекватни винаги или?
Щом не се харесват от админите да се трият коментарите ми .
Няма да ви  давам обяснение на вас точно.
Не живея във форума чета само каквото ми е нужно.
Прекалено голям опит имам със спиралите за да мога да преценявам дали е за мен или не .

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 14:42 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 608
  • Street of Dreams
Тъй... Новата на Шанел се казва Chanel Dimensions Mascara / Dimensions de Chanel и днес се отправих към Дъглас, почти решена да си я взема. Пробвах я и не се харесах. Мигли дълги и дебели - да, но гладки и елегантни - не. Прави ми ги като ланкомската Драма (някой не беше ли го написал по-назад, или за друга спирала се отнасяше?). За мен, ако ще е Шанел, ще е Волюм. От там влязох в Росман и си взех "новата на Мейбълин"  Mr. Green
Както казва Адреналинка, или ще е уникална, или.... ще прилича на други спирали. Thinking Laughing Ще видим тези дни.  Peace

# 609
Тъй... Новата на Шанел се казва Chanel Dimensions Mascara / Dimensions de Chanel и днес се отправих към Дъглас, почти решена да си я взема. Пробвах я и не се харесах. Мигли дълги и дебели - да, но гладки и елегантни - не. Прави ми ги като ланкомската Драма (някой не беше ли го написал по-назад, или за друга спирала се отнасяше?). За мен, ако ще е Шанел, ще е Волюм. От там влязох в Росман и си взех "новата на Мейбълин"  Mr. Green
Както казва Адреналинка, или ще е уникална, или.... ще прилича на други спирали. Thinking Laughing Ще видим тези дни.  Peace
Същата е благодаря .

# 610
  • Canada
На тези, които имат достъп до марката препоръчвам да пробват  CoverGirl The Super Sizer Mascara  Peace

Привършвам втора опаковка и мога да кажа, че това е моята спирала. Ефектът много прилича на този от Le volume - обем, добре подредени мигли, леко удължаване, Не се размазва, рони, няма панда ефект. Само с първата опаковка имах проблем в началото - тушът беше прекалено течен, но след няколко дни се сгъсти.

Спиралата позволява и напластяване за по драматичен ефект  Peace

# 611
  • на кого му пука
Показаната по-горе черна Мейбълинска ,с какво се твърди че се различава от розовата/лилава предшественица?

# 612
  • Street of Dreams
Показаната по-горе черна Мейбълинска ,с какво се твърди че се различава от розовата/лилава предшественица?

Има добавени масла за по-меки мигли (което за мен не е плюс) и грижа към тях.

Днес я пробвах и на първо време ефектът е ужасен. Пуска много туш, миглите ми се слепиха и натежаха. Общо взето, няма нищо общо с тази в розовата тубичка. Мнението ми не е окончателно, защото всяка спирала си има "цака" на слагане и днес просто не я улучих. Така че не бързайте да се отказвате, въпреки ужасната снимка. Grinning

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 20:05 от OnDiNe_

# 613

Относно тази спирала на Шанел - имам я, ползвам я вече известно време. В началото доста ми слепваше миглите, но аз съм с гъсти и дълги мигли и повечето спирали ми ги слепват. Като мине малко време и позасъхне, спиралата прави много добър обем. Не ми допада, обаче, че се размазва в зоната под веждите, а винаги ползвам база и сенки, така че няма как да е заради мазен клепач. Не съм имала проблеми с триенето й, но аз винаги ползвам двуфазен продукт за дегримиране, а с него всичко пада лесно. Четката й е много хубава, като цяло й давам 7/10... Не съм сигурна, обаче, че бих я повторила... Може би ще продължавам да търся перфектната! Simple Smile

# 614
Онзи ден пазарувах в Дъглас и на касата беше триъгълната Буржоа (Volume Reveal), викам си - какво пък, нека я пробвам. Взех  Radiant Black, другата разновидност е Waterproof Black. На Буржоа имам само една тройка сенки, които се оказаха абсолютно разочарование, а техни спирали никога не съм пробвала.
Флаконът е много симпатичен, с увеличително огледало върху него. Обаче  като току-що отворена спирала, тушът по четката ми дойде твърде много и миглите  ми се слепнаха, това е чест проблем при мен. Надявам се по-нататък гребенчето да разресва по-добре. Иначе като цвят, дължина и издръжливост съм доволна, няма размазване по клепача (но това и не ми се е случвало).
Направих си няколко снимки, отново с недобро качество, съжалявам, но не ми се получават снимките  Confused (но все пак ги показвам)
http://prikachi.com/images/433/8810433n.jpg
http://prikachi.com/images/439/8810439G.jpg

Решила съм и аз да си взема миглоизвивачка, ще се престраша  Grinning Ондин, кикамора, вие си ги извивате много хубаво... вашите какви са ? Има ли някаква тънкост или и от Лили и ДМ вършат работа  Thinking

Другите момичета, които си взеха триъгълната, при вас как е ?

Общи условия

Активация на акаунт