Професионални серии за коса - тема 102

• 73 252
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
bubka:), а какво смяташ да си вземеш, че цялата серия я искам ама ще ми дойде много  Mr. Green

Аз съм изцяло на Филорга от две години  Peace

# 436
Вив, моят скалп е безкрайно нечувствителен  Laughing и не ми е проблем, ти ако си вземеш, най-добре спазвай упътването- смесваш с вода 1:1, обливаш и стоиш 3 минутки  Hug .

# 437
berk4o,шампоан,маска и спрея.Изгледах и изчетох куп ревюта и общо взето крема не е голям любимец,но пък спрея е всеобщ любимец  Mr. Green

# 438
Здравейте, маската за KÉRASTASE RESISTANCE BAIN FORCE ARCHITECTE (250ML) тази ли е:

http://www.lookfantastic.com/kerastase-masque-force-architecte-2 … 0ml/10563907.html

# 439
  • Пловдив
Здравейте, маската за KÉRASTASE RESISTANCE BAIN FORCE ARCHITECTE (250ML) тази ли е:

http://www.lookfantastic.com/kerastase-masque-force-architecte-2 … 0ml/10563907.html

Същата, но в Арлен е по-евтина в момента.

# 440
  • Варна
bubka:)  Hug

Вивиан,харесвам:
-продуктите Natur Vital.Испански са.Ползвала съм почти всичко като най-доволна съм от шампоан и маска против накъсване.Тези http://www.hair.bg/natur-vital-icpaniya-bgn/macka-balcam-protiv- … -vital-BGN?page=2
Пише против косопад,но са и против накъсване.Имат хубав състав,много витамини.Усещат се балансирани,заздравяващи,хидратират добре.Много любими не оставам без тях от години.

-серията Волюм колаген на Елсев.Особено шампоана,балсама е малко слаб.Напомпва косъма,не разхвърчава косата,обема идва от по-дебел косъм,не от бухнала коса.Ползвам с хидратираща маска обикновено.На поредни ползвания дразни скалпа.Моят не е чувствителен по принцип.Онзи ден изхвърлих поредна празна опаковка.

-тази маска http://parfumi-kozmetika.com/product-4094.html Доста богата,ползвам преди шампоан,като еластисайзер

-маската с пчелно млечице на Елсев,хидратиращата на Дав,Орзен за боядисана коса...

-балсамите от непрофесионалните бои на Лореал,с които ме снабдяват приятелки.Супер мънички,за едно ползване,но много подхранват и гланцират косата.

-Фитовал червения.Много хидратира и отпуска косъма.Косата ми се разресва лесно след него преди маската.Ползвам два пъти в годината по една опаковка на поредни миенета профилактично.Никога не съм имала косопад и не съм ползвала специални продукти с такава насоченост.Купувам го,защото съм си въобразила,че благодарение на него нямам такива проблеми,което не е вярно естествено  Laughing

-има и други,за тези се сещам в момента

# 441
  • София
Да похваля и аз косите на Пролет и Бисквитка.
Пролет, аз си мечтая за идеално права коса. Или пък за къдрици. А не чупки някакви, дето ни на едната страна, ни на другата.

Бисквитка, не ти е фризи косата според мен, плътна и здрава изглежда. Моята е по-фризи. След измиване най-много, на другия ден е по-добре, а най-добре на следващия, но тогава вече е за миене  Joy

# 442
  • София
Тузарче  Hug Благодаря!  bouquet Със сигурност  ще опитам по нещичко от дрогерията  Mr. Green За тези цени, пък и ако не ми хареса - щерката довършва.
Маската Витал дали се намира в Лили/ДМ?

Сетонче, аз съм ги ползвала тези ампулки, но само по дължините. Не знаех, че се слагат и на скалпа, но сега като казваш, ще пробвам. И моят е безкрайно нечувствителен  Laughing

# 443
Аз пък винаги ги ползвам само на скалпа  Mr. Green Все се чудя защо ги водят за растеж, като основно като приложение дават да се слагат по дължините. Но упорито или смесвам с шампоана или както казах след шампоана втривам директно в скалпа, но не цяла ампула, като не смесвам вода предвид, че скапла така и така ми е мокър, и по-дължините си слагам друг продукт. Изобщо не ми дразнят или утежнява, а напротив много хубаво си усещам косата в корените.

Сетони, мерси за подробното описание  bouquet

# 444
Тези ампули съм ги ползвала преди страшно много години  Mr. Green бяха в друга опаковка.
Май ми харесваха, не помня вече. Изхабих една кутия, ефект не видях(от към разте и заздравяване) и ги зарязах.

Купуваше ми се нещо днес, но Арлен не ме изкушават с нищо, нито пък рибите.
повече от месец не съм поръчвала нищо  bowuu Mr. Green

# 445
  • София
Бисквитче, да знаеш, че косата ти никак не прилича на моята. Моят косъм е по-прав и по-тънък, по-тъмен. Освен това косата ми като цяло е по-рядка. А това, което определяш при теб като фризи, т.е. непригладените върхове, е според мен главно от начина на подстригване. Ако ходиш при един и същ фризьор, пробвай да го посмениш. Или помисли за някаква друга проческа, при която се реже по друг начин. Мен често ме подстригват с машинка на суха коса и така косата става с равни върхове.
Между другото втори ден вече косата ми е неомазнила се и в почти същия вид като вчера  Shocked  Heart Eyes Явно нацелих добра комбинация...

# 446
bubka Hug
Аз си бях решила за спрея и твоето мнение ме до убеди.
 Между другото да дам отзиви за крема за къдрици на Ливинг и антифризспрея, ами не съм очарована имах по- големи очаквания....

# 447
  • Казанлък
Като намалят цените на Лореал Профешънъл в Арлен и Рибката, да вземат да намалят и на Pro Fiber серията  Crossing Arms Не е честно така! Мрън.

# 448
Като намалят цените на Лореал Профешънъл в Арлен и Рибката, да вземат да намалят и на Pro Fiber серията  Crossing Arms Не е честно така! Мрън.
Про Файбър бяха намалени в Арлен от 2ри до 8ми март включително.

# 449
Здравейте, искам да попитам  момичетата, които са използвали серията на ApHogee за къдрава коса дали са доволни Simple Smile Също и ако някой има мнение за крема за къдрици на Keune? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт