Професионални серии за коса - тема 102

• 73 643
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Чукарландия
Денси с онзи лилавият серум антифриз на Лореал-тъкмо става за доставка  Mr. Green
аз исках да взема на Маракеш един серум за връхчета,но не е наличен,даже дата не са сложили за очаквана доставка  Confused

Мишел, кой е този серум за връхчета, казваш, че не е наличен? Това ли е: Marrakesh Endz Split End Mender & Preventer?  Hug

# 736
Имах предвид, че не могат да се включат по въпросите  Peace

# 737
Да се включа с едно питане. Redken Extreme подходящ ли е за тънка коса, сваля ли от обема, приглажда ли? С тънка коса съм и не знам дали да поръчам newsm78
И още един, отзиви за шампоаните и маските на Орофлуидо?

# 738
ДЯВОЛСКИ ЧАРОВНА,боядисването може да се отложи във времето на 100% ,ако няма бели коси.Или ако на човек не му пука от това.Моята приятелка ми е наборка почти,не се боядисва и с гордост си развява белите косми.Аз,обаче,се боядисвам всеки месец точно защото не искам да приличам на бабичка с белите си космаци  hahaha Въпрос на избор.А побеляването просто няма как да се спре,за съжаление...

ЗА ОРОФЛУИДО маската-тежка за фин косъм.Тоест омазнява.Единствената тежка маска която съм имала.А Редкен Екстрийм не ми допадаше.Правеше ме със супер фризи пух  Mr. Green

# 739
ДЯВОЛСКИ ЧАРОВНА,боядисването може да се отложи във времето на 100% ,ако няма бели коси.Или ако на човек не му пука от това.Моята приятелка ми е наборка почти,не се боядисва и с гордост си развява белите косми.Аз,обаче,се боядисвам всеки месец точно защото не искам да приличам на бабичка с белите си космаци  hahaha Въпрос на избор.А побеляването просто няма как да се спре,за съжаление...

ЗА ОРОФЛУИДО маската-тежка за фин косъм.Тоест омазнява.Единствената тежка маска която съм имала.А Редкен Екстрийм не ми допадаше.Правеше ме със супер фризи пух  Mr. Green
Благодаря ти Бубка, предпази ме от напразно похарчени пари Hug А коментар за Nashi phyto за тънък косъм?

# 740
Какво ще кажете за въпрос : Кои професионални продукти са във вашия wish list ?

# 741
 При мен маската Redken Extreme прави косата ми по- жилава и тежка. Съвсем малко отнема от обема.
Косата ми е фина, тънка, оредяла, с нормален косъм и малко по - дълга от под раменете. Simple Smile

# 742
При мен маската Redken Extreme прави косата ми по- жилава и тежка. Съвсем малко отнема от обема.
Косата ми е фина, тънка, оредяла, с нормален косъм и малко по - дълга от под раменете. Simple Smile
От една порода сме Laughing Благодаря  Hug

# 743
Да ви попитам два вида оксидант 6 и 9 могат ли да се смесят или е опасно.
И двата на една и съща марка за една и съща боя ?Моя позната си е взела един и същи цвят на иноа но със два различни оксидантна .И по погрешка ги е изсипала и сега се чуди дали да бърка .

# 744
  • Чукарландия
И двата на една и съща марка за една и съща боя ?Моя позната си е взела един и същи цвят на иноа но със два различни оксидантна .И по погрешка ги е изсипала и сега се чуди дали да бърка .

Така оксиданта става: 6%+9% =15% : 2 = 7,5 %.
Малко по-висок от 6 и малко по-нисък от 9. Зависи какъв окислител е искала.

# 745

Така оксиданта става: 6%+9% =15% : 2 = 7,5 %.
Малко по-висок от 6 и малко по-нисък от 9. Зависи какъв окислител е искала.
Нямам на идея набързо ми звънна решила ,че мога да и дам съвет .Сега ще и се обадя Simple Smile) 6% е искала Simple Smile) Много ти благодаря BBeLLa  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 10:12 от Анонимен

# 746
tobsic,потърси пробичка от Редкен Екстрийм.Тук много момичета имат серията  Peace Сама прецени  Wink НАШИ ФИТО е подходяща серия за фини коси.Балсама е уникално готин.Шампоана,обаче,доста трудно се разпенва.Създава усещане за недоизмита коса,което не е така.Той е нещо средно между измивен балсам и шампоан.С превес към първото  Peace
За справка-за съм с фин,боядисан,леко сух косъм ,дължина почти до плешките. Wink Вече не толкова гъста(нали окапа наполовина миналата година(  .

# 747
tobsic,потърси пробичка от Редкен Екстрийм.Тук много момичета имат серията  Peace Сама прецени  Wink НАШИ ФИТО е подходяща серия за фини коси.Балсама е уникално готин.Шампоана,обаче,доста трудно се разпенва.Създава усещане за недоизмита коса,което не е така.Той е нещо средно между измивен балсам и шампоан.С превес към първото  Peace
Много ти благодаря Бубка, мисля, че Епона беше споделила, че е преборила накъсването с него, но исках да съм сигурна, че е подходящ за тънки коси  bouquet

# 748
# 749
  • София
Епона писа за ампулите от серията, че са се справили с проблема. И аз съм доволна от тях.
По-добре двата въпроса да не са за бои. Не всички се боядисват. Може да е и за оцветяващи балсами/маски и подобни. Аз се боядисвам, но нямам какво да споделя.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт